כ הודעה חשובה מאת הסוכנות מאוקראינה באהבה - סקס אדיר

הודעה חשובה מאת הסוכנות מאוקראינה באהבה

3
ועדיין אתם הסוכנות היחידה שנוהגת ככה. אם אחד לאלף לקוחות הוא מניאק, תספגו את זה ואל תפגעו בדיסקרטיות של יתר הלקוחות.
אני בחיים לא אזמין מכם כי לא מתאים לי שאיזה בוריס ילחיץ את השכנים שלי ויעורר חשד שאני מזמין נערות ליווי (בבחורות הם לא חושדים, כי בנות באות ויוצאות גם לא בתשלום, היות ואני רווק צעיר).
אגב, אצל המתחרים שלכם בגלא לא צריך לתת לא שם ולא טלפון והם אפילו גובים פחות (700 ולא 800), כך שמסתבר שעם קצת רצון זה אפשרי.

4
[QUOTE=מאוקראינה באהבה]

לאור התגובות הרבות של לקוחותינו אשר נהנים באופן קבוע משירות טוב ובנות איכותיות מטעם הסוכנות מאוקראינה באהבה
לסיכום:
אנו רוצים מאוד להמשיך ולספק שירות VIP ללקוחותינו. לספק בחורות ברמה הכי גבוהה שיש. באופן טבעי אלו לא נרקומניות מתל ברוך, אלו בחורות ברמה גבוהה אשר דואגות לבטחונן האישי.
וכאן המקום להגיד תודה ענקית לכל לקוחותינו הנאמנים, גם לאלו שיודעים לפרגן לבנות בפורום זה, אתם גורמים לנו לרצות תמיד לשפר את השירות ושואפים לספק את החוויה הטובה ביותר.

[/QUOTE]
שלום למשרד מאוקראינה באהבה ...
ראשית תודה על תגובתכם הרהוטה בפורום ...
כלקוח מאוד ותיק שלכם ...שמזמין לא מעט בנות ממשרדכם
פניתי אליכם בתאריך 7.4.2015
עם מספר הערות שלא התייחסתם אליהן כלל ....
אולי זה הזמן לומר שלמרות שאני חוטא,ומזמין מכם מידי פעם אני לא מדווח על כך בפורום
רק משום שלא התייחסתם לשום הערה ולא ישמתם דבר !!!
להלן ההערות ...
מאוקראינה באהבה :
1 המחירים!!! יש לתת את המחיר של 700 ש"ח לכולם
לא רק למי שמוכר ולמי שהוא לקוח מתמיד (גם 700 זה יותר מידי ).
2 עמידה בזמנים אצלכם המצב באמת קשה והכי מוזר שלא מתקשרים להודיע שיש איחור.
3 אמנם אתם לא עושים לתמונות פוטו שופ...
אך תעלו תמונות רגילות ועדכניות של הבנות ללא פוטו שופ !!!!!!!
ולא תמונות מטקס הסיום של בית הספר ברוסיה.
אתם מידי פעם שמים תמונות של בחורה מתקופת התיכון ברוסיה
והבחורה כבר אוטוטו יוצאת לפנסיה.
4 תהיו נחמדים בטלפון ותענו על שאלות של הלקוחות...גם על שאלות מוזרות כמו "הבחורה עושה רימינג" כן זה חשוב לנו !!!
5 אתם נותנים את אותה תשובה על כל הבחורות "עובדת טוב עובדת טוב "
כאילו אנחנו מחפשים עוזרת בית .
6 תציינו את הגובה של הבחורה בכרטיס שלה זה חשוב מאוד !!!!
7 להפסיק באופן מיידי את הקטע ההזוי הזה !!!
שעולה עם הבחורה בחור נוסף עד פתח הבית בכדי לקחת את הכסף
8 תרשמו את הגיל האמיתי של הבחורה ...אנחנו לא מטומטמים אנחנו תוך חמש דקות
יודעים בת כמה היא ...מי היא ...ומה היא ... וכו'.....
אם תתייחסו לדברים בכבוד !!!
אני באופן אישי ...
מבטיח לחזור ולדווח על הבנות הנהדרות שלכם לטוב או לרע ... !!!
בתודה מראש !!!!
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

6
שלום רב,
הזמנתי מכם כ-50 פעמים. מכיר אתכם מצויין.
1. מחירים לא שפויים - יש לכן בנות ב-1,000, ב-800 וגם 700 שלא שוות את הסכומים הללו.
2. נהג שעולה למעלה? תספגו את העקיצה. ואל תפגעו לנו בפרטיות. חוצפה לשמה.
3. תמונות - כל התמונות אצליכן עוברות פוטושופ והבחורה שמגיעה אליי הביתה שונה מאוד מזו המופיעה בתמונות. זו רמאות.
4. פרטים שהפקיד/ה נותנים - מתי תפסיקו לשקר? לא אמרתם פעם אחת את האמת על בחורה.
כל שאלה ששואלים אתכם בטלפון - אתה עונים בחיוב ואופטימיות שמחה. מה יהיה? לא נמאס לכם? לא הבנתם שאם אתם משקרים פעם אחר פעם - לקוחות מפסיקים להזמין? או מפחיתים פעילות?
בדקתי אתכם מספר פעמים ותמיד שיקרתם. הייתי עם בחורה עם חזה קטן, התקשרתי לשאול עליה כמה ימים אחרי ובטלפון אמרו לי שיש לה חזה גדול.
שאלתי אם יודעת אנגלית - אמרתם כן. בפועל היא לא מדברת בכלל אנגלית.
אמרתם צעירה - הגיעה בת 35.
אמרתם עדינה, נחמדה, סבלנית - הגיעה אחת פרא אדם שעושה רעש ובלגן.
אמרתם זורמת בהכל - והתברר שמספר אנשים היו איתה ויש לה בעיה עם כלי גדול. אז על מה אנחנו משלמים 700 שקל?
על מישהי שלא נותנת שירות? על פקיד שמשקר?

הבעיה בכל השירות שלכם - היא העובדה שהפקידים שלכם מאוד נחמדים ומדברים יפה. זה יאמר לזכותכם ולרעתכם.
מצד אחד - כיף לדבר עם אדם נעים, מצד שני - הוא מפיל אותך ואתה נופל לשקריו.

ומה יהיה עם מיתוג הבחורות? נטלי הגדרתם אותה כ-VIP. בטלפון אתם לא מפסיקים לשבח אותה, וגם אחרי ששואלים אתכם מליון פעם האם יש משהו/נתון/פרט חשוב שכדאי שנדע לפני שאנחנו מזמינים - אתם אומרים הכל בסדר. בפועל? היא לא שוכבת עם כלי גדול. יאללה עוד 900 שח הלכו לתרומה.

נשבר הזין (תרתי משמע) מהמשרדים שמרמים אותנו.
תתחילו להיות אמינים.

שלח תגובה

חזור אל “ריכוז הודעות ספאמר”