כ נופר- מאהבת פרטית ! בוגרשוב - דף 5 - סקס אדיר

נופר- מאהבת פרטית ! בוגרשוב

41

היי חברה, פאדיחה קטנה...

מחקתי בטעות את ה" פ מיום חמישי בצהרים עד עכשיו.(מה שהיה לפני חמישי קראתי והגבתי)

מי שלא קיבל תגובה-מתנצלת בבקשה לשלוח שוב

שבוע טוב

המאהבת נופר.

קודם כל להיות בנאדם!!להאמין בטוב ולשאוף להכי גבוה...

----050-6884710----

42

שלום לכולם פעם ראשונה שאני מבקר מישהי כתוצאה מהפורום

ומי אם לא נופר נבחרה לצורך הפתיחה.

אז מה אני אגיד לכם אומנם אני לא מקצוען בתחום ואין לי יתר מדיי עם מה להשוות אבל אני חייב לציין שנופר היא פשוט מותק חמודה בטרוף מקסימה ומאוד נחמדה..

כמובן היא גם כוסית והתחת כמו שאמרתי לה אכן מובן על מה המהומה!!

היה לי מאוד כיף ע0ם נופר ובעיקר רגוע שלו.

מצפה כבר בכיף לפגישה הבאה שלי איתה!

45

אך אך אך ועוד פעם אך.

הייתי אצל נופר. מותק , מאמי, עדינה, מקסימה, שרותית.

ואיזה תחת. שאבתי לה את התחת והכוס המתוק שלה. ממש ישבתי לה בין הרגליים, כשהיא עומדת והידיים שלה על הקיר, ושאבתי לה את התחת והכוס. מתוקה אמיתית. אני כותב את הדברים האלה כי ממש עכשיו חזרתי ממנה. ופשוט אני מרגיש שיש לי כאבי בצים. עומד לי הזין כשאני כותב עכשיו. ואני כבא מחכה להזדמנות הבאה לחזור למתוקה הזו. אני כבר מתגעגע לתחת העוצמתי שלה. אך איזה ת ח ת .

47

ביקור אצל נופר, שבוע שעבר בצהריים.

אני לא מאלה שיודעים לשפוך אינסוף פרטים. אבל בכל זאת.

מדובר בבחורה יפיפה (לטעמי) בעל גוף סקסי בטירוף. תחת מדליק. חזה יפה, סקסית כמו שאני אוהב.

מתנשקת, זורמת במיטה, עושה רושם שנהנית מהסקס.

טעמה (למעלה ולמטה) גן עדן. היא זזה, יודעת לכוון אותך, גונחת במידה ויודעת לגרות אותך.

מציצה בתאוותנות, סקס בפראות.

בין לבין, שיחות מהינות, על שטויות ועל עניינים רציניים. לא רציתי להיפרד ממנה.

אני רק מחכה לחזור אלייך נופר (לא יודע אם את מקשרת את ההודעה לבנאדם) אבל...את לא יוצרת לי מהראש מאז.

חברים - אל תלכו על זה. שמרו אותי לי, שלא תיהרס :-)

48

היתי אצלה אני חייב להגיד שעל רקע כל הדיווחים שלכם על הזרימה ועל הכל, אני מרגיש כאילו אצלי היתה די נפילה. לא רוצה להיכנס לפרטים, אומר רק שהבחורה באמת חמודה ועם ראש על הכתפיים. היתה זרימה טובה ביני לבינה בטלפון אבל את המבחן הפיזי כנראה לא עברתי מבחינתה, או משהו קריטי השתבש כמאמר הטוחן.

אומר רק שהכימיה איתה בפגישה חשובה, הקליק הזה ובמידה והוא ישנו, אז אפשר להגיע רחוק. במידה ולא, אתה יוצא משם בהרגשה של מה בעצם השתבש ואתה קורא את הדיווחים שלכם והכאב רק הולך ומתגבר.

זהו בעצם בהצלחה לכל המבקרים היא באמת בחורה מיוחדת אבל זה שהיא לטעמי, לא אומר שאני לטעמה.

19LOLx82009-8-11 10:51:9

50

שלום חברים

מטעמים שונים אני לא מרבה להשתמש בפורום הזה. גם כי אני לא צורך הרבה סקס בתשלום (חגיגות מועטות בשנה) וגם יען כי אינני איש עט בדיוק. אבל ביקור שביקרתי בשבוע שעבר אצל נופר גרם לי כן לרצות לשתף במשהו מהעניין הזה. נעזוב את התיאורים הגראפיים, עשו זאת לפני ובמידה לא מועטה של כישרון. אבל יש שם משהו אחר- היא באמת קיימת שם בצד השני, סקרנית, מתעניינת, מעט משתפת בלי לחפור יותר מידי תוהה ואמביציוזית. אותי זה מגרה מינית לא פחות מהישבן האלוהי הזה.

סתם, שתדעו

אלטראגו

חזור אל “המחסן המוסתר”