כ סנדי תא - סקס אדיר

סנדי תא

2
בחורה סבבה לגמרי
מציצה מעולה גרמה לי לגמור אחרי 10 דקות.
היא מרומניה בת 28, היא נראת טוב
היא לא כוסית על, ג'ינג'ית חמודה וקומפקטית,
חזה קטן ושפתיים מצוינות, יש לה תחת קטן ועגול אבל לא מחוטב
הטוסיק די רך.
המציצה אצלה מצויינת, אני הגעתי אליה
אחרי שגמרתי פעמיים בבוקר
ועדיין היא הצליחה לחלוב אותי עם
הפה והלשון היפה שלה.
נשיקות סבבה צרפתיות והיא מתמסרת
אפשר להגיע איתה לאחל סקס, אני הלכתי
די מהר בגלל שלה היה הרבה זמן.
מתווך ,מטעם הפורום ,בסיכסוך האוקראיני-רוסי

סנדי תא

3
amit28, תודה על הזמן אשר השקעת בדיווח ועל הכוונה הטובה, אך התוצאה דורשת שיפור, כיוון שדיווח אשר כולו שירי הלל לבחורה ולביצועים שלה נשמע אי שם בין לא רציני לבין לא אמיתי.

בהקשר זה שים לב לדיווח של שקע ותקע, המציין פרטים משלימים דוגמת המוצא של הבחורה, ובעיקר את האיזון הדרוש, כגון המראה (לא כוסית על), החזה (קטן) והטוסיק (רך ולא מחוטב).

אז בהצלחה בדיווח הבא.

נב הנה הלינק לפרסום של סנדי: http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=9086

סנדי תא

6
אין מה להוסיף על תיאורי החברים, אלא שאני חולק על סוגיית המראה. מבחינת שירות היא טובה מאוד, משתדלת וכן הלאה, אבל היא לא שייכת למועדון ה-500 מבחינת יופי.

היא רזה, אפילו שדופה עם שדיים ממש קטנים. יש לה פרצוף חמוד ומעט מבוגר, ותחת מאוד רך עם חור לא מאוד מגרה. היא מאוד משתדלת ונראית בסדר, אבל היא יותר נוטה לכיוון ה-400 לפחות לפי דעתי. תיהנו

סנדי תא

7
[QUOTE=gama light] אין מה להוסיף על תיאורי החברים, אלא שאני חולק על סוגיית המראה. מבחינת שירות היא טובה מאוד, משתדלת וכן הלאה, אבל היא לא שייכת למועדון ה-500 מבחינת יופי. 
היא רזה, אפילו שדופה עם שדיים ממש קטנים. יש לה פרצוף חמוד ומעט מבוגר, ותחת מאוד רך עם חור לא מאוד מגרה. היא מאוד משתדלת ונראית בסדר, אבל היא יותר נוטה לכיוון ה-400 לפחות לפי דעתי. תיהנו 
[/QUOTE]
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

סנדי תא

10
כרגע האופציה הבאה שלי בתל אביב.
מישהו היה לאחרונה?
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז הודעות ספאמר”