כ גל מקורל בפתח תקווה .. - דף 2 - סקס אדיר

גל מקורל בפתח תקווה ..

12
[QUOTE=אבישי]

מישהו שמע משהו או היה עם שלי מ"קורל-ספא" ויכול להמליץ?

[/QUOTE]

להלן החוויה הלא נעימה שהיתה לי עם שלי (ציטטתי את עצמי משרשור אחר):

[QUOTE=טל טל]

הלכתי לשם היום, אחרי העבודה. בקיצור: היה נפילה. ולהלן הפירוט: כשהגעתי למקום, קיבלה אותי רוסיה מכוערת (מתנצל אם אני נשמע גזעני). לאחר שביקשתי בנימוס בחורה אחרת, היא הובילה אותי לפינת הזולה שלהן, ואז ראית אותה. חמודה עם גוף פיצוץ. ביקשתי ממנה יפה, אם היא יכולה להיכנס איתי. חשבתי שהנה אני הולך לקבל פינוק מבחורה מתוקה, מתוקה מאוד, אך לצערי הרב לא כך היה הדבר. שילמתי 160 ש"ח לחצי שעה, למרות שהציעה גם 40 דקות ב-200 ש"ח. ביקשתי שתתפשט לגמרי, אבל היא השיבה לי בשלילה, ונשארה עם התחתונים. התקלחתי ונשכבתי על הבטן על מיטת העיסוי. הבחורה התחילה ברגליים ונשארה שם הרבה זמן. ביקשתי שתמשיך במעלה הגוף, והיא ענתה לי להיות סבלני. לאחר שהכאיבה לי עם העיסוי ברגליים, ביקשתי יותר בעדינות, והיא נזפה בי שאני רגיש מידי, ושהעיסוי הסאדיסטי טוב לגוף שלי. לאחר שנגמר הסיוט, היא עלתה עם הגוף שלה על הגב שלי, וביצעה עיסוי חובבני מאוד. לאחר שנשכבתי על הגב היא ניגשה ישר לזין, שמה כמות עצומה של חומר סיכה והחלה לשפשף במהירות. שאלתי אותה אם אני יכול לנשק לה את החזה והיא ענתה לי שלא. שאלתי אותה אם אני יכול לגמור על התחת, והיא ענתה שלא. פשוט גברת לא לא.

ציון סופי: פנים - 8, גוף - 9, שירות - 3, עיסוי - 2.

לא ממליץ!!! אני בטח לא אגיע לשם שוב.

[/QUOTE]

תעשה חיפוש על המרץ 20, הכתובת של המקום (בנושא ובהודעות) ותגלה עוד לקוחות לא מרוצים.

גל מקורל בפתח תקווה ..

15

זה מוזר מאוד כי בדרך כלל היא תמיד מורידה את התחתונים מבלי לשאול בכלל ..

ואני מתכוון לגל ..

ובקשר ללקק פטמות או לנשק את החזה אל תשאל פשוט תגיע לשם בקלאסיות ועדינות ותעשה את זה

והן לא ידברו איתך מילה ..

נ.ב - אמש ניסו לשרוף את האינטר ספא בפתח תקווה שברחוב עמל 34 ..

הצליחו רק לשרוף את המסדרון שבכניסה ..

בסוף מתים

גל מקורל בפתח תקווה ..

19

[Quote=bobo]

נ.ב - אמש ניסו לשרוף את האינטר ספא בפתח תקווה שברחוב עמל 34 ..

הצליחו רק לשרוף את המסדרון שבכניסה ..

[/QUOTE]

איך הוא יודע ??????????? זה פעם ראשון שאני רואה יחצן עיקש שכזה שלא מפסיק לייחצן ..!! מה שהכי מצחיק שהוא אפילו לא מכחיש שהוא מייחצן ....

התחלתי את דרכי כגוזל, השמוליק החל לגדול, כעת אני טוחן וטוחן.. וכשאגדל אלמד להיות טבח...
שלח תגובה

חזור אל “המחסן המוסתר”