כ ליה מבת ים :) - דף 6 - סקס אדיר

ליה מבת ים :)

52
לי אישית עוד לא יצא להיות אצל מישהי שעושה בודי...ושהיא לא תתחיל קודם על הגב שלך בבודי שיגרום לך להסתובב בהחטף שייק רציני.
בודי מקדימה זה משהו שנהוג במקומות שרוצים לתקתק אותך.
ובאמת כשהסתובבתי לא הייתי מרוגש יותר מדי...כי כמה ליטופים ושיחת חולין תוך כדי זה לא מספיק כדי לשלוח את כל הדם למקום אחד.
הבודי מקדימה היה די קצר...טיפה בודי וישר נסיון לטיט פאק. לא מתלונן...אבל אצלי בודי זה כמו חומוס...עושים באהבה או לא עושים בכלל :-)

53
והנה הדיווח שלי על ליה... אז זהו שאין דיווח, קבעתי איתה ביום חמישי לאחר הצהריים, הגעתי לכתובת אבל לצערי לא ענתה למרות טלפונים וסמס... כנראה שטיפלה במישהו אחר...מאכזב...

54
ליה ליה....
מהיותר חמודות ומפנקות..
תודה לבעל התגלית ותודה לחברנו קולומבו על הטלפון...
ליה בחורה יפה עם חזה שופע תרתי משמע.. סקסית ובעיקר מפנקת מכל הלב..
מסג' נחמד ובעיקר נעים.. לא מקצועי אבל הטיפול שלה בגו'סטיק הוא אליפות..אפשר לבקש ממנה איך לגעת והיא משתפת פעולה..
אחלה בודי, אחלה מגע..
תהנו איתה, תישמרו עליה , תתיחסו אליה יפה ובכבוד
כי היא נשמה טובה באמת! ועובדת מהלב..
חג שמח לכולם!

55
שלום לכולם,

אחרי שקראתי את השרשור על ליה, חשתי שאני חייב להכיר אותה באופן אישי.
מה גם שהבטחתי לאחד מבכירי הפורום לחוות את דעתי עליה בכתב.

אז כך זה היה:

שלחתי לה הודעה בשעות הבוקר (אתמול) והיא השיבה לי בווטצאפ שהיא עסוקה ותתפנה בצהריים.
בצהריים שלחתי לה הודעה כדי לוודא שהיא התפנתה אך היא לא חזרה אלי.
לקראת אחר הצהריים הרמתי טלפון וסיכמנו לדבר לקראת הערב על מנת לקבוע שעת מפגש.
שיחת הטלפון זרמה והיא סיפרה לי שיש לה רופא שיניים, אחר כך היא יוצאת לצעידה ורק לאחר מכן נוכל להיפגש.
בערב שלחתי לה הודעה ולמרות שניסתה לדחות את המפגש קבענו שאגיע לדירתה בבת ים. הגעתי לכתובת שהיא נתנה לי בסביבות השעה 21:00 ומשם היא כיוונה אותי ברגל לדירתה.

היא חיכתה לי בדלת עם חיוך רחב וכובש. נכנסתי וקיבלתי ממנה חיבוק חם.
מהר מאוד התפשטנו וגילית את גופה המהמם בדיוק כפי שמתואר בשרשור האחרון.
ליה היא אמא לשני ילדים קטנים, אחד בן חודשים ספורים. היא אישה מאוד רגישה, אנושית וחמה.
מי שמבקר אצלה זוכה במגע מלטף ובהרבה מיניות ואמפתיה הנוטפים מגופה ומליבה.
ליה היא פשוט מהממת.

נכון, העיסוי חובבני מינוס אך היא יודעת ומבינה ללבו של הגבר.
מעניקה היא מגע של גוף אל גוף, שרבות וטובות יכולות ללמוד ממנה הרבה מאוד.
שדיה נוטפות חלב כי היא מניקה, אך חשה היא שלא בנוח מיניקתם עלי ידי גבר זר. אפשר להבין אותה - בשדיים אלו היא מאכילה את התינוקת שלה.

ליה מרגישה חופשי וזורמת. תסתובב אליה מתי שתרצה, תבקש ממנה והיא תרשה לך לגעת ולנשק.
ברור שלא חרגתי מהמקובל ואני מאמין שכך צריך לנהוג - ברגישות מרבית. בסך הכל אנחנו משלמים לה עבור מגע והרפיה ולא יותר.

היא שם בכל רמ"ח אבריה - שדיה הגדולים נופלים בצורה מעוררת השתאות, הטוסיק שלה רך למגע, הבטן שלה עדיין לא שטוחה אך היא בדרך לשם. היא שומרת על כושר:)

ליה מרגישה בנוח לשתף ולספר על עצמה וכך היא בעצם מגבירה את תחושת הביטחון של הגבר שמבקר אותה.

באתי אחרי מקלחת, מבושם וכך היא אוהבת אותנו. היא בעצמה מריחה טוב וממש כייף להחליק לשון על גופה ויניקת החלב המתוק משדייה היפים היא בגדר פנטזיה שמתגשמת.

כשתבואו אליה תביאו לה משהו קטן לתינוקת - היא ממש אוהבת שמתייחסים אליה באופן אישי.
היחס שלה הוא שם דבר ואני מאמין שעבור רווקים, חרמנים וצעירים כמוני ליה היא נכס של ממש.

אני ממליץ לכם לבקר אותה כי מדירתה תצאו עם ביצים מרוקנות ועם לב שמח ותחושה נעימה שנותר עוד מעט רגש בעולם.

ליה מדהימה - ומה אתכם? תקפצו לבקר אותה?Tongue

שלכם, שרון

56
אז ראשית תודה לקולמבו שנתן לי בפרטי את הטלפון של ליה. מסכים עם רוב מה שנאמר פה. דוקא מבחינת המראה שלה לא נפלתי. יש לה גוף מאוד נשי אבל לא ממש גוף יפה ולא רק בגלל הבטן של הלידות. גם הפנים לא הכי יפות ואפילו החזה שלה לא כזה גדול למרות החלב המתוק. מצד שני, לא באים אל ליה בשביל המראה אלא בשביל השירות הבאמת יוצא דופן. ליה היא כמו מאהבת טובת הלב שבורחים אליה כשרוצים להרגע מהיום יום. נתנה לי ארבעים דקות קסומות. אם אהיה בסביבה בטוח אחזור לביקור.

57
צהריים טובים וחג שמח חברים.
דיווח ראשון אז ... מרגיש כמו במבחן:) .
התקשרתי אל ליה בשעות הצהריים, בחורה נחמדה, מסבירה ברוגע איך להגיע ואיפה להחנות.

ליה בחורה יפה מאוד, נחמדה, שירותית.
המקום דיסקרטי ונקי ואחלה מים במקלחת...
אבל לא הייתי מוכן לחלב הזה שהתחיל לטפטף ללא הפסקה זה קצת הוציא אותי מההנאה ומהריכוז וניסיתי להתמקד רק בפנים היפות שלה.
גמרתי לאחר מאמצים גדולים...

ציונים:

דיסקרטיות: 8
יופי: 6 (לא אהבתי את הבטן ממש אחרי הריון)
הנאה: 6 (השתדלה מאוד)
מחיר: לא זוכר... זה היה מלפני שלוש שבועות ;)

חזור אל “ריכוז הודעות ספאמר”