נא למחוק
12[QUOTE=sunken360] לפי מה שאני רואה מחקו את התגובה שלו ונשאר הציטוט שלך אותו פינוקיו... אז ברשותך אגיב
מצאתי לנכון לצטט כאן את הדברים האלה...
באמת שקראתי פעם אחת פעמיים, שלוש וממש לא יודע איך להגיב לכזה דבר לכעוס?
או לבכות 

כמו בכל סיפור אני מניח שיש 2 צדדים למטבע אבל לפי משפטים "מבקש מבחורה עובדת לעמוד" או "רציתי שתלטף לי את הביצים בדרך מסויימת" הבנתי בדיוק את הסגנון שלך<span style="line-height: 1.4;">. אתה בדיוק מהסוג של הלקוחות שהזונות מתלוננות עליהם שחושבים שהם קנו את הבחורה ב300,400,500 וכו' . עכשיו אני אפנה להגיון שלך (כי אם הצלחת להירשם לפורום אני מניח שקיימים כמה תאים במוח שלך שייכולים להבדיל בין אור לחושך). נראה לך הגיוני שאני אגיע למארחת ואתחיל לחלק לה פקודות? תעמדיתסתובביתדחפי לעצמך אבצע לתחתתעשי לעצמך בידתעצמי עינייםתמצצי בזמן שאני סותם לך את האף וכו'... למישהו זה נשמע כמו סרט פורנו?</span>
<span style="line-height: 1.4;">מר יואב אתה לא חי בסרט פורנו והבחורה אינה בובת מין שאתה יכול לעשות בה כרצונך במשך שעה! אלו דברים שבאים בזרימה ותלויים בך,בבחורה,</span><span style="line-height: 1.4;">בכימיה שנוצרה, במראה, במצב רוח שלה באותו יום ואפשר להוסיף עוד כמה גורמים לרשימה... ואגב זה חלק מהכיף להזרים את הבחורה ולראות לאן תגיעו למרות שמדובר בנערה עובדת אבל זה עובד בעדינות ולא באלימות.</span>
<span style="line-height: 1.4;"></span>
<span style="line-height: 1.4;">נכון באת להתארח ולהתפנק אבל כימיה זה עניין אינדבידואלי ואתה לא יכול לצפות שכל הלקוחות ייקבלו את אותו השירות במיוחד שמדובר בבן אדם ולא ברובוט. בנוסף אם לא שמת לב הגעת להתארח אצל מישהי שבקושי יודעת אנגלית ובטח שלא עברית אז איך הגעת למסקנה שתצליח להנחות אותה לעשות דברים כל כך ספציפים קטונתי. </span>
ואגב גם כשאני הייתי אצלה בביקורה הראשון מקרה הסינוני קללות ברוסית הגיע בזמן האקט אבל להבדיל אלף אלפי הבדלות ממך
אני התעלמתי והמשכתי בשלי. ומה אתה מר יואב הערס המצוי עשה? החליט לעבור לזיון נקמה כי הוא התעצבן לשמוע נחוי פיזדסט וסוכה מאיזה מישהי שהוא לא ייראה יותר בחיים. עכשיו לא יודע מה עם שאר החברים אבל אני נהנה יותר כשהבחורה נהנת ולהפך , מתי שאני רואה שזה לא זה אני פשוט מתלבש והולך אין טעם ללכת ראש בקיר.
חוץ מזה שמה שעשית הוא פשוט מגעיל ולא מכבד אותך בנוסף יצרת אצלה אנטגוניזם ללקוח הישראלי ועל הדרך דפקת אותנו הלקוחות שבאים להתארח אחרי מאורעות שכאלו... (את זה אתה יכול להבין?!)
בחיים לא הבנתי מה עובר לגברים האלה שברגע שהם נכנסים לזונה לא יכולים להסתובב מה יש לך?!
לא בא לך בטוב הסוכה נאחוי פיזדט שלה על ההתחלה? תעשה פרסה! למה נכנסת בכוח למה?
[/QUOTE]
מצאתי לנכון לצטט כאן את הדברים האלה...
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
נא למחוק
13שרון, אל תנסי להבין.
החפוז עסוק יותר מדי בעניני מחאה, במקום במה שחשוב, כך שהעומס בביצים העביר אותו על דעתו.
הוא מתרוצץ משרשור לשרשור ומפיץ את משנתו, שמובנת כמובן רק לו.
הוא צריך מציצה טובה שתרגיע אותו קצת, אבל כמה טובה שהיא לא תהיה הוא אף פעם לא יצא מרוצה.
...................
Boom Boom Chuck
Boom Boom Chuck
נא למחוק
16[QUOTE=צ׳אק נוריס] שרון, אל תנסי להבין.
צ'אקי, צ'יקיטה, כבר דיברנו על החיווט המנטלי המחורבן שלך...
אז אסביר: תמונה אחת - קל וחומר סרטון - שווה אלף מילים. ציטטתי את דבריו של סאנקן כדי להבהיר את הסתירה - שלא לומר צביעות - שמתקיימת כאן: הוא (וגם את, צ'יקה) מתלונן ומתאונן על החפצת נשים - בעוד שרון (שרובכם ככולכם מהללים ומשבחים את ביצועיה האנאליים) מעלה בקצב מסחרר תמונות וסרטונים שלה תוקעת לעצמה ארוחות שלמות לתחת. כמו שאיזה חבר כתב כאן, התחת הוא לא מסעדה. מה גם שלא מעט התלוננו על המכניות של שרון. כאמור, החפצה. אז לפני שאתם מתלוננים על החפצת נשים בפורום של זונות, טלו קורה מבין עיניכם ותבינו שזה כמו שסטודנט להנדסה יתלונן שחומר הלימוד טכני מדי.
ולך, שרון: הצלחתי לתפוס אותך בטלפון אחרי המון נסיונות; אולי כדאי לך להעסיק פקידה: צ'יקיטה פנויה

החפוז עסוק יותר מדי בעניני מחאה, במקום במה שחשוב, כך שהעומס בביצים העביר אותו על דעתו.
הוא צריך מציצה טובה שתרגיע אותו קצת, אבל כמה טובה שהיא לא תהיה הוא אף פעם לא יצא מרוצה.
[/QUOTE]

ולך, שרון: הצלחתי לתפוס אותך בטלפון אחרי המון נסיונות; אולי כדאי לך להעסיק פקידה: צ'יקיטה פנויה

ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
נא למחוק
17[QUOTE=החפוז המכני] [QUOTE=צ׳אק נוריס] שרון, אל תנסי להבין.
אז אסביר: תמונה אחת - קל וחומר סרטון - שווה אלף מילים. ציטטתי את דבריו של סאנקן כדי להבהיר את הסתירה - שלא לומר צביעות - שמתקיימת כאן: הוא (וגם את, צ'יקה) מתלונן ומתאונן על החפצת נשים - בעוד שרון (שרובכם ככולכם מהללים ומשבחים את ביצועיה האנאליים) מעלה בקצב מסחרר תמונות וסרטונים שלה תוקעת לעצמה ארוחות שלמות לתחת. כמו שאיזה חבר כתב כאן, התחת הוא לא מסעדה. מה גם שלא מעט התלוננו על המכניות של שרון. כאמור, החפצה. אז לפני שאתם מתלוננים על החפצת נשים בפורום של זונות, טלו קורה מבין עיניכם ותבינו שזה כמו שסטודנט להנדסה יתלונן שחומר הלימוד טכני מדי.
[/QUOTE]
[/QUOTE]

אני מוכן להיות פקידה שלה! רק תשךמי לי כראוי!