כ ליה מבת ים :) - דף 19 - סקס אדיר

ליה מבת ים :)

181
ידעתי מהפורום שהיא בעייתית כרונית עם קביעת טיפולים אצלה,וגם היצהרתי שאין לי ענין לקבוע עם נותנת שירות שלא יודעת לעמוד בזמנים שלה-אלא שנתתי צ'אנס לאור הדיווחים הטובים על הטיפול שלה עצמו- אז קבעתי איתה ו... נפלתי עם התיאום שלה !!
הגעתי בזמן,הודעתי בכתוב שאני למטה,אין תשובה,חיכיתי עשר דקות ושוב תיזכרתי(גם בכתוב אבל גם בצילצול),ועדיין שום תגובה,
תיזכרתי וחיכיתי עוד חמש דקות-וכאן נישברתי ונסעתי.
אחרי עוד חמש דקות שפרשתי,פתאום כותבת ש"שכחה"... !!
אז גם אני שוכח אותה לתמיד,ותישקלו אתם אם גם לכם כדאי לשכוח ממנה.
א. לא שווה שהיא יודעת לטפל ו/או אפילו אם ניראית טוב-אם היא לא יודעת לנהל את הזמן והקשר שלה.
ב. יותר לא אתן לדברים כאלה לקרות לי כשאני יודע מראש שיש עסק עם חסרת אחריות ואיכפתיות כזו.

182
טוב , גם אני נשברתי ... והיום הגעתי לעלמה לאחר תיאום קל בוואטסאפ .
קבענו ל 6:20 ובדיוק בשעה המדויקת קיבלתי וואטסאפ ששואל היכן אני ושהיא קיבלה מישהו אחר .... שאלתי אותה אם היא רצינית והיא שלחה הודעה שאומרת - נראה לך? אני לא מבריזה ללקוחות ...
עליתי - בית דירות בבת ים קרוב לים , בחורה בשנות ב 20 המאוחרות , מאוד נאה בפנים ,גוף נחמד , חזה בינוני וטוסיק קצת גדול מדיי ואף כרס קטנה שמשתפלת לאחר הלידה ( הילד בן 9 חודשים ) .

לגבי העיסוי :
תחושת "חברה" אמיתית ז"א
חרא של עיסוי , יותר ליטופים , בודי שלא חירמן ו..הבנתם את העקרון .
נתנה לגעת ,להכניס אצבעות ( נתנה לאחרים ולא לי - ציינה כי סובלת מדלקות עכשיו) ולא מסכימה לאקסטרות .
לאחר 20 דקות הסתובבתי , קצת חיבוקים , בודי ועליתי מעליה כאשר ביקשה שלא "אשפריץ לה על הפנים" . הבטחתי שלא .... לא נתנה שאעלה מאחורה כי פחדה שאכנס "בטעות" או שלא בטעות .... משם המשכנו למשחק בביצים וקיבלה בסיום שפריץ לחזה . קמה בסיום , ניקתה עם מגבון את עצמה והחלה להראות לי תמונות של הילדים וסיפרה שהיא בתהליכי גירושים מבעלה .
באמצע העיסוי ( בדיוק כמו חברה ) , קמה לענות לטלפון שחשבה שהוא מאח שלה וקצת חפרה ( היה לי שבוע קשה ולא היה לי כח לדיבורים ..)

בקיצור
עיסוי - 1/10
בודי - 5/10
הרפיה - 5/10

האם אחזור ?
אולי אם היה סקס ...

אין תרנגול בלי כרבולת ואין גרוזיני בלי מכולת

183
חברים , קיבלתי כרגע הודעה מליה לנייד .
מישהו שהלך אליה היום אראה לה את מה שכתבתי , בשביל מה הפורום ? אנו צריכים להחליף ביננו חוויות והמלצות ולא להראות את הכתוב למעסה ..מה שיגרום נזק ישיר לאדם שנמצא אצלה באותו הזמן ונזק עקיף לכולנו בהמשך הדרך .

בכל מקרה - תחושותיי לא השתנו , ליה נתנה הרגשה של חברה - אך את זה ...יש לי בבית :) , לא נהנתי מהעיסוי אך אני בטוח שלאחרים תהיה הרגשה אחרת .

שיהיה שבוע טוב חברים ,

אין תרנגול בלי כרבולת ואין גרוזיני בלי מכולת

185
הייתי,
בסה"כ בחורה חמודה, נראית תמימה (אבל יכול להיות שזה רק אצלי בראש...בכל אופן זה עזר Tongue) כפי שנרשם כאן קודם מאוד נאה בפנים, גוון בין שחומה לבהירה, חזה גדול מינוס נעים למגע, ישבן גדול עם עודפים, העיסוי כמעט ולא קיים, בעיקר לטיפות ובסה"כ תתמקד היכן שנבקש, אין פרוסטטה.
חוויה נעימה, נתנה זמן מלא, כנראה אחזור.

187
היי לכולם
אז ביקשתם דיווח קיבלתם.

נפגשתי עם ליה לפני יומיים קבענו בשעה 14:00 ובול בשעה הזו התקבלתי.
אז ככה הבחורה פיגוז!!! נראית מעולה.
שיער ארוך שחור,חזה גדול,וגוף להיט .אומנם טיפונת בטן אבל סהכ לעומת בחורות שהייתי במקצוע היא לא רואה אף אחת .
אז ככה נכנסתי אליה לדירה ממוזגת נעימה וריח טוב ,מזגהכוס מים קרים ושאלה אם ארצה להתקלח.נכנסתי למקלחת קצרה נשכבתי במיטה והחלה בעיסוי נעים למשך 25 דק לאחר מכן עלתה לבודי מאחורה עם החזה הנעים שלה וחירמנה אותי בטירוף עם נגיעות ביצים בין לבין. לאחר מכן הסתובבתי והחלה בזיון ציצי עד לגמירה המיוחלת ............ בגדול ממליץ מאוד אני נהנתי אש גם מהמראה וגם מהשירות אם אלך שוב? בטוח שכן .

חזור אל “ריכוז הודעות ספאמר”