חבר'ה חזרתי עכשיו מבן גוריון 18 הייתי עם יעל הנקראת יעל שיודעת לגלגל
פשוט עיסוי ביצים מדהים מגלגלת לך בין הביצים והקינוח גמירה בין שדייה ממולץ מאוד !
טלפון:036130199
יעל שיודעת לגלגל מבן גוריון 18
2הייתי אצלה בעבר והיא חתיכת תקתקנית נוראית!
כל רגע:"נווו תגמור כבר!" והכי עיצבן אותי זה שפיתאום היא קמה והולכת:"טוב זהו נגמר לך הזמן..." בזמן ששילמתי על 40 דקות ובכלל עברו 25 דקות, כבר דיווחתי עליה בעבר אם אני לא טועה וגם אם לא, היא פשוט בחורה עם רמת שירות מגעילה.
אולי אתה קבוע שלה או אין לי מושג מה.
כל רגע:"נווו תגמור כבר!" והכי עיצבן אותי זה שפיתאום היא קמה והולכת:"טוב זהו נגמר לך הזמן..." בזמן ששילמתי על 40 דקות ובכלל עברו 25 דקות, כבר דיווחתי עליה בעבר אם אני לא טועה וגם אם לא, היא פשוט בחורה עם רמת שירות מגעילה.
אולי אתה קבוע שלה או אין לי מושג מה.
3זהירות יחצ"ן
[QUOTE=nimni_king]חבר'ה חזרתי עכשיו מבן גוריון 18 הייתי עם יעל הנקראת יעל שיודעת לגלגל
פשוט עיסוי ביצים מדהים מגלגלת לך בין הביצים והקינוח גמירה בין שדייה ממולץ מאוד !
[/QUOTE]
[QUOTE=nimni_king]חבר'ה חזרתי עכשיו מבן גוריון 18 הייתי עם יעל הנקראת יעל שיודעת לגלגל
[/QUOTE]
4אני גם חושב שאדון נימני הוא יחצ"ן של בן גוריון 18. הופיעו בעבר המלצות שלו על בנות המקום שלא תאמו כלל את דיווחי הרוב. מציע להנהלה לצנזר אותו. גם כן מלך...
I fart in your general direction
6יחצ"ן זה בדוק...
לפני מס' חודשים שהייתי במקום,היתה שם בחורה אחת וחיכיתי לה.בינתיים ישבתי על הבר שם ודיברתי עם הבחור והבחורה המבוגרים שעובדים במקום-די הזויים הייתי אומר,
הבחורה המבוגרת (גם היא עושה מסאג'ים) כל היום בצ'טים מפרסמת את המקום,ועסוקה בייחצון ,אז 100 אחוז זו היא.
" אין הבדל בין זונה של 1000 שקל וזונה של 50 שקל - שתיהן זונות "
7יש סיכוי מאוד גבוהה שאכן מדבר ביחצן או יחצנית, אבל ממה שזכור לי אחראי המשמרת (או המנהל) לא מסכים למציצות/ירידות וכ'ו, ולכן קצת לא ניראה לי הגיוני שיחצנית מטעם המקום תפרסם דבר כזה.
אלא אם כן הם שינו את המדיניות שלהם.
liron_lvy, אתה לא מדבר במקרה על הפקידה נכון? כי אם כן אז זה דיי מגרה לחשוב על זה שגם איתה אפשר לעשות את זה
אבל רק בגלל שבדרך כלל עם פקידת הקבלה אי אפשר לעשות כלום.
ייתכן ואותה יחצנית בעצם כותבת בפורום על מנת לעקוב אחר הבחורות העובדות שלא יקיימו יחסי מין כלשהם, שימו לב כאן איך היא כניראה מנסה להוציא מידע על אחת העובדות:
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=10845& ; ;PN=1
סחטיין עלי, ממש שרלוק הולמס אני!
DDDD4 2009-1-9 0:46:43
אלא אם כן הם שינו את המדיניות שלהם.
liron_lvy, אתה לא מדבר במקרה על הפקידה נכון? כי אם כן אז זה דיי מגרה לחשוב על זה שגם איתה אפשר לעשות את זה

ייתכן ואותה יחצנית בעצם כותבת בפורום על מנת לעקוב אחר הבחורות העובדות שלא יקיימו יחסי מין כלשהם, שימו לב כאן איך היא כניראה מנסה להוציא מידע על אחת העובדות:
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=10845& ; ;PN=1
סחטיין עלי, ממש שרלוק הולמס אני!

8בזמן העיסוי שרתי לה שיר וכאשר היא הפכה אותי לעבודת היד שרתי לה את השיר בלבלי אותי
אבל במקום בלבלי זה היה ".. גלגלי יעל גלגליייייייי גלגלייי יעל גלגליייי"
וזה היה מדליק
שרתי עד שגמרתי ואז נשיקה וביי
מאוד ממולץ
אבל במקום בלבלי זה היה ".. גלגלי יעל גלגליייייייי גלגלייי יעל גלגליייי"
וזה היה מדליק
שרתי עד שגמרתי ואז נשיקה וביי
מאוד ממולץ