כ הצעה לבנות - מההנהלה - סקס אדיר

הצעה לבנות - מההנהלה

1
שלום לכן.

אני יודע שאני מקשה קצת (בגלל החוק החדש) ואני מנסה לעזור לכן כאן בפורום בכמה שאפשרהויש בעיה שאני יהיה חייב לעשות צינזור בקרוב גם על הנושאים שכבר פתוחים אצלכן, גם על פרטים, טלפונים, כתובות ועוד...

לכן:

חשבתי (בעקבות כמה בקשות של חברי הפורום) לתת להם אפשרות לראות תמונות עדכניות שלכם עם פירוט מלא כפי שאתן רוצות.

חשוב תמונות חדשות מדי פעם וגם את זה אני יודע.

לכן חשבתי ובדקתי ואני חושב לתת לכן הבנות אתר פרטי נפרד אבל מוצמד לפורום שאתן תוכלו לשים שם תמונות והודעות ובכלל כל מה שתרצו.

זה יהיה ממש כמו אתר פרטי שלכן לכל דבר.

יהיה :

דף בית

גלריה

צור קשר

תוכלו לתת לינקים ישירות מהפוסטים שלכן כאן בפורום.

תוכלו לעדכן כל דבר שתרצו ולהודיע כאן לחברים על עדכונים באתר שלכן.

מי שרוצה אני יכול להשאיר גם אפשרות לתגובות של החברים ישירות אצלה באתר (כמובן ששם אני משאיר רק תגובות טובות ולא מאשר תגובות אחרות)

בקיצור:

מה שאני שואל זה... האם אתן רוצות שאני יתחיל לעבוד על זה ?

זה מבחינת עבודה יגדיל לכן את ההכנסה ויפתור את בעיית החוק החדש על איסור פרסום זנות שהחוק פרוס על העניין של משרדים המפרסמים בנות אחרות, כאן יש לכן בחורה שמפרסמת את עצמה ואת זה מותר לעשות.

וחוץ מזה זה יביא לכן לקוחות שלא רק בפורום...:)

אז מה אתן אומרות?

הודעות פרטיות להנהלה יש לשלוח רק ל: Administrator

לחצו כאן לשליחת הודעה להנהלה

הצעה לבנות - מההנהלה

2
[QUOTE=administrator]שלום לכן.

אני יודע שאני מקשה קצת (בגלל החוק החדש) ואני מנסה לעזור לכן כאן בפורום בכמה שאפשרהויש בעיה שאני יהיה חייב לעשות צינזור בקרוב גם על הנושאים שכבר פתוחים אצלכן, גם על פרטים, טלפונים, כתובות ועוד...

...

לכן חשבתי ובדקתי ואני חושב לתת לכן הבנות אתר פרטי נפרד אבל מוצמד לפורום שאתן תוכלו לשים שם תמונות והודעות ובכלל כל מה שתרצו.

זה יהיה ממש כמו אתר פרטי שלכן לכל דבר.

יהיה :

דף בית

גלריה

צור קשר
[/QUOTE]

שלום לך,

אני לא בטוחה שהבנתי את המשפט שצבעתי לך באדום ולכן אשמח להסבר נוסף.

ושאלה נוספת: בנוגע לאתר הפרטי שאתה חושב לתת לנו, במה זה כרוך מבחינתנו?

רותי

redhead2011-07-29 19:16:53

הצעה לבנות - מההנהלה

3
טוב אני אסביר.

1. החשיפה תהיה גם שלא רק לפורום בגלל שזה אתר רגיל וזה אומר שיוכלו למצא אתכם גם בחיפוש רגיל (ממש אתר לכל דבר).

2. תוכלו לפרסם שם כל דבר (אפילו יומן אישי ומחשבותקריצה).

3. לא כרוך בכלום (אני לא מנסה להרוויח עליכן כסף) אני מנסה לעזור לפני שאני מצנר ( אין ברירה ) וזה רק בשבילכן.

4. יהיה לכן מערכת ניהול משלכן ( למי שמבינה בזה ) ותוכלו לעדכן את האתר שלכן לבד, מי שלא יודעת לעשות את זה אני מוכן לעזור לה בהתחלה וללמד אותה איך לעבוד על מערכת הניהול ( זה מאוד קל ובעברית ) כדי לעלות תמונות וכתבות לאתר.

אם יש עוד שאלות תרגישו חופשיות לשאול.

אין כאן שום מטרה לרווחים ממני, נטו לעזור... וזה יהיה במקביל לפורום ורק לבנות כאן.

