כ אמי פצצה סקסית בקרליבך 21 - סקס אדיר

אמי פצצה סקסית בקרליבך 21

1
ביקרתי היום בצהריים בקרליבך 21 אחרי שקראתי כאן דיווחים על קרן הקומפקטית ונכנסה בי ההתלהבות. או קיי הגעתי בשעה חמש שעה לפני החלפת המשמרות שם.והיה שם עומס יתר לא נורמלי של לקוחות ורובם ביקש את קרן.הפקידה אמרה לי תצתרך לחכות לה הרבה זמן אמרתי סבבה וישבתי לחכות במזדרון.אני כולי מפנטז לי על איזה גוצית קטנה כמו בפנטזיות שלי ופתאום יוצאת אלי בחורה גדולה סקסית בטירוף תופסת לי את היד ומכניסה אותי לחדר שלה הבחורה פצצה עולמית שמה אמי.נו מה אתה רוצה לשבת לחכות לקרן עוד שעה?ואז פותחת לפני את המגבת שלה. o m g איזה סקסית אמי מדובר בבחורה רוסיה גובה בערך 1.80 מלאה [לא שמנה]חזה ענק עם קעקוע גדול על הבטן פריסינג בטבור ופנים סטייל אנג'לינה ג'ולי רק יותר גסה ויותר זנותית.חמש שניות אחרי שאמי פתחה את המגבת כבר היו אצלה ביד 250 ש''ח לא עמדתי בפיתוי.סך הכול נתנה שירות טוב התנשקנו אבל היא חשבה להוציא ממני כסף על זה ומציצה מקונדמת אפשרי בלי בתוספת כסף כמובן. היא סקסית בטירוף אבל לא תתאים לכולם כי היא פשוט גדולה ומאסיבית אבל ממש לא מגושמת להיפך שיא הנשיות במיוחד עם החזה הטבעי הענק שלה.ואחרי שסיימתי עם אמי ישבתי לחכות ולראות מי זאת קרן והתאכזבתי ממכם מאוד כי היא ממש לא נראית מי יודע מה בכלל.למזלי שירה בדיוק הגיעה שהיא קומפקטית אורגינלית בארבי קטנה ומיוחדת והיחידה לצערי.זה היה רבע שעה אחרי הזיון עם אמי וידעתי שאני לא יגמור מהר וזה הזמן להתעלל בפרגית וכך היה.זיון של חצי שעה עםשלל תנוחות הנאה אדירה היא פשוט בחורה מיוחדת .
שלח תגובה

חזור אל “המחסן המוסתר”