כ ליה מבת ים :) - דף 2 - סקס אדיר

ליה מבת ים :)

12
אז מה אין עוד מישהו שהיה?!

לא יכול להיות שאני לא מצליח לתאם עם העלמה
מרוב שעסוקה ואין לנו כאן עוד מישהו שביקר..

יכול להיות כאילו בפועל.. אבל אני כבר מכיר את
הקונספט של ה"בחייאת אח שלי תביא את המספר"
והשקט שאחרי.....

14
זה לא לגמרי מדויק קולומבו. אני יכול לתת רק עצמי כדוגמא אבל לבוש מינימלי יכול להיות סקסי יותר ומגרה יטתר מאי לבוש כלל. לדימיון שלנו יש כוח עצום.......
ושוב, רק דעתי. אבל יכול להיות שיש עוד כמה כמוני.

15
Coolmen חברי הקרוב.. דובר על תחתון.
תחתון. שאף יכול להיות גם חוטיני לרוב. לא דובר על חצאית מיני.
לא על גופיית רשת ולא על חזייה.
תחתון.
אני יודע על איזה אפקט גירוי אתה מתכוון אבל זה לא המצב.
לא תואם לסוגייה הזאת. מדובר בבודי מסאג'.. ברובו אתה בכלל
עם הראש/מבט לא לכיוון נותנת השירות. ושלא נדבר על שלב ההרפייה. התחתון לא "נותן" לי ובטח גם לך ולכולנו שם גירוי ולהפעיל את הדמיון האירוטי שאתה מתכוון אליו. זה עיסוי שוב. זה לא שהתחתון יורד בסקסיות על ידה או על ידך ויהיה אקט. לא יהיה.
זה שני עולמות שונים. לכן התחתון המדובר ופה אני מסכם.. יחויב לרדת על ידה אם לא בשלב העיסוי אז בטוח בשלב הבודי.
הן מתהדרות באומרן "מסאג' גוף אל גוף בעירום מלא והדדי"
מלא זה מלא. אין שלושת רבעי. יש מכנס כזה. גם הוא חלף למזלינו מהעולם.

16
קודם כל חברים שיהיה לנו אחלה יום!
נתחיל בתגובתך קולומבו ...

יש אחד שיאהב כמו שחברנו אמר "קול מן " יש בזה מן המגרה שבחורה נשארת עם תחתון חוטיני מאשר ערומה לגמרי.
חוץ מזה שמתי לב שאמרת "עירום מלא והדדי" ואני אגיד לך את האמת אח שלי לא זכור לי שהיא אמרה את המשפט הזה כמובן שהיה בשיחתנו בודי וחיכוך אבל ממה שזכור לי לא עירום הדדי..בכל מקרה אני יכול להגיד לך שבאמת לא בשביל משהו עברתי כמה וכמה בנות אבל משהו בה תפס אותי אולי המגע,אולי המראה ,לא יודע בדיוק על מה להצביע אבל אליה אני אחזור כמו שאמרתי ..בכל מקרה מקווה בשבילכם שתעברו חוויה טובה אם זה איתה או מישהי אחרת :) וייאלה שיהיה לנו אחלה של שבת.
aj

17
אני מבין את כוונתך קולומבו. אני רק אומר שחייבת להיות סיבה שהיא אמרה "זורמת בהתאם ללקוח" ועל זה ביססתי את הטיעון שלי. אבל יכול להיות שאני טועה. אני צעיר וניסיון החיים שלי אינו גדול כמו של מרבית המשתמשים פה.

20
נשלח לשניכם בפרטי.
Amiros & Carlos

וחושב לאמץ מעתה ולציין במפורש את שמות החברים שאני "מתאמץ" ושולח להם בכיף בכבוד ובאהבה את מספר נותנת השירות (לא רק בשרשור הזה) ללא הבדל דת גזע מין וותק של אותו חבר.

אולי זה יביא לשינוי המיוחל בגישת הטרמפיסטים הידועה של
בקשות והעלמויות. תודה הם אומרים. זה לא שהם לא מנומסים. אבל דיווח לא רואים. שלא נדבר על דגימות שלהם וריצה לספר לחבר'ה. נסחפתי הא..

אז שלחתי חברים. באהבה.

עדכון :
נשלח גם לחברים - עמית 61 , link989 , אליה, שש בש

חזור אל “ריכוז הודעות ספאמר”