כ עיסוי אירוטי בפואבלו אספניול - מריה/מריאנה - דף 19 - סקס אדיר

עיסוי אירוטי בפואבלו אספניול - מריה/מריאנה

182
קיצר מה אני יגיד לכם אי אפשר לדבר איתה בטלפון היא פריקית לחוצה ברמות,לי כבר נמאס להשיג אותה..
התקשרתי קבעתי לשעה מסויימת 40 דקות לפני המועד ואז נכנסתי לפקק בגלל תאונה בכביש 4 ,ישר התקשרתי אמרתי שאני יתעקב ב 10 דקות בגלל זה.. התחילה לעשות פוזות,לי נמאס עם כל הכבוד שהשירות שלה נשמע מעניין לא מדברים כמו שהיא מדברת בטלפון..
Rachel Starr probably the best fuck

183
טוב אחרי שניסיתי לקבוע איתה במשך כמה ימים טובים לבסוף התייאשתי. אני אוהב לקבוע מעכשיו לעכשיו, או מעכשיו לעוד שעה נגיד.
היא ממליצה להתקשר בבוקר מוקדם בסביבות 10 ולקבוע להמשך היום שאצלי זה לא ממש מסתדר לי.
בקיצור בסוף יצא במקום ללכת אליה הלכתי ליאנה משלמה המלך אז בסופו של דבר נהניתי בכל מקרה.
מקווה שהלו"ז של מריאנה יהיה קצת יותר פנוי בזמן הקרוב ואני אוכל לדגום אותה.

184
גם אני נתקלתי בבעייה חריגה בשיחת טלפון עם מאריאנה, כשהייתי כבר "על היעד", כלומר בדרך לדירתה. בשיחה פנים מול פנים היא משדרת דווקא נעימות והבנה, וכמובן השרות שלה מקצועי, איכותי ויצירתי.
אני מקווה שזוהי בעייה של הביקור הראשון, ולא תופעה חוזרת. כשתהיה הזדמנות, אנסה לדבר איתה על העניין.

185
חברים היום הייתי אצלה גם לאחר מאמצים לתאם אבל בסוף הצלחתי.
בחורה חמודה גוף טוב חזה מעולה מפנקת אין דברים כאלה.
העיסוי מעולה זה מתחיל מקלחת ביחד כולל החבר והחור עוברים לחדר ואז עיסוי טוב לאחר חצי שעה
מתחילה לשמן את החור ונכנסת עם הלשון בפנים כולל החבר מוצצת בכל התנוחות אין אלופה כזאת לאחר
השפרצה רצינית שוב אמטיה שכחתי לציין הליקוקים על ארבע חוויה של נשכחת שווה כל מחיר

186
טוב, סוף סוף אחרי הרבה מאוד זמן שניסיתי לקבוע איתה הצלחתי. תמיד ניסיתי לקבוע איתה מעכשיו לזמן הקרוב וכנראה שזה לא עובד אצלה ככה כי היא עמוסה בטירוף. אז דיברנו בצהריים וקבענו לערב, מציע את זה לכל אלה שלא מצליחים לקבוע פגישה.
כשהגעתי אליה עוד חשבתי שהיא מבריזה לי כי בשעה שהיינו אמורים להיפגש היא לא ענתה כמה פעמים והייתה בממתינה ואז שוב לא ענתה אך לבסוף ענתה ונכנסתי ב10 דק והיא באמת התנצלה ואמרה שהיא תסיים גם 10 דק אחרי.
אין לי מה להוסיף מעבר למה שכולם שיבחו והיללו אותה.
מקלחת לפני ביחד איתה, עיסוי מעולה של כל חלקי הגוף(עיסוי טוב וחזק כמו שאני אוהב), ואז מתחילה ללקק אותך עם הלשון שלה גם בכל חלק בגוף.
מבצעת רימינג מעלף, כולל החדרות לשון(גם על 4 וגם במצב עוף קפוא).
מוצצת סוף הדרך ויודעת את העבודה,תוך כדי הבודי גם בדקתי את מצב השבלול ואכן הייתה רטובה ואפילו הכנסתי לאצבע אבל רק לשנייה(בסוף הטיפול הרחתי את האצבע והיה ריח של דוכן דגים אבל בקטנה).
גמרה לי את הצורה והכי חשוב כל הזמן מוודא שכיף לך, בסוף שוב מקלחת ביחד שהיא מנקה את כולך.
תשמעו רואים שחשוב לבחורה הזאת הלקוחות, בזמן המקלחת היא יורדת על הברכיים כדי לקרצף לך את הרגליים, התחת והזין.
גוף נהדר כמו שדיווחו פה, פנים קצת פחות אבל עדיין כוסית ממש.
אני בטוח אחזור, ויש מצב שהיא תהיה דגימה קבועה.
בדרך החוצה הציעה שתייה חמה או קרה וגם לנשנש משהו.
Tongue

