כ איריס שפתח תקווה - סקס אדיר

איריס שפתח תקווה

1
שלום , דיווח ראשון שלי למרות שאני חושב שאני מוכשר לאו דווקא בכתיבה . הנה שתי האגורות שלי

המלצה חמה מחבר נדיב וחרמנות קשה מהפורום גרמה לי לקבוע עם איריס . הבנתי שהיא חרמנית ואוהבת זיונים מכל ובכל כיוון ודי התעלמתי מהאזהרה לגבי הצורה החיצונית והגיל וכן..גם מהאהבה שלה לירידות ..כלומר שירדו לה .
לאחר הרבה ניסיונות הצלחתי לקבוע איתה .
אתחיל כמנהגי מהחיובי :
אז היא נחמדה ..וניסתה לשדר שהיא חרמנית ו"חמה" ..ניסתה לנשק אותי אבל לא המשכתי לנשק כי הצורה שלה ..(ומליון ה" מאמי " שהורעפו בדקה ) לא עשו לי את זה ..היא מיד הורידה את השמלה ונשכבה על המיה בתנוחה מזמינה ...
והלא חיובי :
1.60 , בת 45-50 ...שיער קצר ..איפור מוגזם וכבד ..קמטים לא יפה..רגליים עבות ..
מיד רצתה שארד לה ...לא ניסתה להפשיט ..לחרמן אותי..משהו ...ישר כיוונה אותי לכוס שלה ..
לא ביקשה שאתקלח קודם למרות שהגעתי באמצע היום ..
ביקשתי שתמצוץ קודם ..ורק אח"כ אני ...היא התחילה במציה פושרת...
ואחכ נישקה את הגוף שלי בנשיקות דודה ...
עד לכאן החזקתי מעמד ..אמרתי לה בעדינות וברגישות שאני לא יכול ... שילמתי לה את שביקשה ..ונפרדנו כידידים...

לסיכום :
לא מומלצת .
200 ש"ח .

נ.ב - למחרת בצהריים קיבלתי טלפון של אישה ששאלה אם אני הבעל של איריס ... כנראה נתנה את הנייד שלי למישהו או מישהי אחרת בטעות .

איריס שפתח תקווה

7
נכון שהיא לא יפה נכון שמבוגרת
לאוהבי הפיסטינג היא מושלמת החדרה כפולה של יד לתחת ולכוס
תאמינו לי שהייתי אצלה אמנם ורק פעם אחת אך זאת הייתה פגישה טובה
אגב לגבי הדיסקרטיות זה חלק מהסיכון המיקצועי של מי שבא לזיין ומתקשר מטלפון לא מאובטח

איריס שפתח תקווה

8
או קיי
אז היא לא יפה ולא צעירה ולא חטובה . אז מה ? היא שחומה למי שאוהב ועורה חלק מעורן של פרגיות אוקראייניות קוצניות .
היא נימפומנית אמיתית ללא מגבלות . אפשר לעשות איתה הכל .
קצה המרזב האחורי שלה חלק ריחני מורחב כראוי והחדירה אליו היא כמו לכוס של אישה רגילה שוב - אם אתם בעניין .
היא מאפשר הכל - גמירה בפה מציצה מעולה , זיון כאמור בכל החורים בנחת ובאווירה טובה ולא מלחיצה .
היא אינה בודקת את שעון גריניץ וסבלנית להפליא .
היא אוהב ספנקים בתחת ונשיכות בכתפיים אם זה עושה לכם את זה .
היא מצויידת במיכשור מגוון להחדרות ושעשועים שונים.
וביננו ? בשביל מאתיים שקלים עלובים בעיניי לפחות היא מספקת שירות שהמולדביות לא ינפקו גם ב 500.
אז לסיכום ? עלות פר תפוקה ? איריס מס 1
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז הודעות ספאמר”