כ ליה מבת ים :) - דף 16 - סקס אדיר

ליה מבת ים :)

151
מסכים לגמרי עם דעתו של צוער1.
יש פה מספיק דיווחים שליליים ואף אחד מאיתנו לא רוצה להיות הבא שזה קורה לו. בטוח שיש עוד כאלה שחוו חוויה דומה ולא כתבו פה.

הפרסום השלילי וההמנעות מללכת אליה הוא קודם כל לכבד את עצמנו.

מצד שני יש הרבה פרסומים חיוביים מהזמן האחרון, כך שלא הייתי פוסל אותה לגמרי.

מסקנה, תמיד כדאי שבמקרה כזה יהיו לנו עוד כמה מספרי טלפון של עלמות או מכונים בסביבה, כך שאם מישהי מבריזה, לפחות אפשר למצוא תחליף כזה או אחר ולא לגמור את הערב מבואס

152
[QUOTE=ajs]אחי לפי דעתי כל עוד אנשים לא היו שם אז אי אפשר להגיד את זה נכון שזה קצת בעייתי שקשה לקבוע איתה

אני אומר שבאמת שווה את זה אני בתור קבוע גם לי קצת קשה בזמן האחרון לקבוע אבל הפינוק שהיא עושה שווה לחכות לזה

וכל מי שהיה רובם כתבו רק דברים טובים צריך להיות סובלני וזה יהיה שווה באמת באחריות [/QUOTE]

הנקודה כנראה לא הובנה: הבעיה היא לא אם קשה לתאם איתה פגישה-הבעיה היא אם כבר ניקבעה פגישה ואתה מגיע למקום ובזמן,
והיא נעלמת ומשאירה אותך עם עצמך ! מצב זה בלתי נסבל ולא מקובל בשום תירוץ.זו הנקודה.

154
אנשים באמת חבל שאתם מגעים למצב כזה אני מבין שזה ממש לא נעים ככה לחכות ובסוף קרה מה שקרה כמו שחברנו אמר שיהיה גג עוד מספרים בסביב וגג זה קורה תבינו הבחורה באמת שווה זהב בטח מרוב שעבר כבר המספר שלה להמון אנשים גם צריך להבין את המצב ושוב אני לא מצדיק את זה שמגיעי ואז לא עונים נכון אבל בכלל זאת רוב התגובות פה טובות אולי אחת ל לא טובה קורה אבל צריך להבין ולא להגיע למצב כזה שמפסיקי לכתוב אליה דברים טובים כמו שפטישון אמר שהוא מפסיק להמליץ אליה כי פחות מחודש כתבת דברים רק טובים אליה אני בטוח שיש הסבר לזה בקיצור חברים תמשיכו לעשות חיים??????
aj

155
לאחר שקולומבו ידידנו העביר אלי את המספר של הגברת (לפני כחודשיים), הצלחתי למצוא זמן לבקר אצלה.

בשונה מהדיווחים האחרונים התיאום היה קל, פשוט, והמפגש התקיים.

בחורה צעירה יפה ונעימה שקיבלה אותי עירומה ובחיבוק חם.
מיטת עיסוי במרכז הסלון עם מגבת בלבד עליה.
העיסוי היה סוג של "נעימים" בגב. מין ליטופים נעימים ולא עיסוי של ממש. לא התבאסתי, מפני שלא ציפיתי למשהו אחר.
אחרי כרבע שעה עלתה לבודי נעים כשאני על הבטן. מספר דקות כאלו כשהיא מלטפת את הביצים והרגליים, והתהפכות.
נשכבה עלי וביצעה עם האגן סוג של עיסוי לזין. היה די נעים. כמעט GGF.
ואז התחילה עבודת יד נעימה.
מקלחת, קפה ושלום.
סיכום החוויה:
חצי שעה מכניסה ליציאה כולל מקלחת וקפה. אבל באופן מפתיע ללא תחושת תיקתוק.
עיסוי - 3. כאמור ליטופים.
מראה - 9. בעיני יפה.
אירוח - 10. נותנת תחושה של חברה.
הגמרה - 8 . טוב אבל היו טובים יותר.

מסכם כחוויה נחמדה. אשמור את הטלפון ואולי אבקר שוב.

קיץ טוב,
הצדיק

158
אז פטישון ידידי נכון שוב אני לא מצדיק את זה אבל להגיע למצב כזה כאילו היא עשתה לך משהו זה ממש לא בסדר כי אתה אמרת שלא הייתה לך שום בעיה לקבוע עם הבחורה וגם ניפגשת איתה אז נכון יש אחת או שניי תגובות כאלה זה לא צריך להגיע למצב כזה אנטי כי אתה רואה יש עוד אנשים שרושמים דברים טובים הלאה ובצדק לא צריך צריך להרוס לבחורה שעושה רק טוב כמה שהיא יכולה בכל זאת היא אמא לתינוקות שמנסה לפרנס את עצמה . בכל מקרה שיהיה לך אחלה חיים .
aj

159
קשה לי להאמין שהיא לא דיברה עם לקוח במידה ונאלצה לבטל פגישה. יש לה הרבה לקוחות וקורה גם לנותן השירות הטוב ביותר שיש תקלות..השאלה היא מה היא עשתה עם זה. אם היא דיברה עם הלקוח אחרי האירוע והציעה פיצוי מבחינתי היא בסדר.

היא בחורה זהב ונותנת שירות מעולה. מי שלא היה הפסיד.

160
בוקר טוב תפוזון,

ראשית כבר נאמר "על טעם וריח..."
שנית אם תסתכל בדיווחים אחורה תראה שאני לא מתלהב בד"כ.
ולבסוף, אם היא מניקה זה תורם מאוד להצרת היקפים, אז אם ראית אותה לפני חודשיים שלושה הפרופורציות יכלו להשתנות.

יום נעים,
הצדיק

חזור אל “ריכוז הודעות ספאמר”