כ עודד 30 כפיל מקפיץ סתם ?! - סקס אדיר

עודד 30 כפיל מקפיץ סתם ?!

1
[QUOTE=טלי מחיפה]

היי קוראים לי טלי ואני מחיפה. בת 30, מעוניינת בקשר תמיכה חד פעמי או קבוע מארחת בדירה הפרטית שלי באווירה נעימה דיסקרטית וחברית. ההנאה ו-הכימיה של 2 הצדדים חשובה שתהיה במפגש.(אם לא מתאים לי ואני חושבת שלא אוכל להמשיך לזרום איתך מינית או לא מתאים לך, אומרים יפה ובנימוס שלום ולא קרה כלום)
לא מבלה עם סטופר ולא ממהרת הכל ברוגע ובכיף, באותו מובן קשה לומר שאני בחורה שממש ''עובדת'(למרות הכישרון.. זה רק לפלז'ר) ואין אצלי רצף של תנועה.אלא בחורה רגילה בבית רגיל לגמרי,מבחינתי- העניין יותר לצורך ופאן בזמני הפנוי בהנאה שלי ומבחירה שלי בתאום של שעה מראש. *שעה מלאה סקס נטו איתי ופינוקים ללא הגבלת אקטים ואפשר לעשות כמעט הכל חוץ מאנאלי וחריגים.(כי אני יותר אקטיבית)

אתה מוזמן- רק אם אתה חילוני (למרות שאני מסורתית ביהדות) נראה טוב ,נימולת כדת משה וישראל אסתטי מריח טוב ולטעמי, מגיל 18-45 לא יותר ולא פחות . - נא לקבל בהבנה, זאת מטעמי מסורת ומצפון ונא לכבד זאת !

תיאור שלי -1.70 רזה- ולא מדי (62קג') חטובה גוף נשי, טוסיק ברזילאי ,גודל החזה- CD שחומה מוקה קעקועים ,שיער חום-שחור יפה בפנים (התמונה שבחרתי במיוחד די משקפת ...)

• עלות מפגש 500 שח' לשעה כמפורט
  • יש אפשרות לצרף חבר מחיר לזוג 800 שח' ובונוס חצי שעה נוספת סה"כ הגשמת פנטזיות ובילוי זורם לשעה וחצי, אז יוצא לכל אחד 400 שח'. מקבלת גם זוגות גבר+אישה רק במלון באותו התעריף
  • יש אפשרות לגמירה עד הסוף (בפה)בתוספת של 100 שח' אבל אני לא יכולה לבלוע, מצטערת... יש אפשרות גם לסטרפאון בתוספת 100

ברשות המנהל שנראה לי שאני זוכרת אותו אני ישים כאן קישור לדיווח היפה שהוא כתב עליי:

עמית מנהל הפורום מדווח: טלי התימניה מחיפה
עמודים 1 2
19LOLx8 20 2975

בדרך כלל אלו השעות שאני פנויה-
משעה 8:30 בבוקר עד 12:30 בצהריים
ושוב משעה 22:00 ואילך בלילה +מוצש'
אני אשמח לקרוא עוד דיווחים וסיפורים של חוויות איתי כאן בפורום

מי שרוצה יכול לדבר איתי - גם בפרטי

אז להשתמע ...

טלי

* בהמשך למטה כבר הוספתי תמונות מחדר השינה שלי....
{בלעדי לחברי הפורום}

[/QUOTE]
שלח תגובה

חזור אל “המחסן המוסתר”