קולומבו אחינו, קודם כל תודה על המספר (גם לך ASJ)
ביקרתי את ליה היום! איזה בחורה מתוקה!!!
פתחה לי את הדלת בבייבידול מנומר, סגרה את הדלת וחיבוק מזמין. שאלה אם אני רוצה לשתות וביקשתי מים.
שאלה אם אני רוצה להתקלח וציינתי שהתקלחתי לפני שבאתי אז ביקשה שהתארגן ואקפוץ על המיטה. התפשטנו ביחד והיא נשארה בתחתונים.
היא התריעה מראש שלא למדה את רזי העיסוי וזה לא מקצועי, אמרתי שלא בשביל זה באתי

החלה בליטופים נעימים כמו שאני אוהב לאורך הגב והתחת, קצת רגליים וקפצה על המיטה. שהיתה עלי שאלתי אם היא מורידה את החוטיני ואמרה שכן למרות שאחר כך שאלתי לגבי נגיעות למטה ואמרה בסדר למרות שלא ממש אוהבת אז ויתרתי כמובן, רק מה שנעים לה. בודי נעים עם שדיה הנעימים לאורך הגב עד שהחלטתי להסתובב. התישבתי מולה והתחבקנו ומצצתי את שדיה הגדולים והרכים.
היא היתה כל כך חמודה ששאלתי אותה אם היא רוצה קצת שאני יעסה אותה. נשכבה בשמחה ופינקתי אותה קצת. אחרי זמן מה רציתי חזרה להתפנק וחזרנו למצב הרגיל. אני על הגב היא מעליי ומתחילה בבודי וזיון ציצים עד הגמירה המעולה! ניגבה אותי ושלחה אותי למקלחת.
אני חייב לציין שהיה הרבה נגיעות וחיבוקים בין לבין ולא רק לשכב על המיטה כל הזמן.
לליה פנים יפות ומתוקות, חיוך חמוד והיא מאוד נעימה, הרגשה של חברה. היא עם תינוק בן 7 חודשים אז הבטן עדיין לא התאוששה ויש לה ישבן מעט גדול ועסיסי. שדיה גדולים מאוד ורכים ונעימים ומעט נפולים. בסך הכל היא נאה ואמיתית לדעתי.
כמובן שהיא ממש ממש לא מלחיצה ועוד דיברנו מעט אחרי. ויצאתי משם אחרי 55 דקות.
מאוד נהניתי ואפגוש בה שוב בקרוב מאוד.