כ נופר – סטודנטית מאהבת סקסית ומסעירה - דף 4 - סקס אדיר

נופר – סטודנטית מאהבת סקסית ומסעירה

32
אני "בעוונותיי" מצטרף לכל אלה שהיו ונהנו (ואני לא מאלה שרצים לספר לחבר'ה...)
מצד אחד מגיע לה פה המון פרגון מצד שני יצאתי בתחושה של חוויה מיוחדת ומאוד אישית אז תסלחו לי על חוסר הפירוט.

בקרוב אצלכם.
Chikita, if you haven't been touched by a Latino Lover before, you're still a virgin in so many ways

34

טוב נו גם אני ביקרתי ואכן מדובר בבחורה ישראלית לחלוטין שאוהבת סקס אבל לא עם כל אחד

התיאור של הטוחן חופף את המציאות לחלוטין אגן רחב וחזה קטן ופנים חביבות .

להשתדל להגיע לא אחרי 17:30 אחרת תתוקתק קלות .

אני לא בטוח אם היא שווה את ההשקעה , כל אחד לשיקולו

36

נופר+סנדרה=שלישייה כיפית נוספת!

טוב. השלישייה האולטימטיבית ומטריפת החושים עם טלי ואנג'לינה המדהימות, השאירה לי טעם של עוד וכך יצא ששבוע שעבר הייתי בשלישייה מפנקת נוספת עם דניאל ומישל. יש דיווח בשרשור הזה למי שרוצה לקרוא:

נושא חם ללא תגובות חדשות אורגיה עם דניאל ומישל

גם השלישייה השנייה השאירה בי טעם לעוד(למרות שהייתה קצת פחות סוערת ואנרגטית מהשלישייה עם טלי ואנג'לינה, כפי שניתן לקרוא בדיווח, אבל עדיין הייתה מפנקת וכיפית ברמות). החבר titi כתב שיש אפשרות(שהוגשמה על ידו) לארגן שלישייה עם נופר וסנדרה, ולכן החלטתי שה"פרוייקט" הבא שלי - יהיה לארגן לעצמי שלישייה עם שתי הבנות המתוקות האלה.

את נופר לא פגשתי בעבר וגם לא את סנדרה, אך הסתמכתי על הדיווחים החיוביים(בייחוד אלה של - איך לא - יוניקורן הגדול) אודות שתי המקסימות האלה והחלטתי ללכת על זה.

וואלק... נכנסתי חזק ל"עסקי השלישיות" הא? חחחחח....

אוקיי. לאחר תיאום טלפוני עם נופר(כבר בטלפון נשמעה בחורה איכותית ונחמדה)+סגירת פרטים טכניים(תשלום, זמן הגעה וכ'ו), הגעתי לדירתה. סנדרה כבר חיכתה לי בדירה יחד איתה. לאחר אישור והדרכה טלפונת כיצד להגיע עליתי לדירתן ודפקתי בדלת. הדלת נפתחה, נופר הייתה מאחוריה וכשנכנסתי ראיתי ששתיהן כבר מחכות לי בחוטיני וחזייה(סנדרה לבשה בנוסף חלוק עדין על גופה החטוב). היכרות נעשתה, והתבקשתי/ביקשתי להיכנס להתקלח. גם ככה היה חם ולח בחוץ ובלי קשר רציתי לשטוף את עצמי כדי להתרענן(למרות שהתקלחתי כבר בבית) כדי להשרות אווירה נעימה ונקייה.

עלות התענוג - 800(400 לכל אחת)ש"ח ל-40 ד', אך נתתי להן ישר 1000 כדי שיהיה לשתי המתוקות גם טיפ ושהכל יעשה בכיף וללא לחץ. אציין רק שגם ככה לאורך כל המפגש הכל נעשה בכיף וברוגע ללא שום לחץ של זמן מצידן ולמיטב הבנתי מהדיווחים הקודמים אודותיהן+התרשמות אישית שלי - הן כלל לא מתקתקות אלא עושות הכל באדיבות, ומפנקות בסבלנות.

