כ הטוחן מדווח בתמונות: איימי—אנג’לינה ג’ולי - דף 6 - סקס אדיר

הטוחן מדווח בתמונות: איימי—אנג’לינה ג’ולי

52
לקסר, אתה צודק, ומאד יכול להיות שגם הפקידה שם ב"קומבינה" ומתקתקת מי שלא שם יותר כסף ( אולי חלק הולך גם אליה לפי הסיפורים על מקומות כאלה...כדי שתעלים עין ממה שהולך בחדר ולא תדווח לבעל הבית).
סקס טוב הוא מהות החיים!

53

פשוט מאוד מההחתחלה הייתי איתה.. נהניתי והיה ממש סבבה. ולא חשבתי לחזור אליה כלל כי ידעתי שהיא טיפוס כזה שלא מסתכל רחוק..

חברים עוד היא בנשיגה.. אני מאמין שבעתיד הקרוב תגיע ל500 ותעבור לעבוד בדירה פרטית ושם תסחוט אותנו עד הסוף...

לכן חשבו על כיוון אחר לפחות כמה חודשים.. תנו לה להרגיש שלא בגללה מגיעים וכל מי שמגיע מגיע במקרה.. שתתחיל להוריד את הפרופיל...

האומנם שאני מאמנים שאנחו כאלה "שזה לי לא יקרה" וז לא מפסיקים להפציץ את המיטה שלה ואת הכיס שלה גם

אני מודה שעם חרמנות אין מה להתווכח.. אבל בואו ננסה לרסן את מה שברוכסנים שלנו..

54

שאלה של תם

למה לא ללכת לפי ההמלצה של מי שיזם את השרשור ולהגיד שאלון המליץ עליה או שלח אותה, קיבלתם מפתח למה לא להשתמש בו ?

שאלה אולי תמימה לאבישי אם לוקחים טיפול של חצי שעה זה לא מקובל שאחרי 20-25 דקות צריך כבר להתקלח ?

55

כן, רואים שאתה תם, Stallion...

קודם כל, כי לא כולם מחפשים להוסיף 100 ש"ח ולקבל מציצות ונשיקות צרפתיות, ולגבי מה שמקובל- יש מקומות בהם יש דפיקה שקטה- לא במקום הזה, ואם זה היה אחרי 25 דקות לא הייתי מתווכח, הבעיה שזה היה אחרי 20 דקות מהרגע שהיא נכנסה לחדר. לא חשוב, לא עשיתי עניין, רק העברתי את המקום לרשימת המקומות הפחות טובים מבחינתי. מה שבטוח- אם אני חוזר לשם עוד פעם- אני לוקח 40 דקות ( זה רק עוד 20 ש"ח ) וגם מסתכל על השעון בליבושה.

סקס טוב הוא מהות החיים!

56
הבהרה לגבי תגובתי הקודמת- ( כי אני יודע שיש כאן אנשים מתחכמים...)- כשכתבתי דפיקה שקטה, התכוונתי לדפיקה שקטה של הפקידה על הדלת... ולגבי החמש הדקות הקריטיות ( ככה אני קורא להן- הכוונה להבדל בין 20 דקות ל- 25 דקות )- אני כבר נתקלתי במקומות בהן הפקידה עוקבת אחרי הזמן, ואם הבחורה יוצאת לפני הזמן הפקידה מעירה לה שעוד לא נגמר הזמן והיא צריכה לחזור- דוגמא למקומות בהם נתקלתי בזה כשישבתי בחדר המתנה ( רשימה חלקית )- שנקין 17, בוגרשוב 76, ז'בוטינסקי 12, דיזנגוף 184, ודה בלי קשר מיהו הלקוח. אלה מקומות שמנסיוני בהגדרה לא מתקתקים אף אחד, למעט אולי מקרים בודדים. תאמינו או לא- לפני כמה שבועות בבוגרשוב 76 היה איזה לקוח שיצא מאד לא מרוצה מטיפול ( אני לא אגיד מי היתה הבחורה- שלא להשמיץ אותה...) וביקש חזרה מהפקידה 20 ש"ח כי טען שקיבל 5 דקות פחות מדי. הפקידה דיברה עם בעל הבית בטלפון והוחלט להחזיר לו את הכסף ולא לעשות עניין. אז זה מראה לכם שיש גם מקומות שהם בסדר בתודעת שירות שלהם.
סקס טוב הוא מהות החיים!

58

תודה לאנטוניו על הדיווח היפה!

