כ עלילותיה של קארין בעיר הגדולה - סקס אדיר

עלילותיה של קארין בעיר הגדולה

1

שלום חברים,

ראשית, ברצוני להודות לכולכם על המחמאות והעידוד להם אני זוכה.

ערב חג הקציר, הבא עלינו לטובה וכפי שהסברתי בהודעה אמש, משחרר לכם דיווח חם מהשטח על עלילותיה של "קארין" (שם בדוי) בעיר הגדולה.

קארין (שם בדוי), ילידת עיר דרומית (הפרטים שמורים אצלי...במערכת), הגיעה לנסות את מזלה בעיר הגדולה לפני כשלוש שנים. היא בת 29-30, דתיה לשעבר ואם...(הפרטים שמורים אצלי...במערכת) הגיעה לת"א במטרה לעשות כסף מהיר ולהשתלב בחיי הביצה הברנז'אית.

פגשתי אותה לראשונה, בדירה המיתלוגית ז"ל ברח' בן יהודה 72 - הדירה שהצמיחה אגדות כמו אור ושלי. (על הראשונה ראה דיווח בעבר על שנייה אדווח בעתיד), ביום ה-12.7.06, מס' שעות לאחר חטיפת שני חיילי צה"ל בגבול הצפון.

הגעתי לדירה, בהמלצתה של הפקידה הטלפונית, (במסגרת הליך הגמילה וההתנתקות שלי מאור- ראה דיווח בעבר) בשעה 17:20- קצת לפני החלפת המשמרות.

קארין (שם בדוי), פתחה לי את הדלת לבושה בג'ינס, צמוד וסקסי, ועם חיוך רחב על הפנים - נמסתי מיד. להלן המראה שהתגלה בפניי: 1.72, שחומה וחלקה בכל הגוף, שיער שחור ארוך גולש, עיניים חתוליות, שפתיים עבות ובשרניות, חזה סיליקוני מידה C-80 נעים ורך למגע, מלאה במקצת במקומות הנכונים.

שלמתי לילדה סכום של 400 ש"ח (כולל 50 ש"ח תוספת לאוראלי עם גמירה בפה) והלכתי להתקלח. לאחר שיצאתי החלה החגיגה. קארין (שם בדוי), נצמדה אליי בחושניות ותוך כדי ליקוקים ונשיקות החלה להפשיט אותי בעדינות (חברים...יש לה את זה). היא המשיכה במציצה לא מקונדמת ומושקעת - ציון 8.5. לאחר כמה קטנות, שהייתי מגורה מספיק, הילדה שמה גומי והחלה לרכב עליי תוך כדי גניחות. הפכתי אותה לדוגי והילדה החלה לרעוד. בשלב מסוים היא עצרה ובקשה ממני להשחיל אותה באנאלי. לא הססתי - היה שווה. חור אחורי צר וחלקלק מה שגרם לשנינו הנאה מרובה. לאחר מס' נקישות הורדתי את הגומי ובקשתי ממנה להמשיך בשאיבה. הילדה החלה לשאוב ולשאוב עד להשפרצה המיוחלת. היא לא הסתפקה בכך ופשוט בלעה!!! את כל כמות החומר הלבן שבפיה....אגדה!!!

יום למחרת גויסתי ב"צו 8". אך אל דאגה...כבר בחופשה הראשונה (לאחר כשבועיים) הגעתי לשידור חוזר שהסתיים, בניגוד לפעם הראשונה, בגמירה מקונדמת רגילה. לאחר שסיימנו ישבתי עם הגב' לשיחה קצרה בה היא ספרה לי קצת על עצמה ועל חייה וציפיותייה בעיר הגדולה (כל הפרטים האישיים והעסיסיים שמורים אצלי במערכת).

לקראת סיום היא ספרתי לה על מערכת יחסיי עם אור (ראה דיווח בעבר). ואז היא הציעה לי את ההצעה הבאה: להזמין אותה ואת אור לאורגיה פרטית בבית מלון. "אור תשאב לך ואתה תשגל אותי בישבן". המחיר: 1000 ש"ח לשעה וחצי לא כולל השכרת חדר. הצעה מעניינת שנאלצתי לדחות בגלל אתם כבר יודעים....(ראה דיווח בעבר).

זמן קצר אחר כך עזבה קארין (שם בדוי) את הדירה ונעלמה לתק' של למעלה משנתיים משוק הזנות התל- אביבי (בהשך תוכלו להבין מדוע ולאן).