התיאורים החיצוניים של השתיים:

נופר: בחורה ישראלית צברית שחרחורת, שיער שחור ארוך וחלק, פנים עגולות ודי נחמדות הייתי אומר(לא יפייפית הדור בפנים, אבל נראית בסדר סה"כ), בערך 167-8 ס"מ, גוף חטוב עם טיפונת בשר עליו, עור חלק, רך ונעים, חזה קטן ושפיצי, והדובדבן - הישבן העגול והמגרה שלה!

סנדרה: בחורה רוסייה בהירת עור, שיער בלונדיני טבעי(לא צבוע) לא ארוך בסגנון "קארה", פנים חמודות, בערך 173 ס"מ, מבנה גוף חטוב(וגם גמישה במיטה כפי שיתואר בהמשך) , חזה בינוני מינוס, טבעי ונעים למגע, גם לה יש עור חלק, רך ומאוד נעים למגע, ישבן חצוף ומוצק.

בקיצור - שתיהן נראות טוב מאוד, חטובות, חייכניות, חברותיות ומשרות אווירה נעימה במחיצתן.

נכנסתי להתקלח, סיימתי, מגבת כבר חיכתה לי בחוץ, התנגבתי ושאלתי את נופר אם אפשר להיכנס לחדר השינה הסמוך שסנדרה כבר השתרעה על המיטה שם - עירומה לגמרי. ענתה שכן ושעוד שנייה היא מצטרפת. נכנסתי לחדר ונשכבתי מעל סנדרה כשאני מלקק לה את הצוואר, החזה המתוק שלה, ומנשק אותה בפנים וקצת על השפתיים(לצערי - מוכנה לנשיקות על השפתיים אך בלי לשון.. נו... שיהיה. בקטנה). המשכתי להתמזמז בלהט עם סנדרה שהשיבה לי מצידה בליקוקים מחרמנים על הצוואר והחזה, ולאט לאט שלחה יד למטה לזין שלי שכבר התעורר, וגם שיחקה בביצים. נופר בינתיים הצטרפה והחלה ממזמזת אותי מאחור, משחקת בישבני ובאשכיי, מלקקת את הגב, ואף דוחפת אצבע עמוקה לישבן.

בשלב מסויים ירדתי לכוס החלק של סנדרה(היא מריחה מעולה, חלקה לגמרי ומאוד אסטטית) והתחלתי ללקק אותו לקול גניחותיה של סנדרה. הייתי במעין מצב של דוגי, ונופר - שכבר מהתחלה החמיאה לי על שריריי - ביקשה ממני לנצל קצת את האתלטיות שלי ולמתוח את אחת הרגליים הצידה. עשיתי כדבריה ומתחתי רגל אחת לצד המיטה, ונופר באה עם ראשה מלמטה, החלה למצוץ, ללקק את הביצים ואת המפשעה, ובמקביל לשחק עם האצבע בישבן שלי. כל זאת כשאני עדיין יורד לסנדרה(מרשה לרדת אבל לא לדחוף אצבעות) שהתגלתה כגמישה ואתלטית כשמתחה את אחת מרגליה למעלה לאורך הקיר.

בשלב מסויים הפכתי סנדרה לדוגי. נופר באה מהצד, ליקקתי ומזמזתי אותה בחרמנות(בייחוד בישבן המגרה שלה) ונשכבה מתחת לסנדרה והחלה ללקק לה את החזה. נופר שאלה אותי בשלב זה אם אני יכול לגמור פעמיים כדי שיהיה לנו זמן לעוד מספר... נו... "מה הבעיה?" עניתי לה, "סימכי עליי!".

כאן המקום לציין ששתיהן זרמו אך במעט בקטע של הדו-מיניות(בעיקר מצידה של נופר), וזה כלל בעיקר ליקוקים וקצת מזמוזים הדדיים ולא משהו מעבר. ובכל זאת - שתיהן מפנקות במסירות ובסבלנות, ובהחלט יודעות את העבודה!

