This is Valeria
4איזה מתוקה וואלריה,כל מילה שלה בסלע,עוד לא ניתקלתי בבחורה כל כך נקיה
והאמינו לי סרקתי כל מילימטר בגופה המדהים.
לא קיבלתי בחיים טיפול מפנק כמו שקיבלתי ממנה במשך שעתיים.
יכול להיות שזה גם עניין של כימיה,אבל לדעתי כל מי שיכבד ויפנק אותה
יקבל מנה אחת אפיים.
תחיה ותן לחיות
This is Valeria
6היא קצת עפה על עצמה.
אבל בגדול היא צודקת.היא ממש חמודה ונעימה למי שמתייחס אלייה בכבוד.
אם אשכחך ירושלים זה בגלל..בת-ים
This is Valeria
7( We need you to give us the option of regular service (here in north n
Half an hour in 200₪.
?Can you
Half an hour in 200₪.
?Can you
לא משלמים כדי להיות עם הבחורה אלה כדי לא להישאר...
This is Valeria
8גוגל לשרותך טלטל

היי , חבר'ה! זה לריה האהובה עליך . החלטתי ללכתלפורוםולהסביר הכל myself.I יהיה שמע עליי לכתוב things.Thats הרע לא תירוץ , הבהרה זו . קודם כל , אני חודש andclean.Every הבריא אני הולך לרופא שלי , כי עם סוג פעילותי .i חייב לעשות it.Dear ליוכבריאות שלי שלך . Second.What נתפס על שפתי ,ביסולאherres .. אני לא מקבל את הגישה חצופהלעצמך . Conseguences של זה הוא יותר מדי יקר לי .Anyone שמטיל ספק , יכול לכתוב ליבדואר האישי שלי . ואתה יכול לבוא אליי , לראות אותי , ifhat לא אוהב , ללכת back.It של ok !!! .I'm Quarantee בדיד . נ'ב גיא , שרוצה אני ומאמין - ברוכים באים לME עולם של שמחה והנאה . אני healfy , נקי , כנה עם you.And אני מוכן לחלוק איתכם energy.I השמש שלי מאחל לכם את כל מזל טובובמצב רוח טובהבשנה החדשה !!! ולרי סאני
[QUOTE=taltal]אפשר תירגום למגילת אסתר הזאת בקצרה...

This is Valeria
9[QUOTE=valeriya]Hi,guys! This is your favorite Valeria. I decided to go to the forum and explain everything myself.I will heard about me write bad things.Thats no excuse,this clarification. First of all, i am healthy andclean.Every month i go to my doctor, because with my kind of activity .i must do it.Dear to me as my health and your. Second.What is seen on my lips,its a bite and not a herres.. I don't accept rude attitude to yourself. The conseguences of this are too much expensive to me .Anyone who doubts,can write to me in my personal mail. And you can come to me, see me,ifhat doesn't like,to go back.It's ok!!! .I'm quarantee discrete. P.S. Guy,who want's me and believe-WELLCOME TO ME world of joy and pleasure. I'm healfy,clean,honest with you.And i'm ready to share with you my solar energy.I wish you all good luck and good mood in new year!!! Sunny Valery[/QUOTE]
שלום חברים,
כאן ולריה שלכם, הגעתי להחלטה להסביר את עמדתי בפורום מכיוון ששמעתי כי נכתבו אודותי דברים לא טובים. אין בכוונתי לתרץ את הדברים הללו אלא להבהיר אותם. ראשית, אני בריאה ונקייה לגמרי, בגלל סוג הפעילות שלי אני נבדקת פעם בחודש אצל רופא, אני חייבת את זה לעצמי למען בריאותי וגם בריאותכם. שנית, מה שראיתם על שפתותי זה נשיכה ולא הרפס, ואני לא מוכנה לקבל את הגישה הגסה שלכם בעניין זה מכיוון שהתוצאה של זה עולה לי ביוקר רב. מי שמטיל ספק בכך מוזמן לכתוב לי במייל האישי שלי, לבוא לבקר אצלי לראות בעצמכם ואם זה לא נראה לכם זה בסדר מבחינתי אם תבטלו, ואני מבטיחה דיסקרטיות מלאה.
נ.ב. חברים, מי שמאמין בי ורוצה אותי אני מבטיחה לו הנאה ועונג לא מהעולם הזה. אני בריאה, נקייה וברת לבב אתכם, מוכנה לחלוק עמכם את האנרגיות שלי.
מאחלת לכולכם מזל טוב ומצב רוח מעולה בשנה החדשה. שלכם המאור הגדול ולארי.
בגמילה