כ הטוחן מדווח בתמונות: איימי—אנג’לינה ג’ולי - דף 2 - סקס אדיר

הטוחן מדווח בתמונות: איימי—אנג’לינה ג’ולי

12

דיווח ותמונות מ"הסרטים".

מזמן לא היה דיווח מושקע כזה, ועוד הטוחן מעיד שכל התמונות אמיתיות. וואוו ....

ממש Too good to be true.

שאפו על הדיווח והתמונות.

ויש לי ל"טוחן" גם שתי שאלות, אם אפשר :

1) המיטה - מיטת מסאג'ים מוגבההת וצרה או מיטה נורמלית.

2) אתה כותב כי הבחורה אמרה ש"אין מצב לאקסטרות", והשאלה שלי היא כללית.

לרוב כאשר מדובר כאן בפורום על "אקסטרות" הרי הכוונה לזיון, או מציצה, או גמירה בפה וכד' (הכל בתחום הפעילויות המיניות, שמן הסתם, חלק מן הבחורות העובדות מעדיפות להימנע מהן). שאלתי היא מה לגבי פעילויות סאדו, שאינן כרוכות בסקס מובהק, כגון - סטירות לחי, הצלפות שוט, עיסוי כפות רגליים לפנים ולתוך הפה, מציצת בהונות וכד'. האם אלו סוגי אקסטרות שרוב הבחורות העובדות, שלא יעשו אקסטרה של מציצה או זיון, כן ישמחו לעשות אותן, שכן לכאורה זו פעילות אפילו "יותר קלה" מהשתפשפות בודי מסאג' על גוף הלקוח או שהלקוח יבצע הרפיה על גוף הבחורה?

אשמח לתשובה, ובינתיים שבת שלום,

נסי להורידני לרגלייך באמצעות סטירות לחי מצלצלות. אני מבטיח להפגין יכולת עמידה ראויה לסטירות שלך, אבל אם תצליחי, תזכי לניקוי יסודי של רגליך ומסאג' מענג של אצבעות רגליך בפה.

13

אחד הדיווחים הטובים ביותר שיצא לי לקרוא בפורום הזה שאפו ! שאפו ! שאפו !

לתגליות כאלה בדיוק אני מצפה ואולי גם לתרום.

תראו אם יש לה מראה מיוחד או אם היא באמת מזכירה קצת את אנג'לינה ג'ולי ויש לה יחס שמכבד את הלקוח + אופציות לצרפתיות כמו שכתבו באחד השרשורים לשיקול דעתה + במשך הזמן לתת גם מציצה זה צריך להיות אחד הדברים השווים שיש בשטח כיום.

הרבה התלהבו וכתבו כמה אהבו את הדיווח אני רוצה להצטרף לשני מגיבים בלבד שגם טרחו להגיד

תודה ! !! לטוחן

M

18

בשנת 1987 לאחר שהצעיד את ביתר ירושלים לאליפות, רעה אלי אוחנה בשדותיה הזרים של אירופה וכיכב בין היתר בקבוצה הבלגית מכלן. בית"ר לאחר עזיבתו, הספיקה להידרדר במעמקי הליגה ובסופו של דבר ירדה לליגה השנייה. בשנת 1991 חזר אלי לשורותיה של בית"ר העלה אותה ליגה ובשנה שלאחריה הצעיד אותה שוב לאליפות. אין ספק שזהו אחד הקאמבקים הגדולים של שחקן ישראלי בכל תולדות הכדורגל בארץ.

אין לי מושג לאן נעלמתה אדוני הטוחן, אבל הקאבק של אוחנה מתגמד לעומת הקאמבק שלך. תודה גבר.

יעבץ 30 תל אביב. דירה לא הכי מפוארת אך די מושקעת ואסטטית. אני יושב בחדר ההמתנה ומחכה לה... איימי בחורה בת 20, לפי מה שהיא אומרת. ישראלית היא רק מלפני 4 שנים. איפה גדלה עד שעלתה ארצה אפשר להסיק ממבטא צרפתי וסקסי יש לומר, שנוטף מרצף דיבורה. במשך ארבעת השנים שהיא שוהה בארץ ניתן להבחין בקלות שספגה מספיק ישראליות. הילדה, עובדת בתחום כחצי שנה, כבר מפנטזת על פנטהאוס בתל אביב ו X5 בחנייה. יש לה שני קעקועים אחד במרכז הגב ואחד בכתף ימין, בקשר לגוף, אומרים תמונה אחת שווה אלף מילים. תעשו חשבון כמה מילים חסכו לי עשרת התמונות למעלה. ענייה חתוליות בצבע ירוק בהיר, וחיוכה כובש. גם אם היא תאמץ ארבעה ילדים, תוליד שני תאומים ותצעד לצידו של בראד פיט על השטיח האדום בטכס האוסקר, תיהיה עדיין רחוקה מליהיות דומה לאנג'לינה. אנג'י יש רק אחת. אבל יאמר לזכותה שהיא יפיהיפיה אמיתית, אין הרבה דברים כאלה בקרב הנערות העובדות בכל טווחי המחירים. אם לא הייתי עושה בעבר את הטעות הזאת, הייתי כורע ברך ומציע ליהיות שלה לעולמים.

