ליה מבת ים :)
33אני חייב לציין שאני מופתע,
ביקרתי את הגברת, בחורה סופר מקסימה שמאוד מנסה לרצות,
כאן פחות או יותר נגמרים הסופרלטיבים,
הבחורה לא יודעת לעשות מסאג', היא גם לא יודעת ממש לפנק, יש לה גוף שרחוק מלהיות גוף של אשה שנמצאת במקצוע הזה,
בכל אופן במדד שלי, סעו לאווה
35שלום לכולם!
א. תודה למוצא התגלית
ב. לא מתחרה עם וותקי הפורום ובטח לא עם בעלי כשרון הכתיבה.
היתקשרתי לבחורה בשעה עשר בלילה ולמרות שכבר סיימה לקבל לאותו יום קיבלה אותי כי ראתה שאני מאוד רוצה.
פתחה לי את הדלת בחורה חמודה עם חיוך ענק וחיבוק חם והציעה לי לשתות.
נשכבתי על המיטה והיא התפשטה בהתחלה נשארה עם תחתון ביקשתשאלתי אותה בעדינות ונעימות עם אכפת לה להוריד כמובן שהסכימה רק אמרה שבגלל שהיא אחרי לידה ועוד לא חזרה לעצמה לכן לא הורידה בהתחלה.
מלטפת את הגב בנעימות (עיסוי מקצעוי זה במקום אחר) ותוך כדי ליטופעם שולחת נגעיות עדינות לכיוון החבר...
לאחר כעשרים דקות בקשתי שתעלה עליי בעודי שכוב על הבטן ונמרחה עלי בעדינות עם הציצי
לאחר כחמש דקות בקשתי להסתובב ישבה על המיטה והתחילה לפנק את החבר... כשהרגשתי שזב בא בקשתי שתשכב עלי נתנה לי לנשק אותה בצוואר תוך כדי חיבוק חם
כשרגשתי מוכן לפורקן ישבה מולי וזיינה אותי עם הציצי עד לגמירה המיוחלת.
הבחורה נראית מצוין לטעמי ונכון שיש לה גוף שעבר שתיי לידות אבל היחס שלה ללקוח והרצון לפנק ולפנק... מחפה על הכל ומשאיר טעם של עוד.
כמובן שאחזור
נא להתנהג בהתאם
37כמו שחברינו Rone אמר. היחס עושה את כל ההבדל, מעדיף מישהי אמיתי וחמודה עם גוף סביר מברבי מושלמת עם אגו נפוח וקרירה
39שלום לכל החברים . אז גם אני ביקרתי את גברת ליה המהממת מעוניין להגיד לכם שהיה לי אחלה של טיפול ליה יפיפייה עם חזה גדול נעימה למגע והכי חשוב יודעת לעשות את העבודה כמו שצריך ! בגדול נהנתי מאוד אוירה כיפית וכמובן שאחזור לבקר .
מלך ליום אחד
40היי חברים רוצה לשתף אותכם שוב הייתי שוב פעם אצל ליה באמת שפשוט אין לי להגיד יחס מאוד יפה פינוק בהתחלה עד הסוף הגעתי כדי להירגע מכל השבוע המטורף שהיה ופשוט נרגעתי מאוד שווה חברים באמת
aj