כ הקפצות סרק חדש 2009__XX__XX__XX__XX__XX__ - דף 33 - סקס אדיר

הקפצות סרק חדש 2009__XX__XX__XX__XX__XX__

324

מירב ראיתי שאת מעוניינת לכתוב ספר

זוהי יוזמה ברוכה ומעניינת ישר כח

דרך אגב יש 2 ספרים בשוק שיצאו עכשיו על נושא הזנות שנכתבו מנקודת מבט נשית ואישית:

1. הצד המואר של הירח- אנה

2. יומנה של נערת ליווי -טלי

רוג'ר פדרר2009-10-27 22:18:25
הספורטאי הגדול

הקפצות סרק חדש 2009__XX__XX__XX__XX__XX__

329

שלום לכולם,הכתיבה הזאת התחילה כתגובה לשרשור קודם על פאתיה אבל בגלל שהגעתי למצב של תגובה מאד מפורטת עם הרבה פרטים חשובים החלטתי להעלות זאת כנושא חדש,יש כאן מידע שיכול בהחלט לעניין ולעזור,תהנו!,אם יש עוד שאלות אשמח לענות.

אוי גיסנו פאתיה פאתיה,אין עוד מקום כזה בעולם כולו,ואת זה גם אומרים תיירים מ..העולם כולו, איזה דיכאון לחזור לישראל ,לפוסטמות,לפאקאצות,לפרחות ו או לפולניות הקרות,אני כבר לא מסתכל על ישראליות אחרי שחוויתי את פאתיה כ 6 פעמים,בהתחלה גם אני חשבתי שאני לא נמשך לאסיתיות, איזה טיפש היתי,היום אני חולה עליהן,אין אשה בעולם שתחליף את החום של התאילנדית,את העדינות והייחס,את היופי ואת החום.

הבעיה שכשאתה מגיע לשם ל "קבועה" שאתה אני נמצא בקשר טלפוני מהארץ,(טוב יש איזה 2 קבועות כאלה..))

אתה מגיע לממי שלך ופתאום יש היצע כזה גדול של ממיות שאתה לא יודע במי לבחור,כן החופים בתאילנד יפים,קופיפי,פוקט,קופנגן וכו,אבל בהשוואה לפאתיה הכל בזבוז זמן,כל פעם אני נוסע עם חבר ואומר "בוא נהיה בפאתיה ואחר כך נראה לאן להמשיך" ואז..איזה להמשיך,מי רוצה לזוז מגן העדן הזה,פשוט התמכרות,

כל פעם מתגלה לי משהו חדש,בפעם האחרונה ,לצערי זה קרה רק בפעם הארונה גילית את סואי 6,אוי חברים אתם לא מתארים מה הולך שם,רחוב שלם של מדהימות שלבושות בכל מיני תלבושות "נושא" (טייסות,תלמידות,רופאות וכו) שעומדות מחוץ לבאר ומזמינות אותך ל "רק משקה אחד" אתה נכנס איתה לבאר ועוד לא הספקת להזמין לה שתיה ,הופ היד שלך על החזה שלה,היד שלה על המוישלה שלך והחגיגה מתחילה,הרחוב הזה פעיל גם בשעות היום מ 1 בצהרים,תענוג קצר (שורט טיים) עם מישהי שתבחרו יעלה לכם כ 100 שקלים (אצלה בבאר או אצלך במלון)

שלא לדבר על סואי 7 וסואי 8 (סואי זה רחוב) שם יש עשרות בארים של "מזמינות" שנראות מעולה ,הנוהג הוא לבחור מישהי,להזמין לה שתיה ואם רוצים אז לקחת אותה לחדר שלך ל"שורט טיים" או "לונג טיים" בין 120 ל 220 שקלים בערך לא כולל "באר פיין"- תשלום לבאר של 300 באהט שזה משו כמו 35 שקלים

שלא לדבר עם הגוגואים-מועדוני החשפנות,יש בפאתיה אולי איזה 50 כאלה לפחות-שם אתה "רואה את הסחורה" כמו שצריך בלי הבגדים עוד לפני שהזמנת מישהי לשתיה,יש בחלק מהמקומות האלה דוגמניות של ממש! עליהן תוציאו איזה 2500 באהט שזה משו כמו 270 שקלים.אגב לפעמים הבחורות שעומדות בחוץ וקוראות לך להכנס פנימה נראות יותר טוב מהרקדניות עצמן,אז רק שתדעו שגם אותן אפשר "לקחת"

וכמובן שאפשר לפגוש אותן במועדונים ששם האנרגיות מדהימות,והמועדונים ברמה בעיקר ה"אינסומיה" שם הרבה מועדונים בישראל בכיס הקטן,וה "לוסיפר" (מוסיקה שחורה)אתה נכנס,וכבר מקבל מבטים מעשרות צעירות וגם נגיעות בישבן לפעמים,משם אתה זורם,מזמין אותה לשתיה,חלק מהן ירצו לבוא אתך תמורת תשלום כלשהו (לא יגדו לך את זה לרוב מראש אבל אתה אמור להבין...) וחלק מהן פשוט רוצות להיות אתך סתם כך כי עשית להן משהו ,או כי יש סיכוי שתיקח אותן איתך לתקופה ארוכה או לנצח,ותגאל אותן מהחיים הקשים

כך אפשר לפגוש בפאתיה בחורות פוט נציאליות בכל מקום-ברחוב, בחנות,בקנין,בבנק,,יש כמובן את חוף הים הראשי "הקוקונט באר" (כך הן קוראות לזה ) ששם יש מה שתקראו בארץ "זונות רחוב" ,למי שמחפש חפוז בתשלום זול זה המקום,כ 500 עד 700 באהט לחוויה קצרה בחדר שלך.

