כ נופר- מאהבת פרטית ! בוגרשוב - דף 9 - סקס אדיר

נופר- מאהבת פרטית ! בוגרשוב

81
לכולכם!!!

נכון היה נחמד ומועיל אם נופר הייתה מפרסמת תמונה.

אבל היא לא רוצה,

אומנם הייתי אצלה רק פעם אחת (אבל זה ישתנה בקרוב מאד אני מקווה)

כל מה שאומר הרי לא ישכנע את דורשי התמונות למינהם רק אגיד שהיה נפלא אני אחזור אליה בקרוב ולא צריך תמונה כי הרי כבר ראיתי אותה...

אני מקווה שהבנתם

82

GAMILI קודם כל אני שמח שהמטאפורה בה השתמשתי בתאורי את חוויתי עם נופר הנפלאה נתנה לך כיוון והשראה לתאר אותה באופן דומה, וגם מאוד שמח שנהנת איתה. יחד עם זאת אני לא מבין על מה בדיוק הויכוח שלך ומדוע הוא צריך לרדת לטונים כל כך צורמים זה ממש מיותר. אפרודיזאק שייך לסוג האנשים שצריכים הוכחה ויזואלית אמיתית על מנת להחליט . זכותו. יודע מה עוד, בהרבה מיקרים ההגישה שלו נכונה ומי כמוך יודע שבהרבה מאוד פעמים מפריד פער של אוקיינוסים בין התמונות שהבנות מפרסמות לבין המציאות בשטח. אם אפשר היה באופן תאורטי להעלות תמונות אמיתיות של כל הבנות והמכונים המפרסמים באתר היו נחסכים מרבים מאיתנו זמן, מאמצים, ובעיקר נפילות.

שנינו ועוד רבים כאן יודעים כי במקרה של נופר הפער לא קיים כי נופר היתה מספיק הוגנת לשים תמונות שלדעתי וכנראה לדעתך אפילו עושות לה עוול מסויים כי במציאות היא נראת טוב יותר. אך יודע מה, זוהי המציאות הסובייקטיבית של שנינו במקרה זה ואני יכול להבין ולקבל מדוע אחד כמו אפרדיזיאק ישאר סקפטי וירצה לבחון האם המציאות הזאת קולעת לטעמו. מה עוד שאפרדיזיאק התנהג באדיבות ובשום פנים ואופן לא השמיץ את נופר. למרות שאני באופן אישי מאוד נהנתי במחיצתה של נופר ואך דיווחתי על כך, אני לא רואה שום סיבה לבוא עם אפרודיזיאק באיזה שהוא דין ודברים לגבי ההחלטה שלקח.

[QUOTE=GAMILI]

אפרודיזאק,

קודם כל להשכלה כללית,שכנראה אין לך,קוראים לזה אפרודיזיאק עם "י" ולא כמו שכתבת,הנשים הערומות שרנואר צייר,נחשבות ליופי האידאלי הנשי,כמובן שלא ידעת את זה,כמו שרצת מהר לוויקיפדיה בשביל לראות מי זה רנואר ולהוציא דוקא את אחת התמונות היפות ביותר שנוצרו בהיסטוריה של הציור.

לנופר גוף מדהים מדליק וסקסי מי שהיה אצלה יכול להעיד על כך ואכן רבות נכתב על זה בפורום.לא יעזור לך בויכוח הזה אתה לא צודק ואם נופר על מנת לשמור על פרטיות לא מעינינת לפרסם תמונות אז זה זכותה!

אתה לא מוכן ללכת למי שלא מפרסמת תמונות גם כן זכותך,אבל ההפסד כולו שלך,אולי שתגדל תבין דברים שנראים לך כרגע לא מובנים.

ההתעקשות שלך בנושא לא מובנת ולא במקום.

[/QUOTE]

83

הייתי השבוע גם אצל שרון וגם אצל נופר(איזה בר מזל אני),דרך אגב גם שרון לא מפרסמת תמונות אמיתיות,משתיהן קיבלתי יחס נהדר מבלי שבכלל רשמתי עליהן מילה,לא הכרתי אותן לפני,אבל זה אני מה לעשות,ברב המיקרים אנשים מתייחסים אלי כך,אולי משהו שאני משדר.אם אקבל טיפול דומה מהן גם בפעם הבאה דיינו.