אוקיי. המשכתי ללקק את סנדרה בישבנה החצוף+כאפות עידוד, נופר בינתיים 'ירדה דרומה' לכיוון איברי הזקור, והחלה למצוץ אותו ולשחק בביצים כשהיא שוכבת מצידה של סנדרה כשעדיין הייתה בתנוחת דוגי וקיבלה ממני פינוק עצבני ומחרמן בישבנה. מיצינו את הקטע והתבקשתי ע"י נופר לשכב על הגב כדי ששתיהן יוכלו לפנק אותי.

נשכבתי על גבי, ונופר החלה למצוץ, כשחברתה סנדרה מצטרפת אליה מהצד ומלקקת לי את הביצים באיטיות וביסודיות. גם נופר מצצה מעולה וליקקה את הזין לכל אורכו, ושתיהן אף שיחקו עם אצבע מתחלפת בחור הישבן שלי, ולא שכחו ללקק את המפשעה. בשלב מסויים ביקשתי מסנדרה שתעבור ל-69, כי מתחשק לי לשחק, למזמז וללקק את התחת המתוק והחלק שלה.

סנדרה עברה ל-69, 'החליפה' את נופר במציצה עמוקה ורטובה לא פחות, ונופר מצידה ירדה יותר למטה וליקקה את מפשעתי ואת אשכיי, ואף שיחקה בביצים ובחור התחת שלי עם האצבע שלה. האמת שלא שמתי לב מי עושה מה כי התחת של סנדרה היה מרוח על פניי, אבל שמתי לב לחילוף התפקידים ביניהן בעניין המציצה. במקביל ירדתי לסנדרה על כל הגלריה האחורית המתוקה שלה+כאפות עידוד בטוסיק שלה, שיחקתי לה עם שני החורים וליקקתי אותם, ואף ניסיתי להחדיר אצבעות לשני החורים אך כמו שאמרתי - לא מאפשרת החדרת אצבעות. טוב. מצינו את הקטע, וביקשתי מנופר שתחליף את חברתה ותעבור ל-69 עליי. נענתה בכיף, ועברה לתנוחה זו עם התחת המחרמן והעגול שלה שנמרח על פרצופי.

ליקקתי ומזמזתי בחרמנות את התחת של נופר, היא במקביל החלה למצוץ, וסנדרה התמקמה מלפנים וליקקה את אשכיי ומפשעתי. בקיצור - שתיהן העניקו לי אחלה פינוק על כל ה"איזור האסטרטגי" שלי במקבילבמקביל לטיפול שקיבלתי למטה משתיהן - ירדתי על כל התחת המגרה של נופר, ליקקתי את החור המתוק שלה והוספתי כאפות בתחת המגרה שלה(גם היא מריחה מעולה למטה וחלקה לחלוטין), אך לצערי גם היא איננה מאפשרת החדרת אצבעות לשום חור. סבבה. המשכתי בליקוקים ונופר 'קפצה' מעט וגנחה לנוכח מהירות ועוצמת הליקוק בכוס שלה.

מיצינו את עניין הירידות, סנדרה הלבישה קונדום, ונופר התיישבה במהירות על איברי הזקור והחלה לרכב. רכבה מעולה ובחושניות, ובשלב מסויים אחזתי בתחת שלה שלא יזוז וזיינתי אותה במהירות מלמטה תוך שהיא גונחת וניראית קצת מופתעת מעוצמת ההשתוללות שלי. כל זאת כשאנחנו מסתכלים זה על זו במבטים חודרים ומחרמנים(יודעת ליצור קשר עין מפתה שרק מדליק אותך יותר), וסנדרה במקביל כל הזמן משחקת עם ביציי מאחור.

הפכתי את נופר למיסיונרית וחדרתי אליה במהירות. פמפמתי חזק וחזק יותר תוך שאני מדביק לה נשיקות על השפתיים(בדומה לסנדרה - גם היא מתנשקת רק על השפתיים ללא לשון), במקביל סנדרה המשיכה למזמז מאחור, לשחק בביציי ואף לדחוף לי אצבע לתחת, נופר גילתה גם היא אתלטיות ראויה לציון כשקיפלה והרימה מעט את רגליה משני צידי גופי, עד שהחלטתי להפוך אותה לדוגי כי בא לי לזיין אותה מאחור עם התחת העגול והמגרה שלה מולי.

