כ ניפוי מדיון ל י ה - סקס אדיר

ניפוי מדיון ל י ה

1
עם כל הכבוד. אין לי בעיה אם בחורה היא סלקטיבית ולא מקבלת כל אחד. ברור שזה עדיף מאשר תעשה את זה בלי חשק. אבל ... זה בתנאי שיש לה על מה .. לבחורה הזאת אין אפילו נתוני פתיחה טובים (גיל - מבוגרת, מראה-שמנה). אפילו כאן מרגישים את התוקפנות באוויר ואחת שתוקפת כך אפשר להבין על מה...
עצתי לכם... אם אתם רוצים להנות ולא לשלם בזול אבל לצאת בלי כלום. אין כמו שרון. שם אפשר לצאת בהרגשה שיש תמורה ויותר.
תחשבו בעצמכם, למה לשלם 400ש"ח לאחת שדוחה פיזית אם יש אפשרות באותו מחיר ליהנות עם סופר סקסית, אינטלגנטית, יחס מאוד נעים, פתוחה לרעיונות חדשים ואפילו משאירה טעם של עוד. ממש חברה אינטימית.

ניפוי מדיון ל י ה

2

[QUOTE=gidi40]עם כל הכבוד. אין לי בעיה אם בחורה היא סלקטיבית ולא מקבלת כל אחד. ברור שזה עדיף מאשר תעשה את זה בלי חשק. אבל ... זה בתנאי שיש לה על מה .. לבחורה הזאת אין אפילו נתוני פתיחה טובים (גיל - מבוגרת, מראה-שמנה). אפילו כאן מרגישים את התוקפנות באוויר ואחת שתוקפת כך אפשר להבין על מה...
עצתי לכם... אם אתם רוצים להנות ולא לשלם בזול אבל לצאת בלי כלום. אין כמו שרון. שם אפשר לצאת בהרגשה שיש תמורה ויותר.
תחשבו בעצמכם, למה לשלם 400ש"ח לאחת שדוחה פיזית אם יש אפשרות באותו מחיר ליהנות עם סופר סקסית, אינטלגנטית, יחס מאוד נעים, פתוחה לרעיונות חדשים ואפילו משאירה טעם של עוד. ממש חברה אינטימית. [/QUOTE]

חחחחח עכשיו הכל ברור. ומובן על מה כל הרעש... טיפשותם של אנשים מסויימים לא מפסיקה לשעשע אותי.

הרי כל בר דעת קולט שמנה???? דוחה????? וכל זה מבלי שראית אותי מעולם? אני במקומכם גברים לא היתי מקשיבה לאף דיווח מאנשים כמו גידי שחושפים כאן את טימטומם.לקבוע דעה מבלי לראות אותי..... ממש שיא חוסר האמינות הרי ברור שמדובר כאן בכלבלב עושה דבריה של שרון.... שאולי מפחדת מתחרות

אז שרון יקירתי - אל חשש הקליינטורה שלך תשאר שלך שמתי לב שאת אוהבת ערסים טפשים חחחח

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !
שלח תגובה

חזור אל “המחסן המוסתר”