כ הודעה חשובה מאת הסוכנות מאוקראינה באהבה - דף 4 - סקס אדיר

הודעה חשובה מאת הסוכנות מאוקראינה באהבה

31
תודה חבר

בכל זאת חשוב לחשוף גם את שם הגברת שהגיעה. האתר ידוע כבעל יד קלה מאוד על הפוטושופ וכבר למדנו מהאתר הזה שברגע שיש שימוש מועט בפוטושופ הבחורה מייד מוגדרת VIP והתמחור שלה עולה עולה בהתאם...

שלא תדע עוד נפילות

32
למה שהנערה לא תוריד את הכסף לנהג לפני שהיא מתחילה לעבוד? זה נראה לי פיתרון הגיוני והוגן, הנהג ממתין ברכב, הנערה מקבלת כסף מראש משאירה את התיק שלה או הטלפון שלה בדירה והולכת לאוטו להביא לנהג את הכסף. קחו בחשבון שיש הרבה לקוחות קבועים אז זה נוהל שתצטרכו להפעיל רק במקרה של לקוח חדש או שמוכר כבעייתי.
המועדפת הנוכחית שלי:

אנה מפנטזיה/מודלס

33
[QUOTE=Marom Levi]למה שהנערה לא תוריד את הכסף לנהג לפני שהיא מתחילה לעבוד? זה נראה לי פיתרון הגיוני והוגן, הנהג ממתין ברכב, הנערה מקבלת כסף מראש משאירה את התיק שלה או הטלפון שלה בדירה והולכת לאוטו להביא לנהג את הכסף. קחו בחשבון שיש הרבה לקוחות קבועים אז זה נוהל שתצטרכו להפעיל רק במקרה של לקוח חדש או שמוכר כבעייתי.
[/QUOTE]

מורן זה לא פשוט כל כך כמו שאתה מתאר ...
לפעמים הכניסה למלון לוקחת זמן בגלל השומר בכניסה עם כל השאלות והחקירות שלו ..
אז לצאת ולחזור ?? לא נראה לי

וכדרך אגב מה שאתה מתאר זה זמן שנלקח בחשבון על ידי הבחורה מהזמן של הלקוח !

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

35
לא צריך שום פתרון מתוחכם. הדבר היחיד שצריך זה לגרום להבין שאו שיתנהגו כמו כל סוכנות נורמלית או שלא מזמינים מהם. עד כדי כך פשוט. אני בגלל זה מעולם לא הזמנתי מהם אלא רק מגלא (אמינים ולא מבלבלים ת׳מוח, אפילו לא דורשים מספר גלוי) או פנטזיה, במקרים נדירים שמביאים מישהי שווה.
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז הודעות ספאמר”