הקפצות סרק חדש 2009__XX__XX__XX__XX__XX__
42
[QUOTE=thomas28]
שלום לכולם וחג שמח
תאמינו לי אני לאיודע מאיפה להתחיל
זו הפעם השנייה שלי אצלה ומה אני יגיד לכם האישה הזו היא כמו יין משובח ערכו וטעמו משתפר עם הזמן
חוויה מטורפת פתחה לי את הדלת בשמלה צמודה שחורה עם נעלי עקב ופן שממש מחמיא לה לא התאפקתי וישר טעמתי אבל רק מהשפתיים
כסף החליף ידיים בשביל ההרגשה הנוחה של שנינו ואז התחיל הכיף ישבנו לדבר משהו כמו חצי שעה עם קפה ושוקולד ממש טעים
ואז הגיע החלק המעניין איזה נשיקות איזה טעם גן עדן התחלנו לחרמן אחד את השניה כמובן שעדיין לבושים אני מחליק יד לחזה היא מלטפת לי את הזין בטירוף שלנו
עד שכבר לא יכולתי ותוך כדי התחלתי להפשיט אותה איזה גוף יפה נשי אמיתי תחת סקסי חזה מדהים אבל אני בטח לא צריך לספר לכם את זה ואז זה התחיל אני והיא עירומים לחלוטין על המיטה אני עלייה עדיין לא רוצה לחדור אבל טלי מתחילה לזרום אנחנו נוגעים מנשקים ושם למטה חגיגה של לחות מתחילה אני מרגיש את זה אבל אומר לעצמי הלילה הוא שלה אחרי סשן ארוך של ליקוקים נשיקות מציצות זה מגיע אני מרגיש את טלי רוטטת לי משמיעה קולות שיחרמנו כל דבר חי
והנה זה מגיע היא גומרת על הזין שלי ואני כולי מחויך משם עוברים למציצה חלומית שמה עוד לא נאמר עלייה בפורום אגב תוך כדי הציצה אני שוכב והיא בין הרגליים שלי התחת שלה הזדקר לאויר מי שהיה יודע על מה אני מדבר איזה תחת מטורף נראה כמו אגס בשל שבא לך רק ללקק אותו
איזה השקעה היא מדהימה מסתכלת עליי כל המציצה זה מטריף אותי מת לגמור אבל לא נותן לעצמי שומר לסוף מבקש ממנה לשבת עליי והיא מזיינת אותי זיון חלומי ואומר לה שרק אחרישהיא תגמור שוב יגיע תורי וכמובן שזרם הלחות שלה לא מאחר להגיע אחרי כמה דקות שוב טלי רוטטת עליי איזה כיף
ומשם אחי שלי כמובן למציצה שלי על המיטה שוכבת הזין שלי מעליה איזה פה איזה יצירת אומנות איזה מציצה בא לגמור שוב רק מהמחשבה על זה והנה זה מגיע טלי פותחת פה גדול שואבת אותו פנימה וכל הלחץ שלי משתחרר אל תוך הפה היפה הזה והיא כמובן לא מפספסת אף טיפה ולוקחת הלכ פנימה
טלי איזה מדהימה את
מבטיח לבוא שוב
[/QUOTE]הקפצות סרק חדש 2009__XX__XX__XX__XX__XX__
43הקפצות סרק חדש 2009__XX__XX__XX__XX__XX__
45הקפצות סרק חדש 2009__XX__XX__XX__XX__XX__
46הקפצות סרק חדש 2009__XX__XX__XX__XX__XX__
47