נכנסנו לחדרה, היא החלה מוסרת לי פרטים, לא ממש הקשבתי לה, "מאמי זה 200 עבור 40 דקות, וזה עוד 100 בשבילך" קטעתי אותה. לא היו לי דרישות מראש, קיוותי שתזרום לבד. "תודה מאמי, אני אפנק אותך" אמרה איימי בחיוך. שנינו עומדים ערומים, איימי לא מתביישת לגעת, לא היה צריך שתעשה הרבה בשביל שאני יעבור למצב דום. נשיקות קלות על השפתיים, בלי לשון אבל דיי חושניות. היא משכיבה אותי על המיטה. עיסוי לא איכותי וגם לא סקסי במיוחד. כל זמן שהייתי על הבטן רק חיכיתי שהיא תסיים עם הצד הזה ותורה לי להיתהפך. כשמביטים על פניה ועל הגוף שלה אז מי זוכר בכלל את העיסוי הלא איכותי שהיה לפני דקה. היופי שלה פשוט מעלף. איימי החלה להתחכח עם גופה על גופי וסקסיות נוטפת מכל תנועה שלה. החזה שלה אמנם משורטט ועומד להפליא, אבל הפלסטיקים שבפנים לא הכי נעימים למגע. עברו להם הדקות, איימי כנראה החליטה שהגיע הזמן לסיים והחלה למצוץ מציצה בתנועות מהירות ולא הכי מקצועית תוך שהיא גונכת בצורה מזוייפת, דבר שדי איכזב אותי, לא הסכימה ל69 למרות הכל גמרתי דיי מהר, אין מה לעשות המראה שלה עושה לי את זה. איימי קמה, "תודה מאמי נהינתי מאד" אמרה והחלה צועדת לכיוון המקלחת. נעמדתי חצי עומד חצי יושב על המיטה וכבר רואה שאני כותב כאן דברי אכזבה מסוימים. בחצי צעד השיני שלה, אין לי מושג אם נכנס בה איזה שד או שמה בורא עולם החליט לגמול לי על מעשיי הטובים, איימי הסתובבה לכיווני, ירדה למטה והחלה מלקקת את כל מה שיצא ממני, ויצא די הרבה. שוב מציצה, הפעם בחושניות יתרה, לאחר מיכן קמה, דחפה אותי אחורה והתישבה עלי כאשר אני במצב ישיבה והחלה משפשפת את מה שיש לה בין הרגליים על מה שיש לי בין הרגליים, והיה לי הרבה באותם רגעים. הפעם הגניחות שלה היו אמיתיות, ולא בגלל שהיה נדמה לי כך, אלא בגלל שהשלולית שעשתה לי על הבטן והציפורניים שנעצה לי בכתפיים בזמן שגמרה, לא השאירו מקום לספק. לא עברה חצי דקה וגם אני גמרתי.

אני לא יודע אם להאמין לה, למרות שנשבעה באמא שלה ובלפחות חמש סבתות אחורה, שאף פעם לא גמרה עם לקוח, אבל מה שאני כן יודע שהיא היחידה בחמש שנים האחרונות שהצליחה לגרום לי לגמור פעמיים בהפרש קרוב כל כך.

silence2009-4-1 20:18:51

20

אוקיי. אז למרות שאמרתי למנהלי הפורום שאני הפסקתי לדווח כאן - את הדיווח הזה אני חייב לכם, לחברי הפורום, לא למנהלים.

לאחר קריאה קצרה של דיווח הטוחן הבנתי שיש כאן משהו שחייבים לרוץ לבדוק. הגעתי למקום ולמרות שהיו כבר 2 לפני בתור התעקשתי לחכות.

יעבץ 30 - מקום נקי נראה די חדש. במקום היו שתי בחורות. בלונדינית כבת 40 ואיימי. הבלונדינית לדעתי נכנסת לדיכאון קליני אם היא ממשיכה עוד משמרת אחת עם איימי (אף אחד פשוט לא רצה להכנס איתה)

הגיע תורי המיוחל. איימי נכנסה לחדר שאלה אם אני רוצה פרטים ומייד השבתי שאני כבר מכיר את כל הפרטים. התפשטנו, החמיאה לי על הגוף והגודל, ביקשה לזרום אבל לא להכניס אצבעות. כמובן, מיד השבתי שאני לא גניקולוג (אחרי שאימצתי את הטיפ באדיבות הטוחן - כל הזכויות שמורות).

20 דקות מסאג' שלא ממש עניין אותי והסיבוב. הצעתי לאיימי לשכב על הבטן ולקבל מסאג' ממני. כמה טריקים, ולחיצות על הכפתורים הנכונים תוך שימוש במודיעין ממוקד (שוב מהטוחן - כל הזכויות...) ואיימי מאוננת בעצמה, מרטיבה ומשפשפת את הבחור להנאת המשתתפים. לפתע, איימי מתהפכת על צידה ומושכת אותי לנשיקות בנחישות שלא היתה מביישת את לאנס ארמסטרונג בדרך לזכיה בטור-דה פרנס השמיני (עם לשון). יחידות עילית חייבות לדעת להתמודד עם בלתמי"ם ואכן היעד הושג. איימי גומרת.

איימי חייבת להחזיר טובה ועוברת למציצה לא רעה שבסופה מתפרץ לו זרנוק לפיה וניגר לו אל בין רגליה (היא בישיבה מפוסקת) לא לפני שביצע חניה טקטית על שדיה (הקשים ואכן לא ממש נעימים למגע)

אז, איימי קמה מחייכת ומבקשת לא לספר כלום במיוחד לא לאלון...(הצחקת את כל היחידה)

לסיום - איימי נראית מצויין (יש לי רף גבוה במיוחד), איימי באמת אוהבת אורגזמות (של עצמה ושל הפרטנר)

תהנו.

חזור אל “המחסן המוסתר”