גם אני שמתי עין על המודעה הזאת. נסיתי למצוא את מקור התמונות בעזרת המדריך שיש לנו כאן בפורום:
אבל משום מה לא הצלחתי לעשות COPY/PASTE ולהעביר את התמונות או את כתובתן לאתרי החיפוש...

אולי בגלל הגירסה העברית המעצבנת של ה- 7 WINDOWS שלי

.
אגב, היא גם לא מאפשרת לי לצפות בסרטים של 'ויויד' למרות שאני מקליד סיסמא ושם משתמש שניתנו כאן:
משום מה שאני מקליד את אותה סיסמא ושם משתמש על מחשב אחר עם מערכת WINDOWS XP אין שום בעיה וניתן להיכנס לאתר שלהם ולצפות בסרטים
. אני כבר מתחיל להתעצבן על הטכנאי מחשבים שהמליץ לי על WINDOWS 7
... אם למישהו יש קצת ידע טכני בעניין אני אשמח לדעת מה הבעיה.
לעינייננו: היות ואני מכיר טוב מאוד את אנג'לינה אני מסכים עם עיקר דבריו של חפרפר למעט השורה המודגשת בירוק:
[QUOTE=חפרפר]אני בטוח שזאת היא. גם בהזדמנות אחרת קראה לעצמה נטע, והתמונה השמאלית ממש דומה לה.
לטובת מי שעוד לא זכה להיפגש עם המיתולוגית, אני מצרף המלצה חמה .
לדעתי היא הבחורה היפה ביותר בתחום (אולי חוץ מורוניקה. אבל היחס של ורוניקה מזעזע).
יש לה תודעת שרות גבוהה מאוד - תמיד קיבלתי אצלה שעה, לפעמים גם יותר.
ומסיבה שאני לא מבין, היא גובה 500 ש"ח למפגש, כאשר המתחרות שלה כבר מבקשות 600,800 ועוד סכומים דמיוניים.
כמו כן, אם מדברים איתה מגלים שהיא בחורה מתוקה באופן כללי...
לפני שיאשימו אותי ביחצנות, כמה חסרונות:
1. לא תמיד קל לתפוס אותה. כמו שהיא כותבת, מארחת רק ברי מזל...
2. יש לה נטייה להמציא סיפורים. לא להאמין לכל מה שהיא אומרת (אבל גם אנחנו לא תמיד מספרים הכל).
3. אין טעם לקבוע איתה הרבה זמן מראש. אני כבר למדתי להתקשר שעה לפני כדי לוודא.
זהו. בהצלחה, ובבקשה התיחסו אליה יפה...
[/QUOTE]
כעת אסביר: אין לי מושג אם נטע היא למעשה אנג'לינה. וזאת למרות שהמודעה שלה עלתה ממש בסמוך להורדת המודעה של אנג'לינה.
דבר אחד אני יכול לומר לכם בוודאות: פגשתי את אנג'לינה הרבה פעמים כולל שלישיות ואורגיה אחת. חד משמעית - זאת לא אנג'לינה בתמונות!! יכול להיות שזאת לא היא במודעה, ואולי זאת היא וסתם שמה תמונות של בחורה אחרת, אבל זאת לא היא בתמונות.
אנג'לינה גבוהה יותר, שחומה יותר, קצת עסיסית וחטובה יותר, ובעיקר - בעלת חזה גדול בהרבה מזה של הבחורה בתמונה. אגב, התמונות הסמליות של אנג'לינה במודעה שירדה דווקא ממחישות הרבה יותר טוב את המראה שלה. לאחר חפירה בשרשורים הצלחתי לאתר את המודעה הזאת:
שמופיעה בשרשור הפעיל אודותיה בפורום קשקשת:
בקיצור, אולי זאת מודעה חדשה של אנג'לינה(היא באמת נקראה נטע באחד מהגלגולים הקודמים שלה), אבל בפירוש זאת לא היא בתמונות!
ובלי קשר - אם אכן מדובר באנג'לינה אני מצטרף להמלצתו של חפרפר. 'המינוסים' היחידים שלה זה בקביעת זמנים ובחוסר סדר/אירגון, אבל המראה המהמם והשירות המאוד מושקע ללא שום לחץ של זמן(אני תמיד הרגשתי כיזיז שלה

) מחפים על זה בגדול. ולמי שלא הבין - אנג'לינה לדעתי האישית שווה כל שקל מה-500 שהיא גובה(במידה וזו אכן היא במודעה).