כ נא למחוק - דף 5 - סקס אדיר

נא למחוק

46
ביקרתי את שרון במסלול האנאלי, אין ספק שלשרון יש גוף מושלם, לפחות בעיניי.
אין ספק שלשרון יש גם טכניקה טובה והיא זורמת לכל כיוון שתבקש,
אבלללללל, סילחי לי יקירתי, הקרירות, המכניות והסבת תשומת ליבי לשעון כל עשר דקות לא עושים לי את זה...
חוויה חד פעמית מבחינתי
ביום שהיחס יהיה יותר חם אגיע בקביעות
צ׳או גברתי

נא למחוק

47
הייתי אצלה פעם אחת לפני שנתיים,
אין לי מה לפרט כי הרבה נכתב עליה באשכול אחר.
כרגיל, יש יתרונות ויש חסרונות:
חסרונות: חיוך אתם בד"כ תראו ממנה רק בהודעות ולא במציאות (+כל המשתמע מכך) אולי לקבועים ולרוסים שמתקשרים איתה בשפת האם שלה זה משתנה, מבטא רוסי כבד מאוד שאותו שמעתם בסרטונים (בשבילי חיסרון גדול), מתלוננת בתנוחות מסויימות שלא נוח לה בקלות יתר ("אתה מוחץ אותי" - לא צריך להגזים).
אל תצפו לכימיה ולזרימה כמו עם הבחור מהסרטון.

יתרונות: מציצה הכי טובה שהייתה לי, מראה בינוני +, רוצה שתצא מרוצה ושתגיע לסיפוק גם אם זאת גמירה שניה, אפילו אם עבר הזמן בכמה דקות. לפחות היא לא עושה הצגה שהיא נהנת איתך ושהיא שמחה שאתה איתה שאפשר לראות זאת בתור יתרון חלקי.
היחידה שגמרתי איתה מהר, אך לא הייתי אצל הרבה. לא מחפפת בשירות.

למרות שהיה די טוב אני לא אחזור כי לוקח זמן רב לייצר כימיה עם מישהי כזאת אם בכלל (בשבילי), וכי אני מעדיף מראה קצת שונה

מי שלא צריך יחס טוב ואוהב את המראה שלה - עשוי להיות מרוצה.

אין חכם כבעל ניסיון

נא למחוק

48
אין לי שום אינטרס לכתוב פה משהו שהוא לא נכון.
אני קודם כל לטובת חברי הפורום כדי שידעו בדיוק מה הם מקבלים תמורת מירב כספם, משתדל כמה שפחות לפגוע בבנות ומשתדל לפרגן איפה שאפשר.
בנוגע ל-להגיד שלא נוח לך, מקובל מאוד להגיד אך תלוי איך אומרים, ואם אומרים זאת בצורה לא יפה ועם פרצוף חמוץ - זה פוגע בחוויה ומי שאיתך מרגיש שאת לא רוצה להיות איתו. בטוח שאני לא מחדש לך כלום...

לכן אני מציע לבנות לחסוך במילים מיותרות ופשוט לתת שירות טוב, כי אין לכך תחליף.
מצד אחד אתן מקבלות פה הרבה פרסום אך מצד שני אתן מקבלות ביקורת.

אין חכם כבעל ניסיון

נא למחוק

50
תוסיק ????!!!
אחרי כ"כ הרבה שנים את עוד לא מבינה את ההומור שלי ?????????
מה אני צריך תמונה של הפנים שלך ??? לדעתי פגשתי אותך איזו פעם קריצה , אולי פעמיים ...
צחקתי על כמות התמונות והסרטים שהעלית ...זה היה ציני לגמרי !
בתור אחד שזוכר את הדיווח הראשון שלך ועלייך ואיך בהתחלה פרסמת עם תמונות דומות אך לא אמתיות ...
כל התהליך בדרך ... ואיך היום אי אפשר לעצור אותך , אני מבסוט !
תמיד אמרתי שאת אחת מנותנות השירות הטובות שיש לנו !

* אגב לכל מי שהיה אצל שרון ולא נהנה - יש מחנה משותף אחד בולט - חוסר תאום ציפיות !
בנוגע לחיוכים ...אלי תמיד חייכת ! ובכנות אני לא חושב שאם אגיע אלייך תדעי לקשר ביני לבין הניק בפורום ...
כך שזה כנראה לא אישי .

חזור אל “ריכוז הודעות ספאמר”