כ עיסוי מקצועי ובודי/בבדיקה - סקס אדיר

עיסוי מקצועי ובודי/בבדיקה

1

שלום לכל המשתתפים.

לאחר נסיונות רבים שכשלו, בחיפוש אחר המעסה המושלמת אני מפנה את הבקשה לעזרתכם...

אני מחפש לקבל עיסוי מקצועי וטוב שיכלול בהמשך גם אלמנטים של בודי ואירוטיקה נעימה

(ללא אקסטרות ...) . אני מחפש מעסה צעירה נעימה ואסטטית סקסית, חטובה ובעלת חזה גדול מאוד...

וכמובן מקצועית. חשוב לי שתהיה ממוצא רוסי בלבד.

אני מסוג האנשים שמעדיף דווקא את הדירות הפרטיות ולא את המכונים.

אם יש לכם הצעות אשמח לקבלם ...Embarrassed

להנות או לא להיות...

6
[QUOTE=Miko42]

שלום לכל המשתתפים.

לאחר נסיונות רבים שכשלו, בחיפוש אחר המעסה המושלמת אני מפנה את הבקשה לעזרתכם...

אני מחפש לקבל עיסוי מקצועי וטוב שיכלול בהמשך גם אלמנטים של בודי ואירוטיקה נעימה

(ללא אקסטרות ...) . אני מחפש מעסה צעירה נעימה ואסטטית סקסית, חטובה ובעלת חזה גדול מאוד...

וכמובן מקצועית. חשוב לי שתהיה ממוצא רוסי בלבד.

אני מסוג האנשים שמעדיף דווקא את הדירות הפרטיות ולא את המכונים.

אם יש לכם הצעות אשמח לקבלם ...Embarrassed

[/QUOTE] שלום לך זאת הודעתי הראשונה

בפורום הנחמד הזה שאני משתמש בו כבר כחצי שנה אך רק היום החלטתי להירשם

יש לי קצת ידע בתחום .

עכשיו לגבי דירות פרטיות שאני זוכר רובן קשורות בזיונים כך שלך זה לא רלוונטי .

עכשיו לגבי בחורות מקצעיות יש את מיקי שעובדת באינטר ספא פ"ת חזה גדול לא סילוקוני

מלאה דו מינית הרבה אקסטרות אך המסז 60%.....היא ממוצא אוקראיני .(רוסי) מלאה עניים כחולות

יש את שאנל מפלטין ספא מראשון לציון גם רוסיה פינוק מטורף .. 170 ס"מ ברונטית

חזה בינוני אמיתי ...מסז גם סביב ה 60% ....רזה עם עצמות כבדות עניים חומות

יש את מרינה מסחרוב 10 בראשון לציון אוקראינית 175 ס"מ חזה קטן ++ בלונדנית

רזה עניים כחולות מסז 90% הכי קורבה למקצועי ...נחמדה מאוד .

יש לציין שכולן עולות 200 ש"ח ל 40 דקו ת ..

מקווה שעזרתי ...

play the game

7

קטע שהיה לי עם דנה..... ליפני כחצי שנה הגעתי לדנה האמת שהיה לי את הפון שלה מדירה שביקרתי בה בר''ג בבן גוריון 18. (הטלפון ממנה) החלטתי להיתקשר... קבענו לשעה 1 בלילה (אמרה שאחרי 1 לא מקבלת) כיוונה אותי לדירתה בתוך מעיין בית דירות מוזר ואפלולי שגרים בו עובדים זרים! מצאתי את הדירה באמת דנה פתחה לי את הדלת.ולהפתעתי זאת הדירה בה היא חייה!!! דירה פיצפונת של חדר 1 עם שירוקלחת מיטה וחצי ומיטת טיפולים! ביקשתי כוס קפה ישבנו פיטפטנו וניגשנו למקלחת. לאחר מקלחת חצי קרה (כנראה שלא הדליקה את הדוד) ניגשנו למיטת הטיפולים התחלנו במסאג' חזק (כוח לא חסר לה) של +- 35 דקות הכולל הכל ממש הכל מכף רגל ועד ראש.כאשר בכל הזמן הזה אנחנו מדברים וצוחקים לנו. לאחר מכן ביקשה שאני אסתובב ''ואז'' התחיל הקטע המעניין. ..שאלה אותי מה בא לי לעשות אז עניתי כמובן ''לעשות''!!! התחילה איתי בנשיקות חושניות של כל פינה ממש בגוף שלי וממש לא השאירה לי ברירה אלה להיצתרף לחגיגה עם לשוני! אחרי שחברי משכבר הימים ''מר-זרג'' קלט את הפוטנציאל ירדה הגברת והתחילה ללקק את כוווול מה שמיסביבו חוץ ממנו!!! עד שבשלב מסוים פשוט שאלתי אותה עם היא צריכה GPS כי נראה לי שהיא הלכה לאיבוד.בקטע הזה הגענו לשלב ה ת פ ר י ט.. מציצה עם$$$ מציצה בלי$$$ סקס$$$ ושאר ירקות העונה! סיכמנו על מציצה בלי וסקס עם כמובן סה''כ תוספת של 150 ל200 שכבר הייתי חייב לה עבור הטיפול... רק להזכירכם ששעה כבר עברה לה מתחילת הטיפול.התחילה באלה של מציצה כמו שהבטיחה לאחר 6-7 דקות לא השאירה לי הרבה זמן למחשבה ופשוט נפרצו להם כל הסכרים(שכחתי שהיא ביקשה לא לגמור בפה). לקח לה חצי שניה להבין ששכחתי להודיע לה ומייד היתרוממה ורצה למקלחת. אם יש דבר חברים שהכי מפוצץ גבר זה שבזמן הגמירה אתה מוצא את עצמך ''לבד''.. טוב אחרי דקה חזרה ומייד היתנצלה על העובדה שברגע השיא במפץ הגדול היא ברחה ולא נתנה לו אפילו יחס ידני.צחקנו על זה כשאנחנו שכובים זה לצד זה (לא הכי קל על מיטת הטיפולים)בהיתחשב במימדיה. והתחלנו לדבר על החיים... בשלב מסוים לאחר כרבע שעה החליטה הילדה שבעצם היא דיי חרמנית ופשוט שאלה אם יש לי כוח לסיבוב נוסף... לקח לי קצת זמן להחליט(3 שניות) והתחלנו את הסט השני. התחלנו שוב באחלה של מציצה כשלפתע כמה לה דנה פתחה את הארון ובלי להיתבלבל שלפה ממנו 4 צעצועים צבעוניים. ב 3 מהם לא היו סוללות ואחד הכי גדול בחבורה עבד! מיד היא עברה לתנוחת דוגי כשאני עומד מאחוריה על הריצפה ופשוט משחיז לא את כל איזור החלציים עד שכנראה היתפוצץ לה שם צינור פנימי כי היו שם כמויות של מים שהמון זמן לא ראיתי אצל בחורה לא בחורה שעובדת בכל אופן... כמה דקות ארוכות של שעשוע והחבר שלי כבר לא עמד בפיתוי. ביקשתי ממנה שתביא גומי מייד קפצה אל עבר השידה והוציאה מאחת המגרות קונדום. בשתי שניות הלבישה אותו נשכבתי על הגב היא מעליי ויצאנו לדהור לנו בשדות.. בשלב מסוים שאלתי והצעתי לעבור ומיטה הרגילה כי שם נוח יותר.נענתי בשלילה בהסבר שבמיטה הזאת היא ישנה.. הבנתי וכיבדתי את ההחלטה והמשכנו לנו בסקס טוב עם מיגוון תנוחות. רגע אחרי שגמרתי היא ביקשה ממני שוב לחזור לצעצוע כשהיא שוכבת על הגב. האמת לא היה אכפת לי אז שיתפתי איתה פעולה... פנימה החוצה...פנימה החוצה.. ובום היא גמרה בשאגה אדירה ופיטולי גוף מתמשכים. שוב נשכבנו זה לצד זו נרגענו מעט והלכתי להיתקלח. הפעם היו לי מים חמים בשפע.יצאתי היא מייד נכנסה אחרי היתלבשתי לי לבנתיים. כאשר היא יצאה שאלה עם בא לי עוד קפה עניתי בחיוב כי הייתי עייף ונסיעה עוד לפני. הרתיחה מים עשתה לי ולה קפה ישבנו דיברנו,צחקנו עוד איזה 20 דקות.עד כאן הכל היה מושלם באמת אפילו לא מילה אחת רעה.הוצאתי מהכיס 400 ש''ח ואמרתי לה הנה גם 50 שקל טיפ כי היה באמת אחלה.ואז התחילה האי נעימות!!! ברגע שהיא ראתה את הכסף אמרה לי פשוט שיש לי טעות ומגיע לה קרוב ל750 שקל... שאלתי למה אז היא הסבירה.... שהתחלנו את הטיפול בשעה אחת ועשרה ועכשיו כבר 5וחצי בבוקר. עשתה חישוב זריז של 200 ש''ח ל40 דקות + האקסטרות הגיע ל750 שקל.ולסחבק היה רק 400 ש''ח בכיס וממש לא דיברנו על הארכה של הזמן כי הכל זרם לו ממש ממש בכייף כך חשבתי בכל אופן! היתחלנו וויכוחים וחילופי האשמות של כן סיכמנו ולא סיכמנו עד שבשלב מסויים אמרתי לה שאין לי שום דרך כרגע לתת לה עוד 350 ש''ח וחוץ מזה שזה לא הכי צודק! המשכנו להיתווכח עוד 5-6 דקות עד שבשלב מסויים היא ביקשה שפשוט אני אלך.. יצאתי מהדירה מבולבל מאוד וכל הדרך הביתה פשוט לא הפסקתי לחשוב על זה!! אז שאלה לי אלייכם חברי.... מה אתם הייתם עושים במצב כזה? והאם אני צודק או שפשות טעיתי?

חיידק של מסאג'ים....

9
הסיפור שהיה לך באמת לא נעים, ולי אף פעם לא קרה משהו כזה. נראה לי גם שאי הבנות כאלה יכולות לקרות רק כשאתה מגיע למישהי פרטית, ואני הולך בדרך כלל לקליניקות, ששם תמיד התשלום הוא לפי זמן ואין אי הבנות.
סקס טוב הוא מהות החיים!

10
בחור נחמד........מוזר.....תמיד ממליץ לסחרוב........ איך קוראים לך חמודה? או את ממליצה על עצמך??????? אנשים שמים לב פה בפורום חמודה. חוץ מזה....אני חושבת שצריך להכיר כל מקום אז תמצא הבחורה למס'ג מתיאמה.כי תמיד יש בחורות חדשות.אני וכל החברים שלי לא אוהבים אחד קבועה. בחורה אחרת וגם פשוטה עדיף.
מה קורה חברה?
שלח תגובה

חזור אל “המחסן המוסתר”