כ בביקורת מנהל/ ערב של חשפנות, דירה - סקס אדיר

בביקורת מנהל/ ערב של חשפנות, דירה

1
שלום לכל חברי הפורום היקרים,

מזה זמן רב שאני נהנה מהפורום המצויין הזה, ולצערי לא יצא לי לתרום עדיין. אז בשעה טובה הגיע הזמן.... אני מקווה שאתרום משהו. אני בד"כ מזמין בחורות הביתה (אני רווק....) אבל לפעמים, כמו שבוע שעבר, מהשתייה והחרמנות אני קופץ לאיזו תקתוקיה. אז ככה:

חשפנות:
התחלנו אני וחבר את הערב במועדון החשפנות החדש ברחוב אבארבנל (מספר 8 אם אני לא טועה, זה צמוד להיכן שהיה מועדון האומן). בכל מקרה נכנסו למקום, היה די ריק (אולי בגלל אמצע שבוע או שבגלל שהמקום חדש) אבל המקום עצמו די מדהים. ממש הזכיר לי מועדוני חשפנות יוקרתיים בלאס-וגאס או ניו יורק. הסתובבו כ 6-7 נערות. אחת היתה חמודה, אחת עם גוף מ ד ה י ם!!! חשה עומד יפה ופשוט מדהים. השאר היו ממש כונפות... הבחורה עם הגוף המדהים רקדה לחבר שלי, אבל כל הזמן הסתכלה לצדדים ולא נתנה תשומת לב. אני לא אובה את זה, למרות שאני בד"כ מדבר עם החשפניות/נערות ליווי כדי שיהיו יותר סבבה ויזרמו אתי.. בד"כ זה עובד אבל אצל זאת לא היה מצב.... אני מצטער אבל אני לא זוכר שמות. לקרצ את העניין, אי אפשר יותר מריקוד שם מפני שתאי-ההצצה/זיון טרם מוכנים, כך אמרה לי אחת הבנות כשרציתי מציצה.
לסיכום - אני לא חוזר לשם יותר. הייתי בגוגו-גוג באלנבי וגם באלנבי למטה (אני חושב מספר 8) ושתי המקומות הרבה יותר נחמדים. כמובן שהמנצח הגדול בחשפנות הוא מועדון הפוסיקאט, ואני לא רואה עצמי הולך למקום אחר חוץ משם.

בוגרשוב
אחרי החוויה המבעסת, הינו חצי שיכורים וחרמנים אש. התקשרנו לאיזה מספר שמצאנו בסקסימו, והבחורה אמרה לי להגיע לבוגרשוב 44. היא נשמעה לי ישראלית (אני בקטע של רוסיות) ולכן שאלתי אותה אם יש עוד משהי. היא אמרה שזו היא בדירה ועוד חברה אירופאית עם חזה גדול טבעי. בקיצור הגענו, אני לא זוכר אם הכניסה היתה מ44 או 42... עלינו קומה אחת ונכנסנו לדירה (אני מצטער שאינני זוכר את כל הפרטים במדוייק, היינו כבר די שיכורים בשלב הזה...). נכנסנו לדירה, דירה בסדר, לא מעופשת אבל גם לא חדשה, פתחה את הדלת הישראלית. חבר שלי לא אהב אותה, והחברה האירופאית באמת היתה עם חזה גדול, אבל לדעתי מעל גיל 40 עם פרצוף מלא טונה איפור שהוריד לי את החרמנות יותר מלראות את מלכת אנגליה מחרבנת....