הפכתי את נופר לדוגי והתחלתי לזיין אותה מאחור. אחחחח... איזה תחת "מזמין" יש לה! חבל"ז! זיינתי אותה במהירות הולכת וגוברת, הוספתי כאפות בתחת העגול והמחרמן שלה, סנדרה המשיכה ב'עבודתה' באחוריי ובאשכיי, והזיון הפך להיות אינטנסיבי ואנרגטי יותר ויותר כמו שאני אוהב!. שנייה לפני הגמירה ביקשתי מנופר שתשכב על ביטנה כי אני רוצה לגמור כך. אמרה לי:"טוב. אבל תיזהר עם ההשתללויות שלך הא?" חחחח...סבבה. נשכבה על הבטן, חדרתי אליה, סנדרה המשיכה 'כרגיל' לדחוף לי אצבע לתחת ולשחק בביצים, והתחלתי לפמפם את נופר באגרסיביות בתנוחה זו.

כל המיטה החלה לרעוד מהעוצמה, נופר שלחה את ידיה קדימה ואחזה בקיר כדי 'לקבע' את גופה כקונטרה לזיון האגרסיבי, צעקותיה לנוכח עוצמת הפמפום רק גברו, סנדרה המשיכה למזמז מאחור, עד שלבסוף גמרתי בשפריץ ארוך ועמוק לתוך הקונדום, תוך שנופר מכווצת את שרירי ישבנה ומהדק את הווגינה שלה סביב הזין שלי כדי להגביר את עוצמת החיכוך והגמירה!! (כאילו שלא הייתה מספיק עוצמתית גם ככה)איזה כיף אדיר זה לגמור בצורה כזאת!!!

קמנו, כשנופר עדיין קצת המומה מעוצמתו של הזיון. האמת ששתיהן מאוד חברותיות וקל להתחבר אליהן ולזרום איתן, ודי מהר התחלתי להוביל אותן במיטה. טוב. קמתי, לקחתי מגבת, והלכתי להתקלח. כשסיימתי והתכוננתי למס' 2 נופר באה למקלחת, מתבוננת בגופי ומחמיאה לשריריי ולאסתטיות שלי הודיתי לה בחום, שאלה אם אני מתאמן, ועניתי בצניעות משהו:"שומר(על כושר)". היא מצידה הגיבה בצחוק:"כן, בטח! 'שומר' רק קצת הא?" גם שמה לב שאני קצת שזוף/שרוף(סיפרתי לה שהייתי בים לא מזמן) ואמרה:"בטח אתה עושה פוזות על הבנות בחוף עם הגוף הזה הא?" חחחחח... נו... סבבה. לכל אורך הביקור הכל הלך עם שתיהן בכיף ובצחוקים והאווירה הייתה נעימה ומאוד משוחררת. כימיה מצויינת בהחלט הייתה שם!

סנדרה בינתיים נכנסה למקלחת, תוד שאני 'מלווה' את כניסתה במזמוזים ונשיקות(ניסיתי שוב "למשוך" אותה לאיזה צרפתית רטובה עם לשון ולא רק על השפתיים, אבל התחמקה ממני באלגנטיות ואיפשרה רק נשיקות על שפתיה), נכנסה להתקלח, ואני בינתיים עברתי לנופר והתחלתי לנשק ולמזמז אותה בחרמנות, בייחוד את התחת המגרה שלה. סנדרה יצאה, התנגבה ועברה לחדר. נופר נכנסה במקומה שגם את כניסתה אני 'מלווה' במזמוזים וחירמונים, ונופר ביקשה ממני בחיוך:"נו... קישטה!תן לי לשטוף את עצמי! איך אני יכולה להתקלח ככה?" חחחחח.. נו, כמו שאמרתי - היו הרבה צחוקים וכיף לאורך כל המפגש ובהחלט נהניתי מכל רגע בחברתן של שתי המתוקות.

