כ הטוחן מדווח בתמונות: איימי—אנג’לינה ג’ולי - דף 7 - סקס אדיר

הטוחן מדווח בתמונות: איימי—אנג’לינה ג’ולי

62
סבבה קוקו, אני מסכים עם הדיווח של החבר- אם תקרא טוב את הדיווח שלי, מי שתיקתקה אותי באותו יום היתה הפקידה ולא איימי. מדובר בפקידה המבוגרת, אני מציע לכולם לבדוק מי הפקידה, כי הפקידה הצעירה יותר בסדר, ואולי זה גם היה מקרי, ובטוח היה לקוח שחיכה אחריי ואולי הלחיץ את הפקידה. אם אין לקוח שמחכה אין שום סיבה לסיום לפני הזמן, אפילו להיפך- לפעמים נותנים תוספת זמן בלי להוסיף כסף.
סקס טוב הוא מהות החיים!

63

היי

אני חדש כאן בפורום ופעם ראשונה אני מגיב כאן

הייתי אצל איימי יום חמישי האחרון ואני חייב לציין שהיה פשוט גרוע.

בהתחלה איימי רמזה על טיפ לפני תחילת המסג. המסג היה גרוע יותר מידי שמן ולא היה מגע טוב ומושקע.

לאחר מסג קצר וגרוע היא בקשה שאסתובב ואז לאחר מספר דקות היא החלה להביא ביד בלי ותר מידי רגש.

היחס ממנה היה טוב אני חייב לציין ואפילו דברנו קלות על פריס. היא נראה סבבה לא מעבר.

גבוהה שחומה עם חזה סילוקון גדול (גדול מידיי לטעמי) הטוסיק לא משהו (יש קצת צלוליטיס).

לסיום מסג לא מושקע, מראה סבבה והרפיה חלשה ולא משוקעת

יתכן שזה היה עניין של כימיה ואולי היא משקיע בקבועים.

אני ממליץ על הגינגית בפתח תקווה בקרית אריה מסג ממולץ

64

לאחר תקופת רגיעה דיי ארוכה אני שב לדווח לכם חברי הפורום והנה אני חוזר בהדרגה ומסתפק במסאג' אצל איימי המהממת (התחיל במסאג' המשיך ל......) . טוב אז ככה כמו תמיד אני משתדל לתת דיווח מדוייק כמה שרק אפשר וחשבתי שאם אני כבר הולך על מישהי חדשה איימי מעולה בשביל זה,הנכון הדבר? טוב אז אני חוזר אחורה לחמישי האחרון ומוצא את עצמי מגיע לכתובת ביעבץ 4 אני חושב.... עוד לפני אני מוודא שאיימי אכן עובדת במשמרת ערב ואחרי חצי שעה של חיפוש חניה אני מגיע למקום (לא לפני שקניתי איכשהו פחית קולה לפקידה שעונה לטלפונים במקום... נו טוב שיהייה).המקום עצמו בסביבות השעה 11וחצי בלילה היה די שומם מה שלא הפריע לעובדה שהייתי צריך לחכות לאיימי משהו כמו 40 דקות,וככה מצאתי את עצמי בחדר ההמתנה קורא עיתונים מלפני שבוע ועדיין לא יודע מה מצפה לי....

לאחר 40 דקות איימי מופיעה עם מגבת ומכניסה אותי לחדר הטיפולים הצנוע והנה הפרוט שכולכם בוודאי מכירים 180 חצי שעה 200 40 דקות לא שכחה לציין שזה לא כולל טיפ. (ביניינו מישהו הגיע ונתן 180 מזומן? איזה שטר של 100 50 20 ומטבע של 10? . אז אני שלמדתי מחברי הפורום או שלא למדתי נתתי לה ישר 300 וקיוותי לטוב.

