כ נופר- מאהבת פרטית ! בוגרשוב - דף 12 - סקס אדיר

נופר- מאהבת פרטית ! בוגרשוב

111

אפרודיזיאק אחי, נו... מה אני אגיד... ברוך השם כושר ויצרים לא חסרים לי. גם אחרי הביקור בדיזנגוף המשכתי לבן-יהודה 38 כדי לדגום את דניאל. בהחלט היה לי יום כיפי, פורה ומעניין.

לקסר תגיד אחי יש מצב שאתה בעצם בן 14....

עכשיו הרגת אותי לגמרי ! תמונה כבר לא מספיקה מתי אתה לוקח אותי איתך להדגמה....

הכל מכל כל....

115
ביקרתי את נופר שבוע שעבר בביתה בדיזנגוף.

איזור יפה, דירה נחמדה, הבית נמצא במקום צדדי ודיסקרטי, נופר מתגלה כבחורה שכיף לדבר איתה ונעים להיות איתה.

סקס טוב וזורם, עם הרבה תנוחות כפי שהיא יודעת...מציצה מושקעת ונעימה ..תחת פצצתי ומדהים !!

קבענו בשעת בוקר ונכנסתי כמה דקות לאחר מכן לבקשתה של נופר על מנת שתתארגן, תחליף מצעים וכו' ..

שימו לב ! יש לתאם עם נופר מראש על 40 דקות או שעה, כדי לא "לדפוק" לה את הלו"ז, לא היתה לה בעיה עם זה, אבל לא הרגשתי בנוח עם זה שאמרתי לה ברגע האחרון ..כדאי להשתדל לתאם זאת...

מה שבטוח אני עוד אחזור !!!

נופר תשמרי לי מקום אצלך ..

התחלתי את דרכי כגוזל, השמוליק החל לגדול, כעת אני טוחן וטוחן.. וכשאגדל אלמד להיות טבח...

116

נופר נסיכה אמיתית

ביקרתי ביום ביום חמישי האחרון, נופר מדהימה במיטה ומחוצה לה, סקס פרוע ומרגש שיחה לפני, אחרי ובין לבין.

באקט השני לא בדיוק הלך (אוי הגיל אוי הגיל), נופר לא מוכנה לקבל משמוליק לא כתשובה, אחרי עבודה משולבת של שבלול, פה ויד הצליחה להוציא ממני פיצוץ שני וחיוך עד הצפון.

תודה נסיכה, היה פשוט מדהים.

נתראה באחד מימי חמישי הקרובים.

ללקק את התות

117

שלום שלום לכם חזרתי ארצה......איזה כיף.

האמת היה חסר לי האקשן של הפורום

יש צפי לשבוע הבא:

ראשון- לא פנוי יום של קבועים.....(שקבעו כבר)

שני -מ11-20

שלישי 10-19

רביעי-10-22

חמישי 10-22

שישי- 09-14

שיהיה לנו שבוע מקסים!!!!!!

המאהבת נופר

קודם כל להיות בנאדם!!להאמין בטוב ולשאוף להכי גבוה...

----050-6884710----

119
לאור ההמלצות הטובות על נופר החלטתי לדגום אותה היום. התקשרתי אליה בסביבות השעה 19:30 וכששאלתי אותה אם אפשר להגיע היא אמרה לי שהיא עסוקה ושאגיע לקראת השעה 20:45. הגעתי לאיזור דיזינגוף לקראת השעה 20:30 והתקשרתי אליה. הבחורה סיננה אותי על ימין ועל שמאל במשך שעה שלמה !!!
למען הסר ספק - ניסיתי להשיג אותה גם בטלפון הישן וגם בטלפון החדש אולם היא סיננה אותי בטירוף !!!
אז ל"יקירת הפורום" - יש לך התנהגות גועלית ומסריחה. לא בא לך לקבל אותי? לגיטימי לחלוטין אבל אל תגידי לי להגיע ותייבשי אותי שעה בחוץ ואפילו לא תואילי בטובך לענות בטלפון ולהודיע שלא מתאים לך. חוצפה

GR17002009-9-10 23:15:35

120

חוצפה?????????

כשניסית לקבוע הסברתי לך כי היום השתבש לי קלות ואני עסוקה עד 20:45 לפחות!!!!!!!

לא אמרתי לך שתגיע!!!!לא סגרת שום דבר סופית ולומר שתחזור אליי אומר מבחינתי שתשקול אם מתאים לך

לפחות תדייק בדיווח .ולידיעתך אין לי פקידה לכן אני לא עונה באמצע פינוק.

ולאור התבטאויותיך כאן אל תטרח להתקשר שוב !!!!!!!!!!!!!

חוצפן אתה בעצמך,

שבת שלום

קודם כל להיות בנאדם!!להאמין בטוב ולשאוף להכי גבוה...

----050-6884710----

חזור אל “המחסן המוסתר”