כ מומלצת ביותר - שירה מקרליבך 21 [כפל דיון] - סקס אדיר

מומלצת ביותר - שירה מקרליבך 21 [כפל דיון]

1
לפני שבועיים בערך קיבלתי המלצה מחבר שבמסגרת עבודתו פוקד את כל המכונים והדירות בת"א ללכת לבקר בקרליבך 21 ולדגום את שירה וכך באמת עשיתי.
הגעתי במוצ"ש בשעות הערב המאוחרות ואת פני קיבלה קארין וכמעט והתפתיתי ללכת איתה אבל התאפקתי. שאלתי אותה אם שירה עובדת והי אמרה שכן וקראה לה.
לחדרון נכנסה בלונדינית יפהפיה - בערך מטר שישים, עיניים כחולות ירוקוות, סיליקון בחזה אבל לא בצורה מוגזמת, בדרך כלל לא הטעם שלי אבל היא הייתה כזו נחמדה ושירותית שהחלטתי ללכת על זה.
היא הכניסה אותי לחדר ומאחר שכבר הייתי אחרי מקלחת ואחרי ששילמתי לה (250 ש"ח לחצי שעה - למרות שהיא משכה לאיזור 40 -45 דק') היא התחילה להפשיט אותי לאט בעמידה ואז נתנה לי להפשיט ממנה את החזייה כשהיא עם הגב אלי והתחת שלה מדגדג לי את האיבר.
את התחתונים והמגף היא הורידה לבד ואז השכיבה אותי על המיטה והתחילה למצוץ לי את האיבר כולל ליקוקי ביצים וקצת עבודת יד.
כששאלתי אותה לגבי אקסטרות כמו נישוקים, ליקוקים הדדיים, אצבעות, אנאלי וכאלה היא אמרה לי שאנאלי היא לא עושה אבל לגבי השאר אין בעיה - היא אוהבת. רק סיימה להגיד את המשפט וכבר היא ב-69 שהפוסי המדהים והצר שלה צמוד לי לפנים ואני מלקק ודוחף שתי אצבעות והיא הגבירה את עוצמת השאיבה והרגשתי שאני הולך להתפוצץ אז העברתי אותה לדוגי והיא היתה רטובה וחמה ואני כבר הייתי על סף פיצוץ שתוך שתי דקות כבר גמרתי בהנאה.
יצאתי ממנה, היא נגבה אותי ונתנה לי לק באוזן שהעביר בי צמרמורת בכל הגוף ואמרה שהיה כיף ושלחה אותי להתקלח. כישצאתי נתתי לה עוד מאייה ואמרתי לה שנפגש שוב. היא חייכה נתנה לי נשיקה קטנה ויצאה.
י
גוף: 8 - לא מתחבר לסיליקון ויש לה גם בטן רפויה קצת - ככל הנראה אחרי לידה

מציצה: 9 (בלי קונדום) יודעת לעשות את העבודה.

שירות: 9 רק מספר אחד, אבל גם זורמת בשיחה וגם לא מתקתקת

מחיר: 250

פעם הבאה אני הולך לדגום את קארין שלפי מה ששמעתי כאן בפורום היא בהחלט יודעת לעבוד.

אבל זה יקרה רק אחרי שאני אחזור מתאילנד צחוק.

I don't suffer from insanity, I enjoy every minute of it :)
שלח תגובה

חזור אל “המחסן המוסתר”