אמרה אוקיי יצאה מהחדר לכמה דקות ואני בינתיים מתקלח (למרות שבאותו יום כבר התקלחתי איזה 4 פעמים חשוב היה לי שהיא תראה ושתרגיש בנוח לאחר כך). טוב אז ככה איימי כבר חזרה בערום מלא ואין אפס חברים היא פצצה איך שלא נהפוך את זה! גוף מדהים עור חלק זוג שדיי סיליקון גדולים וכמו שצויין כבר בעבר קשים אבל מילא.... תוך כדי אני ואיימי מפטפטים על חייה ועל כל האנשים המגוונים שמגיעים אליה (לדבריה היא מאוד סלקטיבית ויודעת מראש עם מי היא נכנסת או לא ויש לה קווים אדומים למיניהם שאין צורך לפרטם כרגע). בכל אופן מתחיל המסאג' שהוא בואו נאמר רק כדיי כדי להעביר איזה כמה דקות ואז איימי מבקשת להתהפך ושואלת נו אז מה תרצה? אני כמובן ששמח לאור השאלה וגם קצת נבוך כי לא בדיוק ידעתי מה מותר לי לבקש זרקתי לאוויר מציצה! ואיימי החמודה אומרת לי שאין בעיה בכלל ,מציצה זה עוד 200! ידעתי שהעסק הולך ומתייקר לי כל רגע ואמרתי לה ש 100 היא כבר קיבלה אז נניח אולי אפשר להוסיף עוד 100? ואז היא כאילו התבאסה כי ה100 היו של הטיפ ולא כחלק מתעריף המציצה אבל הסכימה והנה אנחנו מתחילים. (אגב צדקו כולם שהיא כבר לא ממש פראיירית וידעת היטב מה היא שווה ולא מפחדת לזרוק לאוויר מספרים גבוהיים על תוספות שונות). לי היה קצת חבל כי תכלס אני לא מצליח להחזיק הרבה בגמירה ראשונה אז ככה שמחינה כללית זה לא הכי משתלם לי העניין הזה . לא נתנה לי אופציה של לגמור פעמיים למרות שמן הסתם לא עברו 40 דקות וגם לא 30! אני שוכב לי על הגב ואיימי מתחילה ללקק לי את כל הגוף מלמעלה עד למטה משתדלת לא לפספס אף נקודה ומשם ישר לזין במציצה פשוט מעולה! תשמעו אני ביקורתי ואני חייב לומר את האמת המציצה פשוט ברמה! היא כוללת ליקוקי ביצים,ליקוקים בכל אזור החיבורים ומציצה רטובה ביותר גם מה שתוך כדי היא גם מסתכלת עלייך בכוונה עם זוג עיניים שרוצה לטרוף אותך כדי להגביר הנאה.... אני שראיתי שאוטוטו אני כבר עומד לגמור ניסיתי לעצור אותה ולקרר קצת את האווירה אז ככה עצרתי אותה וביקשתי ממנה לעמוד בתנוחות שונות שאני אוהב ולגעת בעצמה. היא כמובן משתפת פעולה באופן מופטי ואף מצצה לי בפוזות שונות. אגב ניסיתי איכשהו לנשק אותה אבל תשמעו לא קל העניין הזה,צרפתיות בכלל בעייתי (אולי צריך לשלם יותר?) אבל נשיקה טובה על השפתיים היא בהחלט נתנה לי. טוב חברה ככה לסיום כי אני קופץ מנקודה לנקודה מציצה במרץ גמירה בפה אבל ישר יורקת את כל הנוזל שיטפטף על גופי ומשם למקלחת...

זהו חברים אני לא ממש יודע באיזו תחושה לצאת בכל זאת העניין כולו לקח משהו כמו 20 25 דקות גג! וזה כולל את המנוחה שלה בזמן שהתקלחתי. אותי מעניין אם ביותר כסף אפשר להוציא יותר? למרות שהיא דאגה להבהיר לי שיותר היא לא עושה בטח שלא סקס! נו טוב... למי שלא הבין למה לא התעקבתי על נושא החזה שלה אז הסיבה פשוטה,הוא פשוט לא הכי מעניין אצלה... הוא דיי קשה והיא גם דיי זהירה איתו (היא במפורש מציינת שחייב לגעת בו בעדינות שאולי אני לא יודע יתפרק שם משהו...) אז ככה שדיי ויתרתי על משחק איתו התמקדתי יותר בתחת המהמם שלה. לאחר שהיא התקלחה נשקתי לה לשלום תוך כדי מילות חיבה הדדיות ויצאתי לדרכי לכביש החוף בלילה.

