אני המלכה יסמין - חצופה ודומיננטית |
||
הנני דומיננטית ומלאת עוצמות,אישה מאתגרת ,איכותית ואתה תוותר על כל מחשבות שליטה תוך כדי תשוקה עזה...הפנטזיות שלי נעות מסביב לשליטה מלאה וטוטאלית, פיקוח על חיי המין קינקי ופטיש. נוכחותי תעטוף אותך מכף רגל ועד ראש, מבפנים ומבחוץ, אין בריחה מגורלך איתי! אמונך בי וביכולתי המקצועית תעניק לך את החופש והשחרור לו אתה שואף.אמצא את חולשותיך ואשתמש בהן להנאתי המלאה |
אני חיה ונושמת את חיי הבדס"מ כחלק בלתי נפרד מחיי.
מעניקה כאב מתוך הנאה , מטרתי היא להעביר סשן שבו ההנאה היא דרישה ממעלה ראשונה . לא אעבור את הגבולות הגופניים והפסיכולוגים בכדי להגיע לגבהים חדשים
שהוסכמו מראש, בשיחת הצפייה, שאותה אני דורשת לפני התחלת כל סשן.אני יכולה להיות עדינה, חושנית, וקולי העדין ישלוט במסירותך. סגנון זה יתאים למתחילים ולחסרי ניסיון. לעומת זה, אני מסוגלת להיות מאוד אכזרית, סאדיסטית וקשוחה בקיצוניות לכל בעלי הניסיון שרוצים לחוות שליטה לשמה.
אני מאוד ליברלית ומצפה שתהיה פתוח וברור בצפיותייך. הפילוסופיה שלי היא אחת: אינני שופטת אף אחד ולכן כל אחד יכול להביע את עצמו ללא כל חשש או מבוכה.
בעלת נסיון רב בסשנים מקצועיים, יצירתיים והגשמת פנטזיות
אוהבת ומתמחה בסשנים:
אילוף -אילוף כלבלבים , אילוף זונות / קרוסדרסינג - ניוש הכולל :
לבוש נשי , איפור , חדירות אנאליות
CBT - עינויים , מעיכת איבר ואשכים , דריכות , קשירות ללא כל נזקים
BALLBUSTING -במקצועיות ללא כל נזקים
חדירות אנאליות - אצבעות, פלאגים, ויברטורים, דילדו, סטראפון, חרוזים אנאליים,פיסטינג
ועיסוי חליבת הערמונית.
קשירות
חניקות , כולל Smothering
סטירות , יריקות
עינויי שעווה
TRAMPLING
משחקי אש , מאפרה אנושית / סיגריות
שליטה פיזית + מנטאלית , כולל השפלות
משחקי תפקידים כגון : מורה - מחנכת / תלמיד, רופאה / חולה,
קצינה / חייל, שוטרת, סוהרת / אסיר , אמא / תינוק ( אינפנטליזם )
medical fetish -מחטים, בדיקות רפואיות, הרחבת צינור השופכה
ללא סימנים , ללא נזקים במערכת החיסון
הערצת גוף- סגידה לכפות רגליי, ישבן / רימינג, חזה ואם אתה מקפיד על הגיינה אישית גבוהה, אסטטי , נאה ומריח טוב, אתן לך לפנק אותי אוראלית.
גבולות :צלקות , סימנים , חתכים , חשמל , סשנים המזיקים למערכת החיסון והבריאות. דיסקרטיות מובטחת , ללא מין !
תמונות :