תחשוב על זה קצת אפרודיזיאק

[QUOTE=אפרודיזאק]

ג'מילי אני אמנע מלהביך אותך עם תשובה לסוגיית הכתיבה אותה העלת,

כמו גם לאור רמתי האישית הנמוכה אמנע מלהגיב על יתר תחושותיך לגבי מנת המשכל והידע הכללי שלי.

רק אומר שאהבתי את התחכום הרב בהתנהלותך הגורס כי אם תגן בחירוף נפש על (מה שגם אין צורך להגן) עמדתה של נערה עובדת כזו או אחרת אולי בפעם הבאה היא תשקיע בך ב- GFE קצת יותר - מאוד מתוחכם גבר גבר.....

אסיים ואומר תודה - איזה כיף שאתה חושב שאני ילד !!!

[/QUOTE]
עדיף למות מאושר מלחיות בעצב

84

רימינג מעשי,

זכותו לבקש וללכת רק לבחורות שמפרסמות תמונות אמיתיות,אבל הוא לא יכול לדרוש את זה,זה לא זכות שמגיעה לו עלפי חוק,הוא ביקש,היא לא מוכנה,שימשיך הלאה.הוא שואל את עצמו למה אני מחזיק ממנו ילד,אולי הוא לא ילד,אבל מתנהג ככזה,"אני רוצה תמונות אמיתיות של נופר עכשיו",אין חמודי לא תקבל.

עדיף למות מאושר מלחיות בעצב

86
[QUOTE=GAMILI]

רימינג מעשי,

זכותו לבקש וללכת רק לבחורות שמפרסמות תמונות אמיתיות,אבל הוא לא יכול לדרוש את זה,זה לא זכות שמגיעה לו עלפי חוק,הוא ביקש,היא לא מוכנה,שימשיך הלאה.הוא שואל את עצמו למה אני מחזיק ממנו ילד,אולי הוא לא ילד,אבל מתנהג ככזה,"אני רוצה תמונות אמיתיות של נופר עכשיו",אין חמודי לא תקבל.

[/QUOTE]

GAMILI מכובדי

תבדוק טוב את האיטראקציה בין אפרודיזיק לבין נופר, הוא ביקש לא דרש בשום אופן , כך לפחות אני ראיתי את הדברים. הוא גם ציין בעצמו בתגובה מאוחרת שהוא ביקש . אפרודיזיאק , את שכר הטירחה לפרטי בבקשה.

87

רימינג ידידי,

תודה כפולה:

1. כי כבר חשבתי שאיני קורא טוב את מה שאני עצמי כותב....

2. כי לא יכולתי לנסח זאת טוב יותר.

לגבי שכר הטרחה תעדיף אותו בהרצלים או ישר בהרצליות.....

ג'מילי שוב הרשה לי שלא להתייחס (מלבד כמובן התפעמותי מחברך הטוב הונוס ממילו....)

הכל מכל כל....

88

בוקר אור..

מצחיקה אותי ההתעסקות בעיניין התמונות. ביזבוז זמן לשמו!!!!

אני לא אפרסם תמונות מטעמיי האישיים,

מי שזה בסדר מבחינתו מוזמן להתפנק בכיף...ומי שלא שיהיה לו יום מקסים

חברים יקרים, צפי לשבוע הבא א' סנדרה 9-20

ב' נופר 10-21

ג' סנדרה 9-18 נופר 18 עד 23

ד' סנדרה+נופר (אפשרי עם כל אחת גם בנפרד) 9-22 אורגיות

ה' נופר- החל מ9 בבוקר ועד.....מאוחר

כן,כן זה לא טעות!! ו' נופר מ8 עד 13 יש לתאם מראש הטלפון יהיה פתוח משבע וחצי

שבת שלום

nofar2009-8-23 23:53:15
קודם כל להיות בנאדם!!להאמין בטוב ולשאוף להכי גבוה...

----050-6884710----

90

הודעה חשובה

אני יוצאת לחופשה ולא אהיה כל השבוע הבא.....להלן התאריכים:

ראשון 30-8 ועד שבת 5-9

הכינו עצמכם....

סנדרה תענה לטלפונים ותתאם לעצמה.....

nofar2009-8-24 21:8:49
קודם כל להיות בנאדם!!להאמין בטוב ולשאוף להכי גבוה...

----050-6884710----

חזור אל “המחסן המוסתר”