אם תרצו לכתוב דברים שלא יהיה אפשר לכתוב בפורום תוכלו לכתוב באתר ולתת לינק לשם ישיר.

אם תרצו תוכלו לתת בחתימה שלכן בהודעות את כתובת האתר שלכן.

בקיצור: אין מה להפסיד.
administrator2011-07-29 20:55:06

הצעה לבנות - מההנהלה

4
אבל עדיין לא ענית לגבי מה שכתבת על צינזור (מה שהדגשתי באדום) ואשמח לקבל תשובה על כך.
מה זה אומר צינזור על הנושאים שכבר פתוחים אצלכן?

מחכה לתשובתך בכליון מקלדת חיוך

[QUOTE=administrator]שלום לכן.

[/QUOTE]

הצעה לבנות - מההנהלה

6
[QUOTE=administrator]בדיוק מה שרשום שם...זה ברור.

אני בקרוב יהיה חייב לנקות את הפרטים שרשמתן, מה אתן עושות ואיזה טיפולים, מחירים וכל דבר המרמז על סקס.
[/QUOTE]

אני מבינה שתהיה חייב לנקות את הפרטים שרשמנו בגלל החוק לפרסום שירותי זנות, אבל מה שלא הגיוני בעיני זה שאתה לא "המפרסם". אנחנו "המפרסמות".
מכיוון שהפורום הוא חינם-אין-כסף, אין פה עניין שאתה מרוויח מכך.

חוץ מזה, האתר שתפתח לכל אחת מאיתנו, לא יהיה שייך לך בדיוק כמו הפורום?
האתרים האלו לא "יישבו" על אותו שרת שעליו יושב האתר של סקס אדיר ו/או הפורום של סקס אדיר?

הצעה לבנות - מההנהלה

7
[QUOTE=redhead] [QUOTE=administrator]בדיוק מה שרשום שם...זה ברור.

אני בקרוב יהיה חייב לנקות את הפרטים שרשמתן, מה אתן עושות ואיזה טיפולים, מחירים וכל דבר המרמז על סקס.
[/QUOTE]

אני מבינה שתהיה חייב לנקות את הפרטים שרשמנו בגלל החוק לפרסום שירותי זנות, אבל מה שלא הגיוני בעיני זה שאתה לא "המפרסם". אנחנו "המפרסמות".
מכיוון שהפורום הוא חינם-אין-כסף, אין פה עניין שאתה מרוויח מכך.

חוץ מזה, האתר שתפתח לכל אחת מאיתנו, לא יהיה שייך לך בדיוק כמו הפורום?
האתרים האלו לא "יישבו" על אותו שרת שעליו יושב האתר של סקס אדיר ו/או הפורום של סקס אדיר?
[/QUOTE]
נווו....מה יהיה?
את לא מפרסמת את עצמך לבד... את מפרסמת את עצמך בפורום ששיך למישהו אחר.......מה לא מובן?

ואותו אחד שהפורום שייך לו אחראי על מה שקורה אצלו !!!

ולא! האתר יושב בחו"ל ולא בארץ בגלל החוק.

ודרך אגב :

את לא חייבת לעשות כלום אני רק מנסה לעזור לכן כדי ש 11000 מנויים כאן בפורום יגיעו לפרטים שלכן.

ואם אני נותן שעות של עבודה ממני ללא תמורה ואת באה לחקור אותי באיזה שרת או בסיבוב של "אנחנו "המפרסמות"", אז תדעי שאת יכולה לפרסם את עצמך (אבל על שרת שלך ולא של אחרים) אבל כשאת מתארחת אצל אחרים זה כבר לא סיפור רק שלך.

אני גם הצעתי ב"נערות ליווי" לרכז עבורם אם כל הנערות המומלצות יחד עם תמונות בגלל שאי אפשר לעלות תמונות לפורום, גם זה שעות של עבודה.

השלב הבא באותו סיגנון גם בדירות דיסקרטיות.

אני מקווה שסוף סוף מובן.

ד"א :

זה לא חובה, רק מי שרוצה.

רק שתדעו שזה יקח לפחות 2-4 שבועות לסיים את הבניה ורק מי שתודיעה לי בפרטי בתקופה הקרובה תקבל אתר.

אני לא מתכוון לחזור על זה ולבנות שוב ושוב, בשבילי זה פרוייקט עכשוי ומי שקבלה קבלה, מי שלא אני כבר לא יוכל לעזור יותר, גם לי יש חייםמבולבל
administrator2011-07-31 22:06:55

שלח תגובה

חזור אל “פורום סגור לבנות עובדות בלבד (*****הפורום לא גלוי לשאר הגולשים)”