כ יחצנות קלאסית | אני חדשה בתחום מחפשת מקום - דף 2 - סקס אדיר

יחצנות קלאסית | אני חדשה בתחום מחפשת מקום

11
לרוסיה מאי צודקת הרוסיות הם לא סחורה פגומה וכמו שיש ביקוש לרוסיות יש ביקוש לישראליות וקרה לי הרבה פעמים שביקשתי ישראלית ובאה לי רוסיה לבנה עם מבטא אני הטעם שלי זה ישראליות שחומות אני הלקוח ואם אני משלם אני רוצה את הדבר האמיתי לא מתחזות וזה לא עיניין גזעני אלא עיניין של טעם אז פה אני מצדיק אותך מאי בובה יש טלפון אולי? מאיפו את?
sxs

18

את האמת דיברתי איתה והיא נישמעה לי יותר מסבבה קבעתי איתה היום בשעות הלילה המאוחרות היא גרה בדרום אז יש לי נסיעה הזמנתי אותה למלון כול הלילה מחר אני יעדכן אותכם אם היא שווה או לא את האמת התיאור שלה ניפלא הקול שלה תמים אכשו מה שנישאר ליבדוק זא אם היא יודעת לעבוד ואם הכוס שלה קטן ורטוב איך שאני אוהבאז חברים אני יוצא לדרך אני ידווח לכם מחר בייייייייי

sxs

19
אין בעיה מכור שלי אני מחכה לך וכמו שאני יעמוד במילה שלי כך אני מצפה ממך אל תישכח את הסיכום הכספי שלנו ומכור שלי אל תידאג יש לי כוס קטן רטוב וחם אומנם אני חדשה בתחום אבל אני חרמנית לא קטנה ולדני מותק צור איתי קשר נתאם פגישה היום אני תפוסה אבל תמיד יש מחר ולנשדד חמוד יכול להיות שנפלת על לוקש קורה פשוט צריך להיות זהירים אני לא כזאת סיכמנו סכום מסויים ואני מתכוונת לעבוד בישביל הכסף לא לגנוב זה לא הקטע שלי ולרוסיה הרגישה עם הפה המסריח אני מקווה שהאנשים בפורום ענו לך על השאלה אם אני בחורה או גבר ואם היה לך ביצים היית מטלפנת ליבדוק בעצמך או שאת מאלו שאוהבות ליסתתר אחרי מקלדת לא נורא בכול אופן אני מתארגנת לפגישה עם המכור שלי ואם למישהו יש המלצות על מקומות עבודה אני ישמח תודה לילה טוב ושבת שלום
ססקסית
שלח תגובה

חזור אל “המחסן המוסתר”