GAMILI קודם כל אני שמח שהמטאפורה בה השתמשתי בתאורי את חוויתי עם נופר הנפלאה נתנה לך כיוון והשראה לתאר אותה באופן דומה, וגם מאוד שמח שנהנת איתה. יחד עם זאת אני לא מבין על מה בדיוק הויכוח שלך ומדוע הוא צריך לרדת לטונים כל כך צורמים זה ממש מיותר. אפרודיזאק שייך לסוג האנשים שצריכים הוכחה ויזואלית אמיתית על מנת להחליט . זכותו. יודע מה עוד, בהרבה מיקרים ההגישה שלו נכונה ומי כמוך יודע שבהרבה מאוד פעמים מפריד פער של אוקיינוסים בין התמונות שהבנות מפרסמות לבין המציאות בשטח. אם אפשר היה באופן תאורטי להעלות תמונות אמיתיות של כל הבנות והמכונים המפרסמים באתר היו נחסכים מרבים מאיתנו זמן, מאמצים, ובעיקר נפילות.
שנינו ועוד רבים כאן יודעים כי במקרה של נופר הפער לא קיים כי נופר היתה מספיק הוגנת לשים תמונות שלדעתי וכנראה לדעתך אפילו עושות לה עוול מסויים כי במציאות היא נראת טוב יותר. אך יודע מה, זוהי המציאות הסובייקטיבית של שנינו במקרה זה ואני יכול להבין ולקבל מדוע אחד כמו אפרדיזיאק ישאר סקפטי וירצה לבחון האם המציאות הזאת קולעת לטעמו. מה עוד שאפרדיזיאק התנהג באדיבות ובשום פנים ואופן לא השמיץ את נופר. למרות שאני באופן אישי מאוד נהנתי במחיצתה של נופר ואך דיווחתי על כך, אני לא רואה שום סיבה לבוא עם אפרודיזיאק באיזה שהוא דין ודברים לגבי ההחלטה שלקח.
[QUOTE=GAMILI]
אפרודיזאק,
קודם כל להשכלה כללית,שכנראה אין לך,קוראים לזה אפרודיזיאק עם "י" ולא כמו שכתבת,הנשים הערומות שרנואר צייר,נחשבות ליופי האידאלי הנשי,כמובן שלא ידעת את זה,כמו שרצת מהר לוויקיפדיה בשביל לראות מי זה רנואר ולהוציא דוקא את אחת התמונות היפות ביותר שנוצרו בהיסטוריה של הציור.
לנופר גוף מדהים מדליק וסקסי מי שהיה אצלה יכול להעיד על כך ואכן רבות נכתב על זה בפורום.לא יעזור לך בויכוח הזה אתה לא צודק ואם נופר על מנת לשמור על פרטיות לא מעינינת לפרסם תמונות אז זה זכותה!
אתה לא מוכן ללכת למי שלא מפרסמת תמונות גם כן זכותך,אבל ההפסד כולו שלך,אולי שתגדל תבין דברים שנראים לך כרגע לא מובנים.
ההתעקשות שלך בנושא לא מובנת ולא במקום.
[/QUOTE]