פינסקר 42
אז החבר לקח אותי לפינסקר 42, פעם ראשונה שלי שם. היו 4 בחורות פנויות. אחת אווה, חמודה בפנים וגבוהה (אני מעריך 175+) והיתה גם מותק בגישה. מציצה בלי קונדום 250, עוד 200 ש"ח לאנאלי. צחקנו אתה קצת ושאלתי אותה אם אפשר לצרף עוד בחורה אתה - היא אמרה שאין בעיה רק לומר לה מי לפני. אמרתי תודה והמשכנו לראות את שאר הבחורות. באה לימור (רוסיה) שחרחורת גבוהה, חמודה בפנים, גוף בסדר, אבל יש לי שריטה לרוסיות והיא היתה ממש חייכנית וחמודה אז שמתי עליה עין. אח"כ באה הבחורה הכי יפה שם (לדעתי) - אני לא בטוח לגבי השם - אולי כריסטינה? בלונדינית, פנים יפות חזה בינוני+ עומד. אבל פנים של מלכת קרח. עם כל היופי של לא רציתי כי העדפתי חוייה כיפית ולא זיון בשלג עם כוסית קרחונית. חבר שלי לעומת זאת, נדלק, ולקח אותה. בקיצור, נכנסתי עם אווה, היא התפשטה - חזה קטן וחמוד, מתניים קצת מדלדלות אבל סה"כ חמודה. ישר התחלנו להתנשק ולהתחרמן. נישקתי אותה חזק והיא אהבה את זה (אני אוהב סקס עם כוח, אבל אך ורק אם הבחורה בעניין, כמובן...) התחילה להאנח קצת, וזה הרגיש כאילו היא באמת נכנסת לקטע ולא עובדת. מצצה לי בלי גומי (אה, שכחתי לציין שנתתי לה 300 ש"ח על ההתחלה, כדי להתחיל ברגל ימין, ואמרתי לה שאני עדיין לא יודע מה אני רוצה ושנזרום). היא זרמה אתי בכיף, התנשנו התחרמנו, באמת נתנה GFE אמיתי בסבבה. ירדלי בלי קונדום, היה גם בסדר גמור (אני לא מת על ירידות כך שהציונים שלי בקשר לזה אולי מטעים) התחלתי לזיין אותה קצת, היה נחמד לא יותר, אז אמרתי לה ללכת לקרוא ללימור שתצטרף אלינו.באה לימור, נתתי לה גם 300 ש"ח והיינו שלושתנו במיטה בכיף. אני המשכתי להחרמן בכוח עם אווה (קתצ חנקתי אותה, תפסתי לה בכוח את הצוואר ואת התחת, היא נאנחה, לפעמים צעקה קצת, ורק אמרה לי "תשתדל לא להשאיר סימנים" כשקת הגזמתי...) תוך כדי זה לימור קצת התחרמנה עם אווה, לא משהו רציני, ביקשתי ששתיהן ירדו לי ביחד, הן עשו את זה איזה 5 דקות ואז לימור רכבה עלי עם הגב אלי, ואני במשכתי להתחרמן עם אווה. לימור שמה לב שאני עומד לגמור, אז היא אמרה לי "אל תגמור, יש עוד זמן" אבל אווה הסתכלה עלי ואמרה "אתה יכול לגמור ואח"כ עוד אחד, נכון?" אמרתי לה שכן והמשכנו עד שגמרתי מהזיון עם לימור. בינתיים נגמר הזמן שלי עם אווה (התחלתי אתה מוקדם יותר) אז שילמתי לה עוד 300 ש"ח ואמרתי שאני רוצה עוד חצי שעה וגם אנאלי. אמרה לי אין בעיה. התקלחנו בקטנה, ואני לא זוכר אם התחרמנו עוד או שישר התחלנו אנאלי, אבל אני זוכר שהיא שמה ג'ל על הטוסיק, נעמדה על ארבע ואמרה לי רק תכניס אותו לאט בהתחלה. הכנסתי אותו לאט היא נאנחה כאילו היא באמת נהנית, הגברית את הקצב אחרי כמה דקות, והשכתי אותה לגמרי על הבטן. בשלה הזה כבר שיינתי אותה כמעט כמו שזיינתי אותה בכוס, היא צעקה קצת אבל נהנתה. יש לי זין רגיל (16 ס"מ) והיא לקחה אותו בלי בעיות מיחדות - לכל אוהבי האנאלי.
בקיצור גמרתי בסבבה, דיברנו קצת אחרי זה, לא לחצה אותי ללכת או משהו (למרות כשלימור נכנסה אמרה שבאו כמה אנשים בבת אחת ויש לחץ...) ואפילו נתה לי את הטלפון שלה כדי שאוכל להתקשר ולשאול אם היא עובדת. זהו. אני לא עובד כרגע, ומנצל היטב את החופש, אז אני מניח שיהיו לי דיווחים נוספים בזמן הקרוב.

יאללה חברים, היה נחמד לכתוב לכם, תשמרו על עצמכם.

S.
As a computer, I find your faith in technology amusing
שלח תגובה

חזור אל “המחסן המוסתר”