כ דיווח מהשבועיים האחרונים - סקס אדיר

דיווח מהשבועיים האחרונים

1
טוב נתחיל בדיווח ליפני שבוע החלטתי לפנק את עצמי קצת צברתי קצת כסף כי אניט חייל ועובד אבל בכל זאת
בקיצור השכרתי חדר והיתקשרתי לכרסטינה הבעיה הייתה שהיא לא ענתה לי אחרי זה הייתי מבולבל(טעות מספר 1)אז ניכנסתי לאינטרנט והזמנתי בחורה בשם זהבה מסוכנות אנגלינה חברה תיזהרו כמובן שהפקידה הבטיחה הרים וגבעות אבל מה שהגיע בסוף היה מחריד בטלפון כמובן אמרה לי הפקידה רוסיה רזה בלונדינית מציצה בלי נשיקות הכל ואני כמו תמים בפעם הראשונה אצל נערת ליווי חשבתי זה קלאסה כמה הם יכולים לחרטט בכל זאת 600 שקל
טוב בקיצור מגיעה בחורה בלונדינית לא שמנה אבל גם לא רזה ונותנת חיוך אם פה סגור (טעות מספר 2) נראת בגיל 29-30 בערך ונשמעת רוסיה טוב לא ממש הייתי מרוצה מהמראה הבנתי שכנראה נפלתי קצת אבל בו נוציא מזה את המירב טוב כסף מחליף ידיים ומתחילים להתפשט פתאום היא דופקת לי חיוך ומדליקה סיגריה ואני קולט שיש לה שתי שיני זהב:(היתבאסתי אבל אין כל כך מה לעשות בקיצור נפילה רצינית עשתה טובה שמצצה בלי למרות שאני מאוד אסטטי ולא הייתה צריכה להיות לה בעיה נשיקות לא היו וזיון סביר מינוס
דבר אחד היה טוב בה שאהבתי זה שהיא אוהבת להיזדיין חזק אבל לזה לא צריך לשלם 600 שקל אפשר לעשות את זה בהרבנה פחות בקיצור תיזהרו

טוב לדיווח השני היום בשעה עשר מחליט ללכת לתיקתוקיה בתל אביב אני גר בחדרה אז מיתקשר לבדוק מי עובדת אומרים לי כמה בחורות שאני לא מכיר חוץ מגסיקה המגעילה הזאת חח והפקידה אומרת שיש אחת חדשה בשם לין:) טוב מחליט ללכת בלי לדעת למי אני הולך וליבחור שם
טוב מגיע לדירה נכנס לחדר אמתנה נכנסות שתי בנות לרה ומיטל ניראה לי שלא מוצאות חן בעניי ואז נכנסת זסיקה המגעילה בררר איכס
טוב אחריה פתאום נכנסת מישהי מטר שבעים בערך שדיים גדולים ועומדים ממבט ראשון ניראים מסולקנים לחלוטין גוף רזה וקעקוע מתחת לטבור אפילו לא אמרה את השם שלה והחלתטי שאיתה אני נכנס טוב כסף עובר ידיים והיא אומרת לי להגיד שאני אם לין כבר אהבתי כי בטלפון אמרו לי שהיא צרפתייה והם לא שיקרו באמת היה לה טיפה מבטה טוב יורד קומה למטה משכיר חדר וניכנס לחדר לא מספיק להוריד חולצה והיא כבר מגיעה וואוו ממתי הם מגיעות בזמן בדרך כלל הולכים איזה עשר דקות עד שהבחורה באה לחדר טוב כבר מבסוט הבחורה מתחילה להתפשט וואווווווו איזה גוף מטורף נתחיל בזה שיש לה לפחות 27-30 אני מעריך לא שאלתי אחלה חזה עומד ניראה מסולקן אבל מיסתבר בסוף שזה רך וקשה בסוף כנראה רק עשתה הגדלה טיפה תחת מוצק ונראה כמו חזה עוף של שניצל מכירים את זה :)אה ושבלול חתיך ביותר
טוב רוצה נישכב על המיטה היא מוציאה קונדום מהתיק שלה ישכבת אלי מתחילה לשחק לי בזין אם השדיים ולמצוץ לי את הפיטמה אני כמובן מרחף לי לאזור השבלול ומתחיל לאונן לה והיא מגיבה ומיתקפלת :) ואז היא לוקחת את הקונדום אז אני אומר לה מה אם מציצה והיא אומרת לי המציצה אם קונדום אמרתי לה מה פתאום תראי אני מגולח ונקי אין לך מה לידאוג היא חושבת שניה ומחליטה לזרום מניחה את הקונדום בצד ומתחילה למצוץ מוצצת טוב לא מעולה אבל מכניסה אותו עמוק עמוק ולי בלי עין הרע יש בחור גדול למטה :) טוב היא מוצצת ואני מאונן לה והיא ממשיכה לגנוח ולא ניראה שהיא מזייפת בכלל ואני מספיק מנוסה בישביל לדעת שהיא באמת גונחת ולא מזייפת מגניב:) טוב עוברים לתנוחה המקובלת ואני מתחיל לפמפם אותה חזק ואז היא מגיבה בהגברת הווליום שלה כוס מעולה לא צר כל כך אבל בהחלט לא רחב וחם בטירוף והיא רטובה מהאוננות שעשיתי לה
טוב מתעייף טיפה ומחליט לעבור לדוגי איזה תחתתתתתתתתתת ואוו אתם לא מבינים היא הבחורה הכי כוסית שזיינתי טוב ממשיך לפמפם אותה וכל הזמן הזה היא גונחת חזק טוב אני מתעייף אני לא בכושר בכלל והיא מגיבה מהר מורידה את הקונדום ומתחילה למצוץ ולאונן לי ואני כמובן ישר שולך יד לשבלול ומתחיל לאונן לה איזה כיף בקיצור לא יודע למה אבל הבחור שלי עייף קצת והיא מתאמצת ורואים את זה עליה פתאום תוך כדי שהיא גונחת אני קולט עליה שהיא ניתקעת אם היד ולא יכולה לאונן לי מיסתכל עליה היא עוצמת עניים ונושכת את השפתים ופתאום היא מכווצת את הרגליים ואז הבנתי שיש לי הזדמנות לרוקן אותה והיא הולכת אחורה אני ישר מיסתובב עוזב את המציצה ודוחף לה לשון ארוכה לתוך הדגדגן ואם היד מאונן לה חזק כמובן שהשמוליק שלי מגיב מהר מעודף החירמון ועומד לו לתפארת והיא מתחילה לאונן לי ופתאום היא צועקת ושופחת את הנוזל שלה וואו איזה מגניב:) לא קרה לי אם נערה עובדת עדיין טוב היא מיתעשטטת וישר נותנת לי מציצה רטובה אם שליקת ביצים ופתאום נישמה הפעמון שאומר שצריך לסיים ואני ישר אומר לה חכי אני עומד לגמור והיא ממשיכה ולא נילחצת בכלל מגניב:) טוב ני גומר לה על השדיים כמובן ניכנס להתקלח והיא אחרי היא יוצאת נותן לה נשיקה והולך:)
בקיצור חברה פרח בגן של סירפדים השם לין מציצה חמודה מאוד ציון 7 אם הוא בלי תלוי בכם לפי דעתי אחלה שבלול אחלה זיון מראה מעולהואיזה שניצל יש לה מאחורה מטריף
בקיצור נע לישמור טוב ולא להרוס אחלה שבוע
אז מה נמצא פה היום?
שלח תגובה

חזור אל “המחסן המוסתר”