אחרי ביקורים במקומות שונים אני כבר מתחיל להתייאש מלמצוא מקום מסאג' איכותי באזור תל אביברמת גן
כל המקומות הבנות סתם שופכות עליך חצי ליטר שמן, מעבירות את הידיים שלהן בשמן במשך כמה דקות ואז רוצות שתתהפך כדי לסיים אותך.
האם מישהו יכול להמליץ על מקום שאיכות המסאג' קצת ברמה? אני מודע שאני לא הולך לקבל משהו מקצועי אבל לפחות שלא ינסו לתקתק 5 דקות. שיראו לפכות קצת יחס וכו'.
תודה גדולה מראש לכל העוזרים
מסאג’ איכותי באזור תל אביברמת גן
2אני נהנה בדרך כלל מהשרות במאסג ברחוב לסל.
זה אמנם סניף של בוגרשוב (ליד דיזנגוף סנטר) אבל לסל יותר אינטימי ונראנ לי שעובדות שם הבנות הפחות ממוסחרות.
מה שלא הצלחתי להבין זה האם יש שם אקסטרות? האם מישהו יכול לספר.
3יש ב- בי סקס את דקל. מה אגיד ומה אספר. מעולה. יקר קצת 300 ש"ח לחצי עד 40 דקות אבל מעולה. זה לא מסג' מקצועי אבל ארוטי לאללה. גוף טוב דומה לתמונות. אני מאוד נהנה שם וממליץ לכל. היא מסננת את אלה שלא מתנהגים כבני אדם. מאוד ממולץ.
היא נמצאת בר"ג.
4בדירה ברחוב ריבל 13 שזה מקום של סקס יש בחורה בשם לילך שאני מבקר אצלה די הרבה.
היא עושה מסאג' מעולה ומקצועי פשוט תענוג. אני שם בשביל סקס אז אני מחלק את הזמן חצי חצי בשביל 20 דקות של המסאג'.
החבר שלי עושה אצלה רק מסאג' והרפיה בחזה. אז היא לא -מתעצלת ומשקיעה במסאג' כמו שצריך.
בכל מקרה עם סקס או בלי זה עולה 250
טלפון
036919169
היא עושה מסאג' מעולה ומקצועי פשוט תענוג. אני שם בשביל סקס אז אני מחלק את הזמן חצי חצי בשביל 20 דקות של המסאג'.
החבר שלי עושה אצלה רק מסאג' והרפיה בחזה. אז היא לא -מתעצלת ומשקיעה במסאג' כמו שצריך.
בכל מקרה עם סקס או בלי זה עולה 250
טלפון
036919169
5מי זאת דב?...ניראת שמנה להחריד אבל לאוהבי השמנות לבראות

פעם כריש מיד כריש