סוף סוף הצלחתי להגיעה אל מריאנה (לא מריה)
בטלפון נשמעת לא ידידותית (בהמשך תבינו למה)
קבעתי לשעה מסויימת והגעתי אל היעד. בטלפון אמרה תגיעה עשר דקות לפני כדי שלא תאחר ותקבל טיפול מלא בזמן .
כשהגעתי התקשרתי וכמובן אין מענה עבר הזמן לתחילת השעה שקבענו ואין מענה חשבתי לעצמי הנה עוד מבריזנית
אמרתי אני ממתין רבע שעה אם היא חוזרת סבבה ואם לא אני הולך ...... אחרי עשר דקות חזרה אלי והנחתה אותי איך לעלות לדירה . בדרכי לדירה קלטתי מי יצא ממנה חחחחחחח
נכנסתי וראיתי בחורה עם מראה סביר וגוף טוב
220 החליפו ידיים למרות שלא ביקשה מראש ואמרה תקבל פינוק מלא .
בקשה סליחה שבטלפון נשמעת חסרת סבלנות כי לא מקבלת הרבה חדשים.
נכנסתי למקלחת והיא עוד דיברה בטלפון עם לקוחות אני באמצע המקלחת ופתאום היא נכנסת ומתחילה לסבן שוב את גופי קורעת ומסבנת את כל האיברים בודקת את הכלי ומעוררת אותו מנגבת את גופי ממש אתה מרגיש כמו תינוק מפונק .
נכנסנו לחדר העיסוי על מיטת עיסויים נשכב על הבטן ומתחילה בעיסוי ושואלת עם נעים לי או יותר חזק .
הבחורה מדברת אבל לא חפרה יותר מידי לא פגשתי בחתול כל שהוא בזמן שהותי .
אחרי חצי שעה של מסאג טוב+ מתחילה לשלוח עצבעות לאזור החריץ ולעורר את כבודו מתחילה לעלות על המיטה ועם שדיה עושה כמין בודי אבל לא להרבה זמן משהו רפרפני יורדת מהמיטה מפסקת את רגליי ואני מרגיש משהו חם בתוך החריץ זה היה מהממם הלשון שלה
עשתה רימינג מעולה (הכי טוב שהיה לי עד היום) מוצצת ושואבת תוך כדי את הבצים והזין פשוט מעולה מחדירה אצבע לחור ושואבת את הזיין פשוט תענוג צרוף אין דברים כאלה .
מסובבת אותי לגב וממשיכה בעבודת יד וליקוקים בכל הגוף ושוב רימינג משובח
לא נותנת לגעת בציצי מרגישות אבל נותנת לגעת בכל הגוף בעדינות כולל המנוש
בשלב מסויים הסתובבה ל69 ומצצה ואני מגרה אותה במנוש הפתיעה אותי שאמרה תמשיך זה טוב היא היתה כולה רטובה מאחור
אומרת לי איזה גבר עדין כיף להיות איתך חחחחחח
אחרי הפריקה התחילה להגיד לי אצלי לא רק באים למסאג יש לי עוד פינוקים מיוחדים .
אני נהנתי ואחזור אליה שוב ונראה לי תהיה קבוע כל זמן שהשירות שלה כזה
נתתי לה עוד 20 טיפ ואמרה תודה תודה ולא הפסיקה להגיד תודה .
ממצאים על הבחורה בזמן שהותי שם .
1. לבחורה יש 90% לקוחות קבועים ללקוחות אלה יש מספר אחר
2.מעדיפה לקוח קבוע על חדש ולכן קשה לקבוע איתה רק אם תתעקש תצליח .
3.היא לומדת ולא פנויה כל הזמן.
4.אוהבת שמפרגנים לה