הדיווח המקורי והלא מצונזר שלו על גילי
[QUOTE=qd5000]
קיבלתי את הערתו של "איינשטיין" והנה אני מדווח לכם על ביקור אצל "גילי" מאותה דירה שבה עובדת דוגמנית העל המפורסמת "אודל".
לאור דיווחו של החשקן הנשקן הגעתי לדירה בז'בוטינקי 104 בר"ג בכדי לפגוש את דוגמנית הצמרת "אודל". פתחה לי את הדלת בחורה העונה לשם "גילי". "גילי" היא בחורה בגובה 170 לערך רזה ושחומה. המראה שלה הוא מראה בינוני לחלוטין (לא בשר ולא חלב).
בהתחלה חשבתי כי זו "אודל" המפורסמת ומיד לקחתי אותה לחדר בכדי "לקבל פרטים"
. עוד לפני שהיא פתחה את הפה בכדי לתת לי פרטים שארלתי אותה אם היא אודל. היא אמרה לי כי אודל זו בחורה אחרת אבל אודל בדיוק נכנסת לטיפול והיא לא תוכל לקבל אותי. אמרתי לה שתקרא לה רגע כדי שאוכל לראות במי מדובר. הגיעה לחדר בחורה גבוהה וחטובה עם משקפיים של ספרנית ופרצוף מכוער לחלוטין.

אמרתי לה שלא מתאים לי ושתקרא חזרה ל"גילי". ביקשתי מ"גילי" פרטים נוספים והיא אמרה שמדובר בבודי עם הרפייה והעלות היא 200 שקל. שאלתי אותה - את מורידה הכל? והיא אמרה לי "נוו מה חשבת? זה בודי - אפשר לעשות בודי עם בגדים?"
200 שקל החליפו ידיים. הבגדים ירדו ממני במהירות המירבית ונכנסתי למקלחת להתרענן.
"גילי" נכנסה לחדר והתפשטה. יש לה גוף שחום וחטוב וחזה גדול וטבעי. הפרצוף שלה לא מלבב במיוחד אבל יחסית לאודל היא נראתה לי כמו מיס יוניברס. "תשכב על הבטן" היא אומרת לי. אמרתי לה... תגידי לי - נראה לך שבאתי לפה בשביל מסאג' לגוף? אני שוכב על הגב. על הבטן אני שוכב בבית. התחלתי ללטף את גופה השחום ולפתע היא אומרת לי - שמע אני צריכה תיכף לקבל טלפון דחוף מחו"ל. אמרתי לה טוב. לאחר כמה דקות של מיזמוזים הטלפון מצלצל והיא מתחילה לפטפט עם איזה גבר על כל מיני שטויות. המשכתי לשחק בכל החלקים בגופה והיא מזיינת את המח בטלפון. ככה היא שוחחה איזה 10 דקות ואני ממשיך לשחק עם חלקים שונים בגופה וללקק את הפטמות שלה. הדבר היחידי שהפריע לי איתה זה שריח הגוף שלה לא היה מלבב במיוחד. יש בחורות שיש להן ריח גוף נעים אבל ל"גילי" היה פשוט ריח גוף לא מלהיב במיוחד.
לאחר שהיא גמרה לשוחח בטלפון המשכנון במיזמוזים. "גילי" שכבה על התחת אליי בתנוחה 69 כאשר היא משחקת לי בזין ואני מחדיר לה אצבעות. מכיוון ששמתי ספריי השהייה חלזק במיוחד
"גילי" היתה צריכה לעבוד קשה כדי להוציא את הזרעוניןם שלי החוצה.

האם אחזור? לא - בגלל הלוק.
האם שווה את הכסף? בשביל 200 שקל אי אפשר לבקש יותר מזה.
[/QUOTE]