187
טוב.. אז אחרי שהייתי אצלה סוף כל סוף מוכרח להגיד-אחד היהלומים בענף.. אכן כמו שתיארתי לתאם איתה היה עצבים בפעם הראשונה.. אין לה סבלנות ללקוחות חדשים והיא כמעט הוציאה לי תנשמה עד שהגעתי לבית שלה.. בסופו של דבר נכנסתי.. בית מאוד נעים,חדר שאנטי עם תמונות אירוטיות על הקירות.. חדר חמים עם אוירה טובה,המקלחת ליד..
פירטה לי על הדילים ואמרה שאפשרי לבוא גם להרפיה בלבד בפרק הזמן -לא שאלתי למחיר,כמו כן דיל 220 לרגיל ו 250 לפינוק.. ברור שפינוק..
מסאז די מקצועי וטוב,מאוד נעים והיא מוודא תוך כדי שאתה נהנה..
הבחורה גם מאוד אינטלקטואלית וברת שיחה מצויינת מה שתורם.. סיפרה לי על איך התחילה לעבוד ושהיא פשוט אוהבת לפנק וזה עושה לה את זה לראות אחרים נהנים-תסיקו את המסקנה..
כל זמן העיסוי היכ מעבירה את היד ע"י הכדורים וחבריקו מה שמגרה את הסיסטם הכללי.. הגיעה לשלב הליקוקים ועם הלשון עברה על כל חלק בגוף כולל כפות רגליים צוואר וכמובן רימינג מטריף... העבירה גם על חלקי הרגל הפנימים .. פשוט אקסטזה!
השלב הבא הפך כבר למציצות עם פרוסטטה ועוד ליקוק ועוד שילוב מעניין,ידעה גם מתי להפסיק כדי שאני לא אגמור והכל בסבלנות לשעה שלמה !
עברה לבודי גם מדי פעם עם חבריקו בין רגליה כשאני מצמיד את אגנה החטוב וחבריקו במתיחות על שפתיה התחתונים,התחלתי לשפשף על הדגדן מאוד נהנתה.. התהפכנו ל 69 המשחכה לתת ביד עם מציצה וליקוקים לכל האזור ואני משפשף לה את הדגדגן ונהנת עם רעידות קלות,הייתה מאוד רטובה למטה גם לא התנגדה לאצבע בפנים מדי פעם.. גמרתי חזק בתנוחה הזאת כשהיא תוך כדי מחזיקה חזק בחבריקו.. עוד מקלחת איתה ובזה סיימנו עם נשיקה והמשך יבוא..
כמו שאמרתי בהתחלה יהלום.. מה שכן צריך לדעת לגשת אליה בטלפון מפעם ראשונה מאוד קשה לקבוע בלי שהיא מכירה. על המראה החיצוני תיארו אותה פה טוב מאוד..

Rachel Starr probably the best fuck

188
לאחר הרבה שנים שאני מחוץ למשחק מצאתי את עצמי רווק שוב.
לפני מספר ימים חשקה נפשי להתפנק וניסיתי לקבוע עם הגברת. הבעיה היא, שבלתי
אפשרי לעבור את הסינון הטלפוני איתה. ראיתי מדיווחים קודמים שהיה איזשהו קוד
שמקצר את תהליך הסינון או אם מישהו יכול לחשוב על משהו אחר שיגרום לה לקבל
אותי אודה לו מאוד.
כמובן שאשמח לדווח באופן מפורט על המפגש (במידה ואצליח סוף סוף לקבוע איתה ).

190
תשמע, אני לא השתמשתי בשום קוד. התקשרתי אליה ואמרתי לה שאני מהפורום כמובן שהיה קשה מאוד לקבוע פגישה כי היא נראה לי מלאה עד אפס מקום אבל בסוף הצלחתי.
הבעיה היחידה(וזה קצת סיכון) זה שצריך להתקשר מלא חסוי, תעשה את השיקולים שלך

חזור אל “ריכוז הודעות ספאמר”