יחצנות קלאסית | אני חדשה בתחום מחפשת מקום
23חברים מומלץ מומלץ מומלץ..................היא פצצה אמיתית פינקה אותי בצורה כזאת שרק נהנתי שווה כול שקל ושקל{ותאמינו לי היא לא זולה }היתה שווה את הנסיעה בילינו כול הלילה עד 5 בבוקר ויצאתי חזרה לדרכי במרכז חברה תנו לה הצעות על מקומות במרכז ככה שהיא תיהיה קרובה אליי כי אני לא יעמוד בנסיעות האלה והיא הפתיעה אותי באמת יש לה כוס קטן ורטוב כמו שיש לנערות בנות 17 -18 אני מקווה שזה לא ישתנה לה עם העבודה למאי היה פצצה אתמול תתארגני במרכז ואני מבטיח לך שאני אישית יבוא פעם פעמיים בשבוע אלייך וישלח לך אנשים נהניתי איתך מאוד תהיי בקשר יש לך את המייל שלי
27הייתי איתה מ12 בלילה עד 5 בבוקר
ואומנם אני לא מכיר את מאי מלווינסקי אבל היא בהחלט ניראתה לי חדשה ותמימה בעבודה
28ספקן אתה באמת קטן אמונה על פי 10 דקות שדיברת איתי בטלפון ואני יכולה לישבע ששמעתי אותך מאונן אתה מחליט שאתה מכיר אותי אני בחיים לא עבדתי בתל אביב עבדתי בסך הכול שבוע מהחיים הקצרים שלי{22]בבאר-שבע ואז הייתה פשיטה פה שסגרו את הדירות ואכשו עד שאני לא ימצא מקום טוב אני גם לא יתקרב לתל אביב וחייל שלי אני מחכה לך חירפנת לי כבר את החושים מתה ליפגש איתך
ומכור שלי תותח על שלי אני מחכה כבר לפעם הבאה שניפגש אחלה זיון ואני שמחה שנהנתה אזזזזזזזזז עד לפעם הבאה שלכם מאי {דרומית} ה