אוקיי. עזבתי את נופר לנפשה כדי שתוכל להתקלח בשקט(בתכל'ס - מרוב מזמוזים מצידי היא באמת התקשתה לשטוף את עצמה) ועברתי לחדר שבו סנדרה כבר השתרעה על המיטה. התחלתי שוב לנשק ולמזמז אותה, היא מצידה השיבה לי בליקוקים ונשיקות בצוואר, בפנים ובאוזן(ניסיתי שוב לגרום לה לזרום לנשיקות עם לשון, אך שוב סירבה כשהתחמקה במתיקות לניסיונותיי, ולצערי איפשרה רק נשיקות על השפתיים), וירדתי לאט לאט לכוס שלה תוך שאני מתעכב ומוצץ בחרמנות את שדיה הרכים והנעימים. ירדתי עוד למטה והגעתי לכוס המתוק שלה, ושוב התחלתי ללקק אותו ביסודיות לקול גניחותיה של סנדרה, ששוב גילתה גמישות והרימה את רגלה לאורך הקיר כלפי מעלה.

נופר בינתיים סיימה להתקלח והצטרפה אלינו כשהיא מתייצבת מאחוריי בזמן שאני יורד לסנדרה, שוב דוחפת לי אצבע לישבן ומשחקת בביציי, ושוב עברתי לדוגי כדי לאפשר לה ללקק את ביציי ומפשעתי מאחור וכך עשתה. בשלב מסוים היא ביקשה שוב לנצל את האתלטיות שלי - "כמו שאתה עושה בחדר כושר", היא אמרה, ושוב מתחתי את רגלי הצידה ואפשרתי לה לדחוף את ראשה מתחתיי וללקק בחרמנות את ביציי ומפשעתי במקביל לאצבע בתחת שלי. כל זאת שאני ממשיך ללקק לסנדרה את החור המתוק שלה, ובשלב מסויים הפכתי אותה לדוגי ושוב ירדתי על התחת המוצק שלה בליקוקים, מזמוזים וכאפות עידוד.

מיצינו ושוב נשכבתי על הגב כדי לקבל פינוק כפול משתי המתוקות. ביקשתי מנופר שתעבור ל-69 מעליי, והיא התייצבה שוב עם ישבנה המגרה על פרצופי, והחלה למצוץ מקדימה אך רק עם קונדום... בניגוד לפעם הראשונה ששתיהן מצצו בלי... ששאלתי לפשר הדבר הסבירה לי מניסיונה שבפעם השנייה הזין מטפטף קצת שפיך ואמרה שזה כך אצל כולם ושהיא כמעט תמיד עושה ככה. ניסיתי לשכנע אותן שבכל זאת ימצצו לי בלי(קצת התבאסתי האמת) אך נופר הבהירה שכך היא עושה כמעט עם כולם כי פשוט באקט השני הזין קצת נוזל... האמת שבדקתי את הכלי שלי והוא אכן קצת "דלף" לקראת המס' השני כך שהיה כנראה משהו בדבריה. עדיין התעקשתי שימצצו בלי וביקשתי ממנה שלא תתבאס מבקשותיי, והמתוקה אמרה לי:"להיפך! אני מתבאסת שאתה מתבאס מהקטע! אבל אני באמת מצטערת... ככה אני עושה עם כל אחד בד"כ..." נו... טוב. שיהיה. הרי בסה"כ שתיהן פינקו אותי חבל"ז אפילו שזה היה עם קונדום בפעם השנייה.

נופר חזרה למצוץ, סנדרה החלה ללקק את הביצים והמפשעה מקדימה, שתיהן התחלפו ביניהן מדי פעם באצבע שמשחקת/תקועה בישבני, ואני מצידי המשכתי לרדת לנופר על הכוס שמרוח על פניי+כאפות עידוד בתחת המזמין שלה כשהיא שוב 'קופצת' וגונחת בהפתעה/הנאה מהליקוקים המושקעים שהענקתי לה. ביקשתי מסנדרה שתחליף את נופר ותעבור במקומה ל-69. עברה לתנוחה זו, נופר עברה ללקק מקדימה את ביציי ומפשעתי, סנדרה החליפה אותה במציצה, ואני במקביל ירדתי שוב על התחת והכוס המתוק של סנדרה, תוך שאני סוטר מדי פעם בחרמנות על ישבנה החצוף והמוצק.