אני רוצה להוסיף לרשימת הבנות במקום את טלי, שהייתי שם איתה איזה יום בשעות מאוחרות כשהגעתי חרמן רצח והייתי חייב להתפרק. היא די רזה, בת 30+, לא ממש יפה, אבל לבושה בצורה סקסית. התפשטה כמו חשפנית ועשתה לי ריקוד אירוטי, נעשיתי חרמן רצח, ובסוף שיפשפתי לה מעל הטוסיק וגמרתי.

לא תיקתקה אותי, נתנה לי את כל הזמן ( הפעם לקחתי 40 דקות וגם הוספתי טיפ ). לסיכום - מומלצת, בגלל שהיא לא צעירה יש לה תודעת שירות טובה.

סקס טוב הוא מהות החיים!

59
ועכשיו עידכון מחבר שלי שהיה במקום ונכנס עם אלכס וגם ראה את בר. אז: א. הוא לא "נפל" מבר, אומר שהיא בחורה צעירה ורזה עם חזה קטן ו"אין בכלל מה לתפוס" ומצד שני הוא מחובבי החזה והטוסיק. אז נכנס עם אלכס. אומר שהיה נחמד, והבין ממנה שיש מצב לאקסטרות, אבל לא היה לו להוסיף, אז לא בחר הפעם באופציה הזאת ובכל זאת נהנה. הוא סיפר גם שהיא ניסתה להוציא ממנו טיפ עוד לפני הטיפול, מה שנראה לו מוזר כי זאת היתה פעם ראשונה שלו איתה.
סקס טוב הוא מהות החיים!

60

איימי איימי,

פצצה מטורפת !!! חלקה, נעימה והתמונות של הטוחן תואמות לחלוטין את המציאות והציפיות)

יודעת איפה ללטף ומה ללקק.

בפעם האחרונה, נכנסתי איתה לחדר ואחרי מקלחת קצרה יצאתי כשהיא מולי חושפת את גופה החטוב להפליא וחיוך בשפתיים שעדיף לראות ולהרגיש מאשר לדבר עליהן .

אני שוכב על הבטן ומבקש בלי שמן היום. היא מלטפת ומעסה אותי בנעימות אבל מבינה שאני בקטע של לשון ומתחילה להרטיב את המקומות הנכונים עם לשון מדהימה.

היא נשכבה על גבה ואני יורד לה על החזה באטרף של מציצות (אכן, לא היה מזיק שיהיה קצת פחות נוקשה), לא יכולתי להתאפק והמשכתי את דרכי אל בין רגליה והיא בקשה בנימוס לא בשבלול. ככה אני מוצא את לשוני בין רגליה, ס"מ וחצי ממרכז המטרה ומתלבט אם להסתער או לא (כאשר ברקע אנחות בוקעות מגרונה) ומזכיר לעצמי שתמיד מכבדים את רצון הבחורה !

אחרי כמה דקות שאני עדיין מפנטז איך אני מעביר את איברי בין שפתיה עד שאגיע אל סיפוקי אני מחליט קצת להנות בין שדיה. אני עולה לכיוון החזה, איימי מבינה את הכוונה ומרטיבה קצת את האזור, אני מתחיל בשפשופי חזה ואיימי לופתת את אותי בין שדיה....

למרות כוונותי, לא יכולתי להתאפק ומילאתי את החזה של באנקה של אושר.

חברים, היא פשוט טובה. כמובן שיש מה לשפר !!

אני לא אוהב שמזכירים לי טיפ עוד לפני הוכחת ביצוע.

המאסז' (למרות שהוא קצר), יכול עוד להשתפר.

שפתיים מדהימות שכאלו, לדעתי, יכולות להיות מנוצלות טוב יותר בנשיקות של תשוקה.

לסיכום... מומלצת בחום. אני אמשיך לחזור.

ומשהו קטן לסיכום,מבלי להפחית מכבודו או אמינותו של מישהו מחברי מחברי הפורום או אמינותו !!!, יש לי ניסיון של הרבה שנים עם בנות המאסאז'ים ואני לא פעם מקבל את מה שאני רוצה (בין אם בחלקלקות לשון או פתיחת הארנק), קשה לי להאמין שאיימי תעניק למישהו שהוא לא חבר אמיתי שלה זיון. המקדש שלה ,נכון לעכשיו,יותר מידי קדוש לה. אז אל תפתחו יותר מידי ציפיות (למרות שזה מעלה את רמת החרמנות בטרוף ).

דיווחים נוספים עוד יגיעו....

חזור אל “המחסן המוסתר”