לסיום חברים כל מה שיש לי לומר זה שיש כאן בחורה שבהחלט מודעת לעצמה ועושה רושם שיש לה גם חוג לקוחות מאוד קבועים שהם בעיקר הכסף שהיא עושה במשמרות שלה. לא אשקר לכם ואומר שבהחלט נהניתי איתה מאוד! כל אחד יעשה את השיקולים הכלכליים שלו (כדי לראות אם באמת שווה לו לכיסו) לי נותרה הרגשה של לבדוק אותה לפחות עוד פעם כדי למתוח את הגבולות ולראות לאן אפשר להגיע איתה... שורה תחתונה נהניתי ממליץ לכל מי שיודע מראש לאן הוא מגיע,בלי שום קשר היא בחורה חמודה מאוד בעלת מבטא צרפתי בקטנה אוהבת לזרוק כינויי חיבה כמו בובי וכאלה ואני באופן אישי הייתי רוצה לראות אותה עם שיער פזור כמו בתמונות,אצלי היתה עם שיער אסוף.... טוב חברים עכשיו אני כבר מגזים נתתי מה שיכולתי לבינתיים אשמח לענות בפרטי למי שירצה מידע יותר לעומק או ספציפי על משהו מסויים, שיהייה לכולכם שבוע נפלא....

רוני גולן , אתה חסר חבר ...

65

אחלה דיווח שי!

העיקר שנהנית אחי. כן, הבחורה כבר מזמן מודעת מאוד למראה שלה ולביקוש הרב שנוצר לה בעקבות הפרסום לו זכתה, והתעריפים שלה עלו בהתאם.

באמת התמזל מזלי לתפוס אותה בזמן(לפני כחודש וחצי) ולחוות איתה מפגש מצויין וכיפי, לפני שהפכה להיות "מודעת לעצמה" ולביקוש הרב שנוצר לה, והתחילה לעלות מחירים, ולתת פחות זמן לטיפול(כפי שכבר דיווחו חלק מהחברים בשרשור שלה). מה לעשות... הרגשתי כבר אז שלא יעבור עוד הרבה זמן עד שהיא תתחיל לרדת ברמת השירות+להעלות תעריפים... קוויתי מאוד שהיא תהיה שונה משאר הבנות שזה קרה אצלהן, אך המציאות - כנראה - הוכיחה אחרת.

חבל... באמת בחורה יפיפייה ומקסימה. אני אישית מאוד נהניתי איתה במפגש היחיד שלנו.

zooz

67

עידכון לאחר ביקור חוזר:

נחלקו כאן הדיעות. התקלקלה או לא התקלקלה.

ובכן - כן ולא.

לגבי השירות והגישה - מדהימה כשהייתה, ללא פגיעה או כרסום. מחרמנת, מענגת ופצצה אמיתית.

מה שהשתנה זה השיווק והמסחור. המקום כבר עבר את ההרצה. הבחורה יודעת מה היא שווה. התעריפים עלו, הגבולות הוצבו, הדקות התקצרו, ההמתנה התארכה, הזמנים כבר אינם זמנים וכיו"ב.

כמו כל דבר שהתמסחר.

בשורה תחתונה: חבל שטיפה התקלקלה אבל עדיין עיסקה ראויה בהחלט.

Biv

70

שלום לכולם

הפעם אני מרגיש שאני חייב לדווח. דבר ראשון תודה לחברי הפורום על שבזכותכם מצאתי את איימיץ

מזה הדבר היפה הזה,אין ספק שנכון להיום היא הדבר הכי חם בארץ בתחום המאסג והסקס.

כזאת פצצה שזה לא נורמלי.

יום שבת האחרון הלכתי לבקר אותה בפעם הראשונה, חיכיתי לה משהו כמו שעה וחצי. מה לעשות שיש לה כול מיני קבועים שכנראה שופכים אליה ים כסף. בכל מקרה אחריי המתנה ארוכה היא פתחה לי את הדלת ואמרה שהיא מצטערת שחיכיתי הרבה אבל היא כבר מתפנה. אני מאותו רגע הפכתי להיות אדם בהלם ושאלתי את עצמי..... מזה הדבר הזה וכמה זה הולך לעלות לי כי נראה לי שזה כמו קזינו.