כמובן שהוולקין סטריט בערב הוא האיזור הכי טוב לצייד,רק להביט להן בעינים והופ יש עניינים.

יש מקום נוסף שגיליתי וזה באזור אחר של העיר אבל תרשו לי לא לחשוף אותו כרגע,מדובר בברים של צעירות ממש,וכותב שורות אלה מעדיף אותן צעירות (להרגע לא מדובר בפדופיל),פשוט מעדיף שהאזור הזה לא יתמסחר יותר מדי

תראו הנערה התאילנדית היא לרוב אינטיליגנטית,כן כן אל תזלזלו בהן כי הן קלות להשגה,מדובר גם על סטודנטיות שמממנות לימודים,לרוב הן שולחות את הכסף לאמא בכפר,רובן באות מהכפרים,חשבתי לטוס פעם לכפרים הללו ולהכיר מישהי טובה לפני שהיא "מתקלקלת" בפאתיה.

הכרתי הרבה בחורות שרק רצו שאקח אותן ואשאר אתן לקביעות

לגבי העניין הזה,אם ישנתם עם מישהי ב "לונג טיים"בלילה ואתם רוצים להפטר ממנה ,פשוט שלמו לה בצהרים ותאמרו שלום ואז היא זזה מהחדר,אם המשכתם אתה מהצהרים לים או לארוחה היא מבינה שהיא מתחילה להיות "קבועה" ואז זה כבר תלוי בכם

אזהרה!! אם אתם לא רוצים מישהי קבועה,או שאתם מחזיקים בת זוג בישראל,או שאתם מתכננים לחזור לישראל לתקופה ארוכה הזהרו מלהתאהב!! כן כן,יהיהלכם קשה מאד "להחזיק" מישהי בפאתיה בשלט רחוק,אתם תשתגעו מזה שאין לכם שליטה ומהמחשבה של "מה היא עושה עם מי עכשיו"..

כשאני כותב לכם את המידע הזה אני בעצם עושה "תרפיה" לעצמי,מבואס מענין הזוגיות והסקס בישראל,יושב כאן ביום שישי לבד ב 3 וחצי בלילה והכל יבש חוץ מהגשם,זה דכאון לחזור לכאן,באמת! אין יום שאני לא חושב על תאילנד,אין ספק ש"נדפקתי בראש" ויתכן שלא תהיה ברירה ואאלץ לעבור לפאתיה לתמיד,אני פשוט מדוכא כאן ושום דבר כבר לא כיף,לא לצאת כאן לפאבים,למועדונים,אין כח לפרצופים של הישראליות שחיות בסרט קשה מאד,לא רוצה מישהי בגילי (אני בן 36)מקומטת,שמנה ומקטרת,(לא רוצה אישה שאחרי הלידה תראה כמו בהמה) רוצה רק צעירה ובארץ הן אומרות לי שאני זקן מידי

אני כבר מכיר את התגובות של הפמיניסטיות,יש לי ידידות כאלה (כנראה ממורמרות) ששוללות את כל עניין תאילנד

מכיר את הדעה שטוענת שכל הגברים שלא מצליחם להכיר כאן נוסעים לתאילנד ,כאילו כל המסכנים שאין להם מה להציע,שטויות במיץ,עובדה שיש בפאתיהגברים מכל הסוגים והגילאים,גם בחורים צעירים שנראים מעולה,גם גברים כבני 30 שלא היו מביישים שום ישראלית ו..נכון גם זקנים בני 70-80 (עדיף להרקב בבית אבות?????)

יש שם אנשים מכל הארצות שבאו לחיות שם,ויש להם בנות זוג תאילנדיות,כולם אמרו לי שהם מעדיפים אותה על פני הנשים שיש להם בארץ.

כשאני מתגעגע נורא אני מביט בתמונות,בסרטים,לפעמים מתקשר לאיזה מקומית רק כדי לשמוע אותה אומרת "אני מתגגעת אליך" בעברית..או רק כדי לשמוע את הקול השמח הכל כך חם שלהן,"טילק" הן אומרות שזה משהו כמו "יקירי" או "מותק"

טוב אני אזוז לישון לבד כמובן ,לא יאמן ששם היתי צריך לבחור כל לילה את מי לקחת לישון,היה גם מקרה ששתים באו לחדר שלי במלון ורבו על אמת לגבי מי תשאר איתי (איזה מלך היתי..),זה בסדר היו לילות שנשארו לישון גם 3 ביחד..

אגב גרתי במלון שנמצא ממש על הוולקין סטריט,זה מדהים כמה שזה יעיל,לא לקחו שום תשלום על הבאת בחורה ולא חייבים לבדוק תעודת זהות שלה..

חלומות פאתיה נעימים..

חזור אל “המחסן המוסתר”