כ ריכוז הקפצות סרק משתמשים - חדש - דף 2 - סקס אדיר

ריכוז הקפצות סרק משתמשים - חדש

18
[QUOTE=FireFox][QUOTE=ניק חליפי]

אציג את עצמי כחבר וותיק ודי פעיל בפורום ובכל זאת נרשמתי עם שם משתמש חליפי כדי לספר את הסיפור הבא
ולהוציאו לאור בלי קונוטציות ישירות לשם המשתמש שלי (מטעמי טשטוש עקבותיי וכו ...)

סקס בתשלום הוא ממכר בגלל הקלות והזמינות המיידית והוא יכול להיות מענג בד"כ והשגת העונג בצורה אופטימלית הינה אתגר קל יחסית עבורי.

האתגר המעניין יותר הוא לגרום לזונה שמקבלת לקוחות בתשלום להיפגש איתך באופן פרטי וללא תשלום. כמובן במידה והיא שווה את המאמץ.

השבוע הזה היה כל כך הזוי שאני חייב להוציא קצת קיטור ולספר גם על נושא הדיון כאן - לירון !

כמובן שאחרי הפרסום והחשיפה של לירון ותמונותיה החלטתי ללכת ולדגום את הנערה, בפרטים הזמנתי סשן כפול לשעה מלאה + אנאלי לא בטיב השירות וכדאיותו עסקינן כאן כי אם בעובדה ששיחק הקלף והיא מסרה לי טלפון פרטי שלה למטרות יציאה ובילוי משותף ולא בהכרח לסקס.

דיברנו מספר פעמים בטלפון ונפגשנו גם לארוחה + יציאה לסרט ולא היה סקס ! אתמול כשהתקשרתי אליה היא סיפרה לי על בעיה שיש לה והגעתי אליה הבייתה "לעזור" שאלתי אם להביא משהו קפה/בירות/וודקה ?? - שאלה את החברה מה היא מעדיפה והתשובה המנצחת: וודקה + רד בול בשעה 18:00 !? ?!

הגעתי מצוייד לכתובת שנמסרה לי ונכחה שם גם חברה שלה, התחלנו לתדלק את עצמנו בוודקה רד בול תוך כדי התחלת טיפול "בבעיה שלשמה הוזמנתי" והתחלנו לתפוס "ראש" עד תשע בערב הבעיה כבר נפתרה על הצד הטוב ביותר והמשכנו להתערבב שלושתנו במיני אורגיה שאחריה התקלחנו והסענו את החברה שלה לתחנה מרכזית לאוטובוס אחרון לעיר שלה.

אחרי שנפרדנו מהחברה שלה המשכנו לג'ויס באלנבי כמעט חצות וכבר רווי אלכוהול

סיבוב אלכוהול ראשון ובקשות למוסיקה אחרת לא נענו בסירוב, התחלנו לרקוד וזה הזמן לגלות שלירון פעם עבדה כחשפנית בבורסה ומייד התחילה להפגין את כישורי החירמון הפומבי שלה כשהיא מתכופפת ומבליטה את ישבנה אחורנית כלפיי תוך ניענועים מחרמנים והשתפשפות על איזור חלציי.

היא הייתה לבושה בשמלה צמודה וללא כתפיות החזה בלט בצורה סקסית והיא התחילה לרקוד את ריקודי הפיתוי תוך כריכת רגלה על גופי וריקודי סלסה/למבדה סקסיים.

לא היו הרבה נוכחים במקום היו 2 חברה צעירים + בחור/ילדון ערבי רזה + 2 בנות אחת חמודה ורזה + 2 חברות בנות 40 אחת בלונד פלאטין חזה גדול ונראית סביר לגילה, קצת פרובוקטיבית הייתי אומר. היא נצמדה אליי בריקוד מכוון והתחלנו לדבר (יותר מאוחר השאירה טלפון, לא בטוח שאני בכלל אתקשר).

סיימנו שלושה סיבובי דרינק ועברנו לאלנבי 40 שם המוסיקה הייתה יותר לטעמנו ולירון התפרעה והתפרקה על עמוד הסטריפטיז שבפינה ליד הדי.ג'יי כל הערב היו כמובן חרמונים ונשיקות תאווה.

סיימתי לשתות ולירון כבר הייתה עמוסה באלכוהול והוודקה/בול שלה לא זזה, לקחנו את הכוס והחלטנו לחזור אליה...

כשחזרנו היא מצצה לי מסטולה וגמרתי לה בפה היא נרדמה דיי מהר ואני עוד הייתי חרמן
למרות האלכוהול והעובדה שלילה קודם היה לי לילה סוער עם ידידה חדשה ומתוקה בת 18.5 שאומנם סיפקה אותי 3 פעמים וישנתי אצלה לילה קודם רק 3 שעות (בת עשירים שממומנת ע"י ההורים ולומדת בת"א ולא קשורה לענף הזנות)
עדיין הייתי חרמן על הישבן של לירון. אז טחנתי אותה בתחת כשהיא ישנה וממלמלת ואחרי שגמרתי נשפכתי לישון גם אני.