נכנסו לחדר מקלחת קצרים ומסירת פרטים סטנדרטיים. נשכבתי על הבטן ואיימי מתחילה במסג בזמן שאני בקושי מצליח לשכב על הבטן. היא נעמדת מול הראש שלי ומעסה לי את הגב ואני תופס לה את התחת ומלטף את הרגליים ורואה שאני לא זוכה לתגובות נגד אז הרמתי את הראש קצת וניסיתי ללקק לה את הפרח החלק שלה אבל לאחר חצי שנייה נתקלתי בסירוב אז אמרתי טוב גם ככה אני לקוח חדש אז עדיף להיות ילד טוב. המשכנו לדבר ולצחקק והיא ממש בחורה מתוקה ואז היא אומרת לי להסתובב ואני בטעיות שואל אותה אם יש עוד אקסטרות חוץ מהרפייה ידנית, היא מסתכלת אליה בהפתעה ואומרת מה אתה רוצה אמרתי מה יש אז היא אומרת לי יש אקסטרות כמה כסף יש לך ולי האמת היו רק 100 ש"ח אז נתתי לה והיא אומרת לא חמוד זה מאתיים אבל היום שבת אז בסדר. נשכבתי על המיטה והיא החלה בבדי מדהים תוך כדי עיסוי הזין אם השדיים וירידה למציצה חמה ועמוקה, רגע לפני שאני עומד להתפוצץ לה בפה אני עוצר אותה ואומר לה שלמה שאני לה יפנק אותה קצת ויעסה לה את הגג, היא מסכימה ומסתובבת ואני מעסה לה את הגב והרגליים והיא כולה מרוצה, תוך כדי כך היא מקרבת אותי אליה וממשיכה למצוץ לי את הזין כשהיא שוכבת על המיטה על צידה ואני משחק לה עם הציציןם והכוס לחליפין שוב עומד לגמור ועוצר אותה ואז אני אומר לעצמי בונה הבחורה הזאת חולת זין כי כמו שהיא מוצצת לא מצצו לי הרבה, היא ממש נהנת מזה היא אוהבת למצוץ ולהרגיש איך הגבר עומד להתפוצץ ואין ספק שהיא מודעת לאיך שהיא נראת ומה שזה עושה לנו הגברים.

בכל מקרה עצרתי אותה שוב ואמרתי לה שאני רוצה לשבת אליה ולתת לה למצוץ כהישבן שלי משתפשף בחזה שלה והזין בפה כמו בסרט אז היא תפשה על זה טרמפ וחשבה שאני רוצה לזיין לה את השדיים והתחילה לשפשף לי את הזין אם הידש דבר שלא היה מקובל עליי, עצרתי אותה תפסתי לה את שתי היידים והעברתי לה אותם מאחורי הראש כאשר אני אוחז בידיה בכוח ומפמפם לה את הפה. זה היה מחזה מדהים ואחרי כשתי דקות כאלה גמרתי לה בפה אבל לגמרי בפה והיא קצת נבהלה ואמרה "למה לא הזהרת אותי" אז אמרתי לה ואיי מצטער חשבתי שאת אוהבת את זה אז היא ציחקקה ואמרה טוב נו "בדר"כ אני לא עושה את זה" ואנחנו מדברים על העניין תוך כדי שיש לה זרע בפה ועוד כמות נכבדה על השדיים. בכל מקרה אני עדיין הייתי קצת חרמן וראיתי שנשאר לי עוד זמן אז שאלתי אותה אם אכפת לה שנמשיך בדיוק באותו מקום רק שהפעם אני יעשה ביד ואגמור לה על החזה, היא הסכימה ותוך דקה גמרתי לה שוב על החזה. מקלחת וזהו. לפני שיצאתי התנשקנו בפעם הראשונה והאחרונה ליום זה תוך כדי שהיא פולטת היה כיף ותבוא לבקר. בקיצור היא פצצה מטורפת ופשוט אפשר להתמכר אליה, מעניין כמה זמן ייקח עד שהיא תתחיל להזדיין וכמה זה הולך לעלות לנו כי אני מרגיש שאני הולך לפשוט רגל בגללה.

חזור אל “המחסן המוסתר”