כ huntman69 מפרסם טלפון שגוי לחזקיהו המלך - סקס אדיר

huntman69 מפרסם טלפון שגוי לחזקיהו המלך

2
תגובה לפני צנזור הטלפון בדיון:

[QUOTE=karlos]היי חברים, אחרי העדרות ממושכת ואין ספור דגימות, מי טובה יותר ומי עוד יותר, רוצה לעדכן אתכם על פנינה אמיתית בדרום תל אביב, ממש שכית חמדה.
מדובר בדירה ברחוב שדרות הר ציון 57, מעל הדירה הרגילה יש דירה נוספת בעלת חדר אחד, אותה מאיישת בחורה רוסיה שעונה לניק אותו בחרה לעצמה - "אורית".

לאורית הגעתי במקרה, שכן היא פתחה לי את הדלת והזמינה אותי לעלות לחדרה, שהוא מעט נקי ומסודר יותר מיתר חדרי הדירה.

ובכן, אורית היא בחורה רוסיה, עם שער קצוץ בלונדיני, עיניים מפתות ומזמינות, סקסיות של ממש. יש לה רגלים יפות, חזה מלא, אבל קצת בטן. לא הפריע לי בכלל.

אורית יודעת את העבודה.

היא דורשת 120 שקלים, נתתי לה 150 ואמרתי לה שאת היתר תשמור לעצמה כטיפ.

אורית אהבה את הפרגון, קפצה עלי והתחילה לשלוק לי את הפטמות. אחרי זה עברה למציצה ארוכה, רטובה וחשופה, כאשר במשך כל זמן המציצה, היא מסתכלת לי ישר בתוך העיניים, ושולקת לי אותו ממש כמו שחקנית פורנו. הרגשתי כמעט כמו בתוך סרט.

תוך כדי היא עבדה נורא בקטע של ליטופים עם קצות האצבעות והציפורנים על כל הגוף, עד הגמירה (בתוך הפה ובלי גומי, אם שאלתם).

נראה לי שאורית היא פנינה אמיתית בסכום הזה של 150, אם הייתה מקבלת עצמאית, היא הייתה יכולה בכיף לגבות 250, ובימים של מיתון, זו בהחלט עסקה מעולה.

בדרך כלל מגיעים לאורית דרך מספר הטלפון של הדירה, אבל ביקשתי ממנה את הטלפון שלה הפרטי כדי שאוכל לחלוק אותו אתכם.

אם אתם מצלצלים, תגידו שאני שלחתי אתכם (קוראים לי בני), ובבקשה אל תהרסו אותה ותהיו עדינים ונחמדים.

אז בבקשה: 054-2059978.

אוהב אותכם, ותודה על הפורום הזה.
[/QUOTE]
8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !
שלח תגובה

חזור אל “המחסן המוסתר”