כ הקפצות סרק חדש 2009__XX__XX__XX__XX__XX__ - דף 3 - סקס אדיר

הקפצות סרק חדש 2009__XX__XX__XX__XX__XX__

29
[QUOTE=yosi]

הופתעתי היום מדבר מה מוזר שהתרחש בפורום לאחר שנתתי דווח בפורום המרכזי הוא הועבר מיד לפורום קשקשת : http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=11063& ; ; ; ; ;PN=1

אני בכל זאת מסכים עם הצעד כוון שהנושא יותר מתאים לפורום של קשקשת ולא למרכזי..

יחד עם זאת שמתי לב שהדווח שהטוחן נתן שייך יותר לפורום עיסוי :
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=11765& ;PN=1
והוא אכן הועבר לפורום העיסוי אך עדיין מתנוסס בפורום המרכזי משום מה..

האם זה נדמה לי או שאני מריח כאן יחצנות כפולה ואולי אפילו אפלייה קטנה ?..

[/QUOTE]

אוי יוסי, יוסי ... מה יהיה ?

נשתבשה עליך דעתך, או מה ? ועוד ליפול על המשמרת של שימי

1. לא הייתה לך סבלנות שנתייחס ונספיק להגיב לטענותיך שהופנו אלינו בפרטי ... OK

2. עובדתית שום שרשור שהגבת בו היום לא הועבר לפורום קשקשת (אתה מבולבל מההיא מכ"ס ?)

התגובה שלך נכתבה בדיון שמראש היה בפורום קשקשת (דיבורים כמו חול ואין איך להתקשר .... להזכירך) לשם גם מנותבים דיונים על צ'טים ונושאי פרטיות ורמיזות לתכתובות בפרטי ... ושם מקומם כפי שהסכמת !

היי...תראה איזה קסם-גם אני יודע לצבוע המון משפטים בכחול ואדום כמו ילדה בכתה ו' (בלי להגזים !)

3. לא ברור למי אתה פונה ...

להנהלה בטענות ? או לחברים כדי שיביעו את עמדתם ? כחבר לא טירון בפורום אתה אמור לדעת...

שטענות מסוג זה אמורים להישלח בפורום "דברו אלינו ..." (לשם הוא יועבר) ונשאיר אותו מקושר גם לפורום המרכזי לשביעות רצונך עד שיאבד מהאקטואליות שלו או מחוסר עיניין ציבורי ...(מספיק טוב?)

4. ההנהלה מפעילה שיקול דעת אם לקשר דיון גם לפורום המרכזי למרות היותו שייך לפורום אחר

מבלי לתת על כך דין וחשבון לאיש, כולל אותך !
    אוכל רק לרמוז על מספר שיקולים שעומדים לנגד עינינו כאשר אני סמוך ובטוח
    שחלק מהקוראים הסיקו את הרוב בעצמם (כנראה התאמצו מאד וחשבו על זה ...)

א. טוהר הדיון

ב. עיניין ציבורי עם ערך חדשותי....

אולי כמו הדיווח שצירפת של "הטוחן" ... (אני בחרתי לא להדגיש את שמו באדום) על איימי.

ג. חשיפה לפורומים האחרים שיש לנו כאן. -איך?

-מתוך למידה של הרגלי הניווט האוטומטי כשנכנסים לדיון מקושר ויוצאים ממנו חוזרים לפורום שבו הדיון

נמצא וכך נחשפים לעוד דיונים בפורום הרלוונטי שעשויים לצוד את עינו של הקורא שאחרת לא היה

נחשף אליהם ולעצם קיום הפורום הנוסף (כמו פורומים- דיווחי חו"ל .. עיסוי .. ליווי .. חשפניות ..)

5. ניחא פנית אלינו בפרטי וטענת שהטוחן הוא יחצ"ן!? "וכולם מצדדים בו בצורה עיוורת כמו עדר לטרף" !?

אם היית עושה חיפוש פשוט כמוני היית מוצא את המקור שבו הוא מצא אותה: תנסה כאן -תמונות אמיתיות

אבל ... לצאת בראש חוצות ולהאשים את ההנהלה ביחצ"נות ? ביחצ"נות של מי בדיוק ?

חרגת והגזמת ! - ייקח לי עוד הרבה זמן לסלוח לך על העלבון, תנסה אצל המלאך רפאל, הוא יותר סלחן.

6. "אפלייה קטנה ?" - נדמה לי שסעיף 4 עונה לשאלה זו ! אבל .... לא יכולתי שלא לשים לב לעובדה ש ...

* החתימה הוותיקה של הטוחן:

חושבים לפני שמדברים.חיים ומוות ביד הלשון!

ואם אין לכם מה להגיד אל תגידו את זה כאן

* החתימה שלך, יוסי (שנולדה כמדומני הרבה מאד אחרי ...)

אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

מה זה אומר ?

שיט אני מגרד עכשיו ... נדמה לי שיש בשפה העברית איזשהו משפט שאומר "ירוק מXינאה"

דווקא על המשמרת שלי נפלת ? מה אתה לא יודע שאני מהיר חימה ?

פוףףףףףף ......... שימי שנרגע אחרי ששיחרר קצת קיטור

19LOLx82009-3-24 1:59:40
8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

חזור אל “המחסן המוסתר”