כ שתי ביקורות - אירה +קרן - סקס אדיר

שתי ביקורות - אירה +קרן

1

היי אני חדש בפורום אך לא חדש כלל בתחום, צעיר נראה טוב אבל עם התקפי חרמנות מטורפים

בכל מקרה שבוע שעבר בחנתי את אירה מוולפסון 40 בת"א ואת קרן מז'בוטינסקי 83 מרמת גן.

חייב להגיד שאני חולה MILF מושבע אבל וואלה לדעתי אכזבה.

אירה - נכנסתי למקום הרגשתי הרגשה ממש מגעילה לא יודע מן שוק כזה ועוד התבאסתי כי לפני דקה נכנסתי בדיוק לוופסון 48א ששם אש וואלה בחורות לא רעות חוץ מאחת שהייתה נראת כאילו היא באמת בהריון.

בכל מקרה אירה נראת אחת שעברה את שנות ה-40 נכנסתי איתה אמרה את הפרטים נשיקות, מציצה בלי גומי, סקס עם גומי והחליפו בניהם ידיים 150 שקלים. נשכבתי על המיטה הנורא גבוהה הזאת היא הורידה את הבגדים ואני קולט את הצמיגים המקועקעים שלה, הבחורה עם זוג שדיים ענקיייייים! נפולים כמובן. בכל מקרה קיבלתי ניקוי פיטמות דלוקס! + מציצה בין הטובות שקיבלתי אי פעם! שמעו הבחורה יודעת את העובדה אין מה לעשות! לאחר מכן שמתי את הכובעון והיא רכבה עלי כאשר זוג השדיים שלה נופלים לי על הראש! אחלה הרגשה חחחח! בכל מקרה אחרי זה עברנו לדוגי. שם הזין שלי כמעט נפל, אני מסתכל על החור תחת שלי אני קולט טחורים! דיי מה זה??? איכס ירד לי כל החשק! הצלחתי לשנייה להעיף את זה מהראש וגמרתי. אבל בעעעעעעע אליהה אני בחיים לא חוזר.

בחורה שנייה זאת קרן מז'בוטינסקי 83 מרמת קומה שנייה דירה 5.

לפי מה שהבנתי היא עובדת שם רק בסופ"שים , היא נראת גם באמצע שנות ה40 לחייה אבל עם פנים נורא נורא חינניות מהבחורות שאנשים אמרו לה אני מת לזיין אותך בגיל 30 ועדיין נשאר להם היופי הזה. בכל מקרה הכניסה אותי לחדר ו200 שקלים החליפו ידיים, הורידה בגדים נראת רזה אך כל עורה נפול ומקומת, מלקקת אותך בכל הגוף נותנת מציצה מוזרה עם כשהיא ממלא את כל הפה במלא מלא רוק ומוצצת לך לא יודע למי כיף אני לא התלהבתי, בזיון נותנת קונטרות טובות וגונחת חזק.

בכל מקרה הזיונים האלה היו יותר טובים מכל התקתקיות במרכז תל אביב אל אף שאני אישית בחורות צעירות שנראות טוב סטייל כוכבות פונו אין מה לעשות זה הסטייה שלי.

קיצור מקווה שכולם רואים כאן סוף סוף אמת על כל מעריצי אירה וקרן.

תמשיכו לזיין XTCON

Xtcon2009-4-23 15:20:29
גם לי נמאס מתיקתוקיות אבל זה לחיות או לא להיות

שתי ביקורות - אירה +קרן

4

שלום לכולם גם אני חדש כאן ונורא נהנה מהדיוחים שלכם המשיכו כך

גם אני בעקבות ההמצלות כאן הלכתי לאירה ולא התאכזבתי גוף פצצה בלי לחץ שווה את ההשקעה

2 מיספרים מציצה אדירה

בסוף קיבלתי את הטלפון שלה האם מישהו יצא לו להגיע אליה שלא דרך המקום הרגיל?

שלח תגובה

חזור אל “המחסן המוסתר”