אך כפי שכבר למדתם (ראה תקדים אור בדיווח בעבר)...זונה נשארת זונה. לפני כארבעה חודשים היא חזרה אלינו והפעם לאותה דירה זמנית ז"ל בבן יהודה 18. לא בזבזתי זמן והגעתי כבר ביום הראשון לעבודתה. קארין (שם בדוי), השילה ממשקלה 8 ק"ג והפכה פשוט לפצצה אמיתית בעלת גוף של דוגמנית (וכבר זיינתי לפחות דוגמנית מפורסמת אחת שכולכם מכירים).

לאחר התרגשות הדדית מהמפגש המחודש שלמתי 450 ש"ח (המחיר עלה). גם את המפגש המחודש הכתרתי בהצלחה מרובה. הילדה החלה להשפריץ ניתים במהלך המשגל.

לאחר כמה ימי עבודה בודדים עזבה קארין (שם בדוי) את הדירה (גם בגלל המעברים החוזרים ונשנים של המקום). אבל...בשבוע הבא, לאחר חג מתן תורה, היא חוזרת אלינו למשמרת בוקר בדירה החדשה ברח' דיזינגוף 183 (אם הדירה לא תעבור למקום חדש נוסף). אינני יודע את היום המדויק. מציע למעוניינים להתקשר, ביום ג' הקרוב בשעות הבוקר, לטל' 0528362210 ולשאול מתי המשמרת הבאה של קארין.

לכל אותם חרמנים שיזכו לפגוש את הילדה להלן מס' טיפים ועיצות:

1. שלמו את המחיר המכסימלי למפגש - קח תוכלו להנות משרות מלא ומגוון. הילדה לא פרייארית. אם תרצו להוסיף לה במחיר במהלך המפגש תאלצו לשלם כפול - לתשומת ליבכם.

2. התחילו את המפגש, לאחר מקלחת, באוראלי לדגדגן שלה. עבדו כ- 7 דקות קשות עד לגמירתה המיוחלת. אם תצליחו להביא אותה לגמירה תרוויחו בגדול. הילדה, מאבדת את שיקול דעתה ותעשה בעבורכם כמעט הכל - חישבו על כך.

3. הקפידו על הופעה נאה.

4. תהיו נחמדים.

עד כאן, חברים, קארין (שם בדוי) לעניים!!!

רגע...אבל לא סיימנו...יש גם קארין (שם בדוי) לאמידים מאד!!!

כמו שכתבתי, בהתחלת הדיווח, הבחורה באה להתעשר ולהתחכך בברנז'ה. מעבודתה כזבנית בחנות בגדים עם השלמת הכנסה בדירות דיסקרטיות - לא יהיה ביכולתה לכבוש את היעד.

לכן, מטרתה היא למצוא לעצמה "שוגר דדי"- אדם עשיר ומבוגר שיממן את כל הוצאותיה וחלומותייה תמורת מפגשי סקס קבועים.

כיצד היא פועלת בנדון?

פשוט מאד...כל יום א' היא וחברתה הולכות לאחד הבארים המפורסמים בעיר. שם על כוס קברנה סובניון הן מנסות ל"צוד" את היעד.

לתשומת ליבכם: שם המקום (שמור אצלי במערכת). רק מי שחושב שיוכל לעמוד באתגר של כמה אלפי ש"ח בחודש - מוזמן, באישור הנהלת האתר, לפנות אליי בפרטי לקבלת הפרטים המדויקים.

מה דעתכם?

נ.ב- לאחר חג הגבינה אעביר לכם את סופו של הדיווח בעניין סטודיו "כחול עמוק": חלק ד'.

חג שמח לכולם....

המיקרוב

רונן

2
אני באופן אישי מחכה פה לראשון (זאת אומרת הבא בתור שיהייה עם קארין ואף ידווח על זה) אז קדימה רק עוד מישהו נוסף שיוכל לשפוך קצת אור ויגיד אני הייתי עם קארין נכון לזמן הזה 2008 ויספר איך היה.. אני בהחלט יילך אלייה אחריו ואתן כאן דיווח מהסרטים!!! אז למי שלא תהייה.... תהנה מראש ותכתוב פה לכולם.. מחכה לראות....................
רוני גולן , אתה חסר חבר ...

5

שלום יקירים,

זיינתי את קארין מודל 2008 לפני 4 חודשים.

לכו על זה.

לגבי המחיר: שימו לב לדיווח:

קארין לעניים: 450- 900 ש"ח לשעה מלאה.

קארין לאמידים: 5000- 10000 ש"ח בחודש.

בהצלחה.

אחרי חג הביכורים: הופעות אקסלוסיביות בסטודיו "כחול עמוק"- חלק ד'.

המיקרוב

רונן
שלח תגובה

חזור אל “המחסן המוסתר”