כ דילול דיון יולי מלה גארדיה - דף 3 - סקס אדיר

דילול דיון יולי מלה גארדיה

22
טוב דיווח חם וטרי מלפני חצי שעה, החרמנות גברה והחלטתי לבקר את יולי בשנית (עד שנמצא משהו טוב יותר כי אין כרגע) קבעתי איתה בשעה 23:00 ואכן הגעתי בשעה היעודה צלצול מבחוץ להודיע שאני כאן ואז היא אומרת לי שאני יכול להכנס. נכנסתי למסדרון ניגשתי לדלת ופתחתי אותה לעיני נגלו שלוש בחורות צעירות יושבות על הספה, רגע מה קורה כאן יולי אמורה להיות לבד לא? איפה בכלל יולי אני לא רואה אותה שם? מבט משתהה של הבנות התעשתות מהירה סגרתי את הדלת ואז בחור שכניראה גר שם הבין שטעיתי בדלת ואז הוא הצביע על דלת אחרת. יולי עברה דירה באותו מקום רק הדלת הראשונה מימין בקצה המסדרון. נכנסתי לדירה של יולי כשאני מתפוצץ מצחוק יולי שאלה למה אני צוחק ואז סיפרתי לה, אמרה שניתקתי לפני שאמרה לי לאיזה דירה להכנס. טוב נכנסנו לעניינים ואמרתי לה שאני בקטע של פוט פטיש לא בא לי לזיין הבחורה זרמה איתי ועם השגעון שלי גמרתי פעמיים בכיף אמיתי וכאן מתחיל החלק השני של הסיפור אני עושה מקלחת ואז אני שומע דפיקות חזקות על הדלת שהלכו וגברו בסופו של דבר יולי פתחה את הדלת ומי בדלת? נכון, הבחורות מתחילת הסיפור שאלו אותה אם זה בית זונות כאן? אם היא זונה? ואם מספר הטלפון הזה שלה? יולי ענתה שזה לא עיניינם בכלל וסגרה את הדלת בינתיים סיימתי את המקלחת ואז אני שומע המולה וצעקות במסדרון : יש כאן בית זונות יש כאן זונה נאלצתי להמתין בדירה כ15 דקות עד שהעניינים ירגעו ואז כשהסתרר השקט יצאתי מהדירה לא לפני שאמרתי ליולי שמאוד חשוב לי דיסקרטיות וניראה לי שהיא צריכה מקום אחר כי לא ניראה לי שאני יחזור לשם בתנאים האלה. ביציאה מהבניין חיכו הבנות כדי לתת בי מבט נוסף וחודרני העפתי בהן מבט נוקב ועצבני נכנסתי לרכב ועפתי משם.

דילול דיון יולי מלה גארדיה

26
לטוחן!!! קודם כל אני ממש שמח לראות שבאמת בדקת את כמות ההודעות שלי ואת יחס הדיווחים! ואתה יודע מה? יש בזה משהו (לא שאנשים פה תורמים מיידע בכמויות) בוא נאמר שיש לי מידע לפעמים שלא נראה רלוונטי (כמו שלי מוולפסון) ועוד כאלו למינהם שלא ממש ראיתי את הצורך בשיתוף (סתם מחוסר עניין ממשי) אבל אני אזרום איתך עם העניין.... בכל אופן השבוע אני אהיה עם יולי (לא שנראה לי שזה עניין גדול גם) ואתן כאן דיווח על זה!!! הלוואי ותשיג אותי ותרשום לפני....... ככה אדע אם לעצור בדלת ביתיי או פשוט לצאת במהירות האפשרית לכיוונה! בכל אופן קיבלתי את ההערה שלך......... ואל שתכח לקחת הכל ברוח טובה!!!
רוני גולן , אתה חסר חבר ...
שלח תגובה

חזור אל “המחסן המוסתר”