אלירז1 -----------בלונדינית מקרית ביאליק קרן היסוד
2היא קוקזית והיא לא תמיד שם תנסה את סיגל הבלונדינית ממש כוסית
3ביקרתי היום אצל סיגל .לא יכולתי להתאפק קיבלה אותי בחיוך ניגשנו ישר לעניין.גוף יפה עניים כחולות שיער בלונדחזה יפה עומד תחת מהמם.היכנסתי לה בגרון ככה איזה 5 דקות התישבה עליי מחזה יפה.עברנו לדוגי כשהאצבה שלי החליקה לישבן ועוד אצבע כמובן בתוספת תשלום.גמרתי על החזה שלה ויצאתי באפס כוחות .ממליץ בחום

4ביקרתי היום אצל סיגל בקרן היסוד בביאליק.אני אצלה בפעם השניה.סיגל היא בחורה יפה גוף קומפקתי שזוף ובלונדינית.נגשנו ישר לענינים .פינקה אותי באורלי 5 דקות בערך לא יכולתי להאפק ועשינו אורלי הדדי היא ממש נעימה ונקיה.עברנו לעיקר שהיא רוכבת עליי בתנועות גדולות שינתי פוזה כשאני מקפל לה את הרגליים עד הראש אני ממש נלהב יצאתי ממש מרוצה אני חייב לציין שהיא ממש ליברלית אבל יחסית לאחרות
5אוליי תיקפוץ לקרן היסוד בביאליק .לסיגל לפחות היא לא בת 40 ממליץ
6נראה שיש לך ניסיון מה תוכל לספר על סיגל או סופי מקרית ביאליק
19LOLx8 2010-09-19 13:00:25
7אני ממליץ בחום על סיגל תהייה נחמד ותקבל פינוק מעולה .אני קיבלתי .היא נמצאת בקרית ביאליק
8אני חייב להגיב כאן נכון שהשירות שלה טוב אבל היא ממש לא הכי טובה בקריות סיגל עדיפה עליה .וניראית יותר טוב לדעתי. סופי יותר מדי קשה להשגה זה לא שווה את המאמץ
||| בדיון קטי מקריית אתא
9שלום לכולם אני חייב להגיב, נכון שיש לסופי שירות טוב והיא יודעת לפנק על זה אין ויכוח,אבל היא בטח לא הכי טובה בקריות יש את סיגל ,היא קצת יותר טובה עושה את אותם הדברים מה שסופי עושה וסיגל יות צעירה וניראית קצת יותר טוב אז בבקשה ממכם לא להגזים
19LOLx8 2010-10-16 11:11:16
||| בדיון קטי מקריית אתא