מיצינו שוב את עניין הפינוקים האוראליים ההדדיים, והגיע תורה של סנדרה להזדיין איתי. ביקשתי שתעלה עליי לרכיבה, הקונדום שאיתו שתיהן מצצו לי הוחלף לחדש, וסנדרה החלה לרכב, כשנופר ניצבת מאחוריה ומשחקת באשכיי מלמטה. סנדרה רכבה היטב ובחושניות, ובשלב מסויים - כמו שעשיתי עם נופר קודם - אחזתי בתחת שלה שלא יזוז וזיינתי אותה במהירות מלמטה לקול גניחותיה ובמקביל למזמוזי הביצים של נופר. בשלב מסויים סנדרה הפגינה שוב את היכולות האתלטיות שלה ואת גמישותה, כשרכבה עליי כשאחת מרגליה מתוחה הצידה - מה שאיפשר לנופר יותר 'מרווח' כדי לשחק לי בביצים.

מיצינו את תנוחת הרכיבה, והפכתי את סנדרה למיסיונרית. חדרתי אליה במהירות, נופר המשיכה לשחק לי בביצים ובתחת מאחור, סנדרה שוב הראתה גמישות כשמתחה את רגליה משני צידי גופי, ואני מצידי הגברתי את קצב הפמפום תוך שאני מוסיף נשיקות לצווארה ולשפתיה(שוב.. בלי לשון צערי...). היא מצידה ליקקה את פניי וצאוורי עד שמיצינו וביקשתי ממנה לעבור לדוגי.

עברנו לתנוחה זו, כשאני חודר בחרמנות לסנדרה מאחור ואוחז בתחת המוצק שלה. התחלתי לפמפם, נופר שלחה יד מתחתיי, המשיכה לשחק בביציי ואף סטרה קלות על ישבני כדי להמריץ אותי(כאילו שלא היה מספיק נמרץ כפי שהעידו גניחותיה הגוברות של סנדרה). הזיון שוב קיבל תאוצה, סנדרה גנחה יותר ויותר חזק, נופר המשיכה ב'שלה' מאחור, ואני הוספתי כאפות עידוד על הטוסיק החצוף של סנדרה, תוך שהיא מותחת את גופה לנוכח עוצמת הזיון. לבסוף ביקשתי מסנדרה שתשכב על ביטנה כי אני רוצה לגמור בתנוחה זו(שוב).

נשכבה על הבטן, חדרתי אליה, היא מצידה מתחה את ידיה קדימה ונתנה קונטרה לעצמה עם הקיר(כדי שלא תזוז יתר על המידה מעוצמת הזיון). התחלתי לזיין אותה כך, נופר - כרגיל - מזמזה את ביציי ושיחקה בתחת שלי+אצבע, ואני המשכתי לזיין את סנדרה כשהיא בשכיבה על הבטן עד לגמירה ארוכה נוספת בגומי.

קמנו שלושתינו, ושתיהן מסתכלות עליי בהלם ואומרות:"לקוח כמוך אף פעם לא היה לנו, לא יאומן ממש!". נו.. סבבה... זה שהכל הלך בכיף ובצחוקים כבר אמרתי? נכסתי שוב למקלחת, שטפתי את עצמי, נופר באה בעקבותיי, כמובן שלא ויתרתי על מעט מזמוזים וחירמונים איתה, כששוב - אני 'מציק' לה קצת וממזמז אותה במקלחת, והיא שוב מבקשת ממני לאפשר לה לשטוף את עצמה.

אוקיי. התלבשתי, גם נופר וסנדרה התארגנו, לא לפני שמזמזתי והתחרמנתי שוב עם סנדרה בזמן שנופר התקלחה, ובזמן שסנדרה נכנסה אחריה - מזמזתי בחרמנות את נופר(בייחוד את התחת המזמין שלה! אחחחח... איזה תחת יש לה!) כשאני אף מנסה "למשוך" אותה למספר שלישי, אך הזמן באמת אזל נופר הייתה צריכה לזוז, ולסנדרה כבר הגיע וחיכה עוד לקוח בחוץ.

סה"כ הייתי שם כמעט שעה, בלי שום לחץ זמן מצד שני המתוקות כשהכל נעשה באווירה כיפית ומשוחררת, עם הרבה צחוקים וכימיה הדדית בינינו. נפרדתי בחום מנופר שכבר התלבשה בבגדים רגילים והייתה צריכה לזוז, וגם מסנדרה שהתלבשה חזרה ב'בגדי העבודה' שלה(חוטיני וחזייה+חלוק עדין עליהם - כמו שקיבלה אותי בהתחלה) ויצאתי החוצה.

הערה: נופר מודעת לפורום ואף דיברה איתי עליו קצת, וכמו כן - מכירה היטב את הדיווח של יוניקורן. לפי מה שהבנתי ממנה - זה די הביא עומס עליה ועל חברתה. אך הוסיפה שהפרסום הזה הוא די לטובה בסה"כ, וגם הבנתי ממנה שהיא די נהנית מהמחמאות המורעפות עליה פה(בצדק). ובכל זאת חברים - בואו נוריד קצת את קצב ההסתערות עליה... כדי שלא תישחק לנו חלילה ותיאלץ לפרוש/לצאת לפסק זמן.

לסיכום: עיסקה מפנקת וכיפית מאוד. אומנם לא הכי זול בעולם אבל שווה ביותר! שתי בחורות אינטילגנטיות, איכותיות, חושניות, אנרגטיות, סבלניות, יודעות את העבודה, לא לוחצות בזמן, ומפנקות בכיף. הכל אצליהן באווירה ביתית חמה ונינוחה, ובגדול - שוות בהחלט את המחיר ששולם! מומלצות! גם כל אחת בפני עצמה(למרות שלא הלכתי אליהן בנפרד קודם) היא מקצוענית ,מתוקה ובהחלט יודעת לפנק, ועושה זאת בכיף.

לאחר מכן הלכתי למיקה מבן-יהודה 38. יש דיווח בשרשור הזה:

נושא ללא תגובות חדשות דיווח מיקה מבן-יהודה

לקסר2009-7-8 0:17:29
zooz

39

לקסר אחי

תודה על דווח מחרמן שהדליק את שמוליק רק מלקרוא...

אני מודה שיש לי שריטה (אפילו עמוקה) לנשיקות (וכמובן צרפתיות) עם הבחורות אליהן אני הולך.

אני קורא את הדווח שלך וקורא שוב את הדווח של יוניקורן (הראשון בשירשור) ושם לב שבעוד איתך הן הסכימו לנשיקות על השפתיים בלבד - אצל חברנו הדגול זה היה הרבה יותר צרפתי או איך שהוא מציין :

...ומחליק לעבר שפתיה לנשיקות לשון בלשון לוהטות שהיא נענית אליהן בחשק חרמני של נערה תיכון שזה עתה מנשקת את החבר הראשון שלה ...

....נופר מתנשקת על אמת ...רק אצל טלי מחיפה זכיתי לנשיקות באותו סגנון ...

כנראה שהשירות של כל בחורה הוא על בסיס אינדיבידואלי ואין להסיק על הכלל...

40

תראה זיינפלד, כשאני חושב על זה אני מבין פחות או יותר למה הן סירבו "לערבב לשונות"

שתיהן מאוד נקיות ומקפידות על היגיינה. כשהן התחלפו במציצות הן דאגו כל פעם לנקות את הזין שלי עם מגבון לח מהרוק שהקודמת השאירה עליו. כנראה שהן די מקפידות "לא לערבב נוזלים" אחת עם השנייה וזה כולל גם נשיקות צרפתיות. נראה לי שזו הסיבה שהן הסכימו רק לנשיקות על השפתיים.

ככל הנראה הן לא רצו שאני אערבב את לשוני עם האחת, ואח"כ אערבב אותה עם השנייה. מקפידות מאוד על היגיינה אישית, וגם הדירה שלהן מאוד נקייה ומסודרת.

אני מאמין שאם הייתי עם אחת מהן לא הייתה בעיה להתערבב איתה לשון בלשון. עושה רושם ששתיהן די פתוחות וזורמות ולא צריכה להיות בעיה מיוחדת עם זה.

לקסר2009-7-1 17:27:0
zooz

חזור אל “המחסן המוסתר”