בשעה טובה !
שנה טובה ומתוקה כדבש.
תהא שנת עשירות, גשמית ורוחנית, עם הרבה אהבה
כ
בשעה טובה !
שנה טובה ומתוקה כדבש.
תהא שנת עשירות, גשמית ורוחנית, עם הרבה אהבה
נופר,
אני הייתי אצלך,היום, בפעם השניה,אין ספק שאת מצליחה להעניק לי חוויה מקסימה ומיוחדת,זה לא מתקרב לשום דבר שהכרתי עד היום.
הגעתי אלייך במצב רוח שפוף משהו ,ויצאתי במצב רוח מרומם
,
תודה מתוקה.
את נופר המאהבת הסקסית ביקרתי מיד לאחר ראש שנה.
הגעתי חרמן ונופר חזרה מהצפון (גם חרמנית ). אני עדיין מרגיש את החוויה המדהימה בכל גופי
.
נופר, זהו לא המפגש הראשון (ובטח לא האחרון) בנינו ואת מצליחה לרגש אותי כל פעם מחדש. כל מפגש איתך הוא קסום. את תמיד מקבלת אותי בחיוכים, נשיקות, חיבוקים וליטופים, יחס חם ונעים וסקס מדהים ומלא תשוקה. אני נהנה לזרום איתך (יחד עם "חברינו הדיגיטאליים" המתארחים במחשב הנייד שלי ).
חולה עלייך, וממתין בצפייה למפגשנו (הקסום) הבא
גמר חתימה טובה
נופר, למה הברזת לי ??
אחרי בדיקות מקיפות בפורום החלטתי שבשביל נופר שווה לבוא מהקריות לתל-אביב. אתמול קבענו שאגיע בשעה 14:00. שאלתי אותך עם את בטוחה שתרגישי טוב כי סיפרת לי על הטיפול שיניים שאת הולכת בבוקר. בכל מיקרה סיכמנו שבמידה ויהיו שינויים נשלח sms. וכדי שלא יהיו פדיחות שלחתי לך sms לתזכורת היום בשעה 12:00
הגעתי והתקשרתי בדיוק ב 14:05 . לא היתה תשובה. חיכיתי במשך 45 דקות כאשר כל 5 דקות אני מתקשר. לצערי לא הייתה תשובה.
חזרתי כל הדרך צפונה באכזבה קשה. בזבתי מעל שעתיים בנסיעה + 45 דקות בהמתנה.
נופרי, אני מקווה שאת בסדר ולא קרה לך משהו חס וחלילה. אני מקווה שיש לך הסבר טוב.
את מוזמנת ליצור איתי קשר.
עדי
סליחה סליחה סליחהXמליון פעמים
אפצה אותך בכל דרך שתבחר כיוון שזמנך יקר גם לי...
את הסיבה הפנתי לפרטי שלך.
לילה טוב
היום אני וסנדרה יחד במצב רוח חרמני ביותר........ עד 01 בלילה
מוזמנים...
וואו וואו, בדיוק חזרתי מהפיצוי שנופר הבטיחה. אני אתחיל מהסוף, כל עניין ההברזה יצא שווה כי הפיצוי אוי איזה פיצוי.
נופר הרגישה מאוד מאוד לא נעים וממש יצאה מעורה כדי שאצא מרוצה, הבחורה אמיתית ועל רמה, אינטליגנטית מהסוג שלא ישארו במקצוע הרבה זמן (לצערי). זה התחיל בזה שהיא הסכימה לקבל אותי מתי שארצה אפילו בשישי הייתה מוכנה לבוא.
אבל לעצם העניין, הגעתי היום והבחורה המתוקה חיכתה לי, קישקשנו קצת ומהר מאוד עלה הרעיון שסנדרה תצטרף אלינו (חלק מהפיצוי) אך סנדרה סנדרה, איזה גוף פשוט מושלם. אני לא מוכשר בתאור הפרטים כפי שחלק מחברי הפורום מסוגלים אבל עבורי זו הייתה הפעם הראשונה שאני משתתף באורגיה. אני מנסה לחקוק את הרגעים בזכרוני. את הרגעים ששני המותוקות האלה מלקקות אותי ומוצצות לי אחר כך נופר שואלת עם אני בעניין 69 ואצלי, היום הכל הולך. נופר מתישבת לי על הפנים בזמן שסנדרה ממשיכה למצוץ ואחרי זה הם מתחלפות, עולות עלי, מזיינות אותיתנוחות מתחלפות ואני בעננים....
אחרי שהכל נגמר התקלחנו, שתינו שלושתנו קפה בנחת. תענוג.
כל הסיפור נמשך כשעה.
תודה נופר
יקרים שלי.....צפי לשבוע זה:
א' 9-16
ב'17-24
ג'9-18
ד'19-24
ה'-9-22
נשיקות ו-