כ הקפצות סרק חדש 2009__XX__XX__XX__XX__XX__ - דף 38 - סקס אדיר

הקפצות סרק חדש 2009__XX__XX__XX__XX__XX__

375
[QUOTE=inpraise]ואללה, לא יודע מה קרה לזכרון שלי, כמובן שמקלף 30 ולא 32 כמו שרשמתי...
בכל מקרה, יסמין ערביה, שירין ערביה (מוצצת נחמד, עם גומי, חזה בינוני עד גדול טבעי, שחומה קצת מזכירה ואלי בכוונה את נטלי, אבל להבדיל פחות אנרגטית והחזה לא מסולקן) וישנן עוד שתי בנות ערביות שאין לי מושג מה שמן אבל שדיברו איתן בערבית.

המקום תיקתוקיה, לא נקי, נכנס לחדר יש עטיפות קונדומים מלקוחות קודמים על הרצפה, הסרסור הערבי הצעיר יושב עם הבנות בפנים... בקיצור כל הסימנים להסתובב וללכת, אבל מה לא אני הייתי המחליט באירוע, ולכן בכל זאת...

שירין נראתה לי מתאימה לגחמה שלי נכנסו לחדר, ירתה את המלל הקבוע " 200 ש"ח, חצי שעה, זיון מציצה ליקוקים בלה בלה בלה" בלי להתכוון למשהו ספציפי אמרתי שאני האמת היא קצר בזמן ורוצה רק מציצה, עשתה חושבים לרגע וענתה "טוב אז 150", בגלל הניקיון הירוד משהו בי אמר (למרות שאין דווקא קשר) שיהיה עם כובע הפעם, אבל לפני שהספקתי זה אכן מה ששירין עשתה הלבישה כובעון, אני בשכיבה על מיטת עיסוי גבוהה, היא בעמידה רוכנת מעליי, מוצצת מושקע מאד, עמוק, חזק, הידיים לוחצות ומרפות בבסיס של הזין וסביב הביצים, עלה בי דחף של מנייק, היא מצצה כל כך חזק ועם המון השקעה, ואצלי קונדום הורג זקפה בין כה וכה, אז עשיתי את תרגיל "גולדה",
למי שמכיר זה אומר שכשהזין מזדקף לשיא הגודל והביצים מתחילות לשדר ספירה לאחור, חושבים על משהו דוחה למדי שמשהה את ההשפרצה, זכה לכינוי בגלל שגולדה מאיר היוותה שנים דמות מתאימה להורדת זקפה והשהייה.
היא מתאמצת, אני מזדקף ומתכווץ חלופות, חופן חזה נעים וטוסיק נחמד, מלטף ונמצץ, בסוף נכנסה לטראנס של מציצות עמוקות ולחיצות על צידי המפשעה, ליטוף הביצים והחור שמאחור, ואפילו גולדה נאלצה להודות בהפסד, השפרצה נאה, היא פולטת "וואללה גמרת אותי" ומחזירה את הלסת למקום...

מי שבעל כושר התמקחות וזמן, אפשר להוריד מחיר בקלות, פתוחים 12 בצהריים עד 12 בלילה

ניקיון - 1-
דיסקרטיות - 3
חדרים - 2

אז למה כן?
כי בסביבה גם ככה, כי הבנות הרוסיות אומנם נראית שהן צריכות לשלם לך אם אתה נכנס איתן, אבל הערביות צעירות יותר ונאות הרבה יותר.
כי בשביל מציצה טובה, 150 ש"ח והרבה מאמץ זה בסדר...

אה וגם כי אנחנו באיזור הצפון...אח שלי איפה זה בידיוק ושווה ללכת לשם אתה יוצא מסופק

[/QUOTE]
fireose

חזור אל “המחסן המוסתר”