לא יודע מה איתכם אבל ככל שאני מזיין יותר אני נהייה חרמן יותר ויותר.

בבוקר התקלחנו ונפרדנו לדרכינו.

כותב הכל מתוך מיסטול וחצי מתפקד בעבודה מת להגיע הביתה ולישון ומי יודע אולי אני אתעורר ואתקשר לעוד ידידה מתוך חרמנות... הלילה עוד צעיר.

מצטער שהעמסתי אותכם אבל הייתי חייב לספר כאן.

מעניין אם יצא לעוד מישהו מצב כזה שהוא יוצא לבילוי פרטי עם נערה עובדת שפגש במכון/דירה.
תשתפו חוויות

[/QUOTE]

כל הכבוד על הביצוע נראה לי שהיא צריכה הרבה "ידידים" אני מקנא כי לא הצלחתי לקבל את הפון הפרטי שלה ממנה אפילו שהרגשתי שאני יכול או טו טו לקבל אותו.

אבל אני לא בטוח שזה היה חכם לכתוב את זה כאן כי הבוסים שלה יכולים להתרגז מזה אם יקראו את מה שכתבת אפילו שהיא תמיד יכולה להכחיש שזה המצאה.

יש לי פרטית מפ"ת שהייתי נפגש איתה בכסף ובסוף הגענו למצב שהיא מוכנה להיפגש גם בלי כסף עד שדי נמאס לי ממנה וירדתי מהפגישות איתה.

[/QUOTE] צודק 100%

ריכוז הקפצות סרק משתמשים - חדש

20
[QUOTE=טלי מחיפה]

היי קוראים לי טלי ואני מחיפה. בת 30, מעוניינת בקשר תמיכה חד פעמי או קבוע מארחת בדירה הפרטית שלי באווירה נעימה דיסקרטית וחברית. ההנאה והכימיה של 2 הצדדים חשובה שתהיה במפגש לא מבלה עם סטופר ולא ממהרת הכל ברוגע ובכיף, באותו מובן קשה לומר שאני בחורה שממש ''עובדת'(למרות הכישרון.. זה רק לפלז'ר) ואין אצלי רצף של תנועה.אלא בחורה רגילה בבית רגיל לגמרי,מבחינתי- העניין יותר לצורך ופאן בזמני הפנוי בהנאה שלי ומבחירה שלי בתאום של שעה מראש. *שעה מלאה סקס נטו איתי ופינוקים ללא הגבלת אקטים ואפשר לעשות כמעט הכל חוץ מאנאלי(כי אני יותר אקטיבית..) וחריגים.

אתה מוזמן- רק אם אתה חילוני (למרות שאני מסורתית ביהדות) נראה טוב ,נימולת כדת משה וישראל אסתטי מריח טוב ולטעמי, מגיל 18-45 לא יותר ולא פחות . - נא לקבל בהבנה, זאת מטעמי מסורת ומצפון ונא לכבד זאת !

תיאור שלי -1.70 רזה- ולא מדי (62קג') חטובה גוף נשי, טוסיק ברזילאי ,גודל החזה- CD שחומה מוקה קעקועים ,שיער חום-שחור יפה בפנים (התמונה שבחרתי במיוחד די משקפת +..)

• עלות מפגש 500 שח' לשעה כמפורט
  • יש אפשרות לצרף חבר מחיר לזוג 800 שח' ובונוס חצי שעה נוספת סה"כ הגשמת פנטזיות ובילוי זורם לשעה וחצי, אז יוצא לכל אחד 400 שח'. מקבלת גם זוגות גבר+אישה רק במלון באותו התעריף
  • יש אפשרות לגמירה עד הסוף (בפה)בתוספת של 100 שח' אבל אני לא יכולה לבלוע, מצטערת... יש אפשרות גם לסטרפאון בתוספת 100
  • לחסכנים: חצי שעה מפגש מוגבל לאקט אחד בלבד, 300 שח'.

אטרקציה בדו -יש לי עבד שהוא דו פסיבי עושה הכל כשאני משתתפת חלקית ,פטיש'- לגמירה בפה שלי כשאני מעבירה אליו בנשיקה ...כל התענוג והפנטזיות 600 שח' כולל העבד לשעה של התפרקות.

ברשות המנהל שנראה לי שאני זוכרת אותו אני ישים כאן קישור לדיווח היפה שהוא כתב עליי:

עמית מנהל הפורום מדווח: טלי התימניה מחיפה
עמודים 1 2
19LOLx8 20 2975

בדרך כלל אלו השעות שאני פנויה-
משעה 8:30 בבוקר עד 12:30 בצהריים
ושוב משעה 22:00 ואילך בלילה - גם שישי ומוצש'

אני אשמח לקרוא עוד דיווחים וסיפורים של חוויות איתי כאן בפורום

מי שרוצה יכול לדבר איתי - גם בפרטי

אז להשתמע ...

טלי

* בהמשך למטה כבר הוספתי תמונות מחדר השינה שלי....
(בלעדי לחברי הפורום)

[/QUOTE]
שלח תגובה

חזור אל “המחסן המוסתר”