כ הטוחן מדווח בתמונות: איימי—אנג’לינה ג’ולי - דף 5 - סקס אדיר

הטוחן מדווח בתמונות: איימי—אנג’לינה ג’ולי

42

בתמצית

1. כל מה שכתבו [לשבח], נכון ואף למעלה מזה וכל מילה נוספת תגרע.

2. הכניסה מצולמת. למי שזה מעניין אותו.

3. בניגוד לחששות, העומס עליה [באופן מפתיע לאור הרמה שלה] - אינו נוראי.

4. הטריק של "אבל אל תספר לאף אחד" - מסופר לכל אחד.

5. עבודת המנתח - לא איכותית. שתי יציקות בטון מתחת לגרון. אבל זה הדבר היחיד הלא מחמיא שאפשר לומר עליה.

6. פינוק אמיתי.

Biv

46
היום סוףסוף הצלחתי להגיע למקום וכל מה שאני רוצה זה להגיד תודה לטוחן !
למי שלא רוצה לאכול תסכולים- בשבת הם לא עובדים והיום יום שישי איימי אמרה שמסיימת ב6 בערב.

אחלה בחורה אחלה שירות (אסור לפרט כאן נכון ?)
מים גנובים ימתקו

47
אחד מהדיווחים היפים והמעוררים שקראתי כאן בפורום !
מה קורה עם הגברת האם שיטת "החבר של אלון" עובדת עדיין ?
האם יש סיבה, למה אין רצף דיווחים עדכניים ? נעלמה/התדרדרה ?
זה שאתה פאראנואיד לא אומר שלא רודפים אחריך

48
לאחר חרמנות יתרה החלטתי לבדוק את המלצתו של הטוחן ולראות את היופי הזה בעצמי.
הגעתי לת"א בבוקר וההייתיהראשון של איימי לאותו היום
הבחורה יפה והאמת שנראית לי מעט מוכרת בפנים
שילמתי 200 ונכנסתי לחדר, מקלחת קלה ואני על המיטה, איימי נכנסה הורידה בגדים ונשארה בחוטיני, התחילה מסג' בינוני כשסיימה ביקשה שאסתובב, הזכרתי את 'אלון' והיא בקשה תוספת, הוצאתי 100 ובעוד שהיא מכניסה אותם לתיק לא חיכיתי (לקסר חסכת לי 50) וניגשתי אליה מאחור מחבק ומנשק את צווארה וכשראיתי שהיא משתפת פעולה באלגנטיות מעביר את ידיי על מותניה ומשם החוטיני ירד על הרצפה. איימי הסתובבה אליי התנשקנו קלות, למרות שהיא לא מתנשקת, חירמונים הדדיים והיא משכיבה אותי על המיטה ומתחילה במלאכה, חרמנותי מלפני שהגעתי גרמה לי לבוא מצוייד במזומנים ובגומי (שוב תודה לקסר) אבל תוך כדי שהיא יורדת לי חשבתי שוב על הנושא והחלטתי לאחר הצבעה חשאית (כדי שההוא לא ירגיש) שהמחיר לא מצדיק את האקט, מילא היינו בדירה עם מיטה זוגית בגבול השעה הייתי עושה את זה. אבל על מיטת מסג' בשביל זה יש מקומות הרבה יותר זולים.
איימי מצצה עד שגמרתי בתוך הפה שלה תוך שהיא נותנת לנוזל החם לנזול עלי
אמרתי תודה ונכנסתי להתקלח
לפני שיצאתי איימי (שלא מתנשקת) משכה אותי אליה ונשקהה אותי על שפתיי
איימי היא בפירוש בחורה שנהנית למצוץ, ממש נהנית
אז סה"כ הייתה הרגעות בוקר מצויינת שלא תחזור כי זה היה רק בשביל להרוג את הסקרנות
תודה רבה לטוחן על המציאה
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

49
רציתי להגיד לכולם לגבי איימי- כל הדיבורים שמצחיקים חלק ממכם על "לא לקלקל אותה" לא צריכים להצחיק, ואתם רבותיי קלקלתם אותה! למה אני מתכוון? אני הייתי אצלה פעמיים- פעם אחת בשבוע השני לאחר שהתחילה לעבוד ( כשהחלו הדיווחים כאן ) ופעם שניה לפני שבוע. בפעם הראשונה לא ניסיתי את האקסטרות כמו מציצה ונשיקות צרפתיות איתה, שילמתי 180 לחצי שעה, והוספתי לה עוד 40 ש"ח טיפ בסוף והיה סבבה, גמרתי לה בשפשוף מאחורה מעל החריץ של הישבן. היא גם אמרה לי שהיא לא עושה יותר מזה עם אף אחד (...). בינתיים קרה מה שקרה, כל "החברים של אלון" כבר היו אצלה, ויש כבר מחירון למציצות ואפילו לזיון. והתוצאה? בשבוע שעבר כשהייתי אצלה, ואחרי 20 דקות (!), כשעוד לא הגענו לחלק האהוב עליי של השפשוף, הפקידה דופקת בדלת. אני מסתכל בשעון ואומר לה: עברו רק 20 דקות! היא אומרת: לא מאמי, 25 דקות. בקיצר התחילו לתקתק שם מישהו שלא בא לו להוסיף כמוני, וגם היא מתייחסת פחות יפה מבהתחלה. לא גמרתי ואני בספק אם אחזור אליה, עם כל הכבוד לגוף היפה ולמבטא הצרפתי...( ואם כן, אזכיר מיד את השם אלון ואתן לה 300 ש"ח... הנה קילקלתם גם אותי ובגללכם יגדל המינוס שלי בבנק...)
סקס טוב הוא מהות החיים!

50

עוד כשהייתי אצלה לפני כחודש הייתה לי תחושה שזה רק עניין של זמן עד שהיא תבין שהיופי שלה מספיק כדי למשוך לקוחות, ואז ידרדר היחס והשירות המצויין שלה ללקוח.

כבר שביקרתי אותה אז היא התחילה לגלות סימנים של "קלקול"... תקראו בדיווח שלי למעלה ותבינו.

הייתה לי תחושה חזקה מאוד שזה יקרה לאור הפרסום לו זכתה שלבטח הביא לה המון לקוחות. מזלי "שתפסתי" אותה יחסית בזמן, כשעדיין השקיעה מאוד בלקוחות ונתנה יחס מצויין. אני אישית נהניתי מאוד איתה אז, אבל ידעתי שבחורה שנראית כל כך טוב, ושזכתה לפרסום מאסיבי כזה - סופה יהיה שתתחיל לתקתק.

פשוט קוויתי שאיימי תהיה שונה. שתישאר שירותית, נעימה, חברותית ומשקיענית כמו שהייתה איתי, אך המציאות - כנראה - מוכיחה אחרת...

חבל... היא באמת נחשבת/נחשבה למציאה. הן במראה והן ביחס.

לקסר2009-4-25 18:7:51
zooz

חזור אל